Hullet I Jorden

Har desuden søgt ind på konservator skolen, har været til samtale og burde høre fra dem her i slutningen af måneden. Mens det andet er forholdsvis ufarligt, er det her gambling med mit næste års tid. Kommer jeg ikke ind skal jeg finde på noget at lave i det næste ½-1 år. Det bliver dog også en tiltrængt pause fra studielivet, som jeg på nogle områder er ved at køre lidt træt i. Er ikke bange for konsekvenserne i hverken det ene eller andet tilfælde, men higer virkelig efter afklaring da det her er tungt. Det er frustrerende og det afspejler sig i min opførsel og mine nerver samt min tålmodig hed er både mere tyndslidt og kort end jeg regnede med. Banksy Jeg vil præsentere en fantastisk fyr ved navn Banksy. Reelt er det han laver ulovligt, reelt er det han laver grafitti. Offentligheden ved ikke hvem Banksy virkelig arbejder mest i London området og sprayer stencilmønstre hist og her, billeder der har politisk budskab eller bare passer fantastisk ind som detaljer hvor de males. Som dette der er malet på den omstridte mur på vestbredden.

Huller i jorden rotter

  1. Huller i jorden skadedyr
  2. Afkalkning af brusekabine
  3. Dansk Padel Forbund – #ForAlle
  4. Find Ræveskind på DBA - køb og salg af nyt og brugt
  5. Vegetar restauranter i københavn

Hullet i jorden poul og nulle

Peter Callesen Efter at have fulgt Peter Callesen et par år i diverse billedpost tråde på nettet opdagede jeg at han boede lige om hjørnet. Han er mulitikunstner der blandt andet arbejder med is og sne, performance art og installationer, men det jeg især imponeres af er hans papirklip. Lad forresten ikke HCA nærme sig for en sammenligning da han vil dumpe brutalt. Nedenfor en række billeder af det jeg er mest vild med, men kig hellere ind på han side hvor der er endnu flere værker. Salad Fingers Salad fingers er den små-morbide stjerne i David Firth's serie af samme navn. Fashserien beskriver et øde og mystisk land hvor Salad Fingers har opbygget sin egen virkelighed ved at navngive og tillægge personlighed til forskellige døde objekter, som han taler med. Nogle af særhederne (ud over at tale med sig selv) er facinationen af rust, blod og smerte, der især viser sig i kontakten med rustne skeer og med smerten fra brændenælder. Selvom serien er yderst forstyrret er stemninge meget speciel, og endskønt der er mange (moere eller mindre morbide) ting på nettet, er denne her serie helt sin egen.

Jeg er ikke stødt på noget som helst der minder om. "I like it when the red water comes out" Tay Zonday Jeg faldt over en sanger på YouTube, Tay Zonday. Det er råt talent, og det er hjemmeindspilninger, men han har helt klart noget. Siger ikke at det er det fedeste jeg nogensinde har hørt, men der er noget med sangene, der griber mig. Med den rette hjælp og udstyr kunne det blive meget fedt, især hvis han bevægede sig i en småelektronisk-jazz retning. Han bør ihvertfald høres, stemmen er intensiv. Vilde dyr Lægger ud med "the pistol shrimp", en reje der med sin klo affyrer bobler med sådan en fart at den giver sit bytte stød. Kortvarigt når de 100 km/t hvilket gør dem 9900 °C varme! Det er meget! Ventetid Venter ængsteligt på 2 meget vigtige svar og jeg er virkelig dårlig til det. Min bachelor blev afleveret d. 29. maj men stadig har vi hverken hørt buh eller bæh ang. bedømmelsen. En negativ tilbagemelding betyder at opgaven skal revurderes, skrives om og genafleveres i august - ikke en katastrofe, men som det er nu hænger shopping teori mig langt ud af halsen.

  1. Hvad kan modvirke mobning
August 22, 2021, 5:13 pm