Vejret I Italien I Januar

  1. Vejret i italien i january
  2. Vejret i italien i january 2013
  3. Hyra hus i italien

De mange hyggelige byer har alle noget at tilbyde, og hvis du vil have en mere aktiv ferie, så er der meget at se og opleve. Med sin gode beliggenhed midt i Middelhavet har Sardinien desuden en dejligt klima med mange soltimer. Pisa Pisa er kendt for sit skæve tårn, men byen har meget andet at tilbyde. Pisa er en af Italiens ældste byer og et af Toscanas vigtigste knudepunkter med havnen, togstationen og lufthavnen Galileo Galilei International Airport. Sicilien En rejse til Sicilien, Middelhavets største ø, har utrolig meget at tilbyde. Bliv forelsket i det smukke landskab, de frodige kyststrækninger og alle havets blå nuancer. Oveni det er der den italienske mad med et siciliansk twist - så bliver det ikke bedre!

Vejret i italien i january

hyra hus i italien

Du kan safaly ophold uden for! Bære solbriller på lyse dage; Bruge solcreme. Hvis der er sne på jorden, som afspejler UV-stråling, eller hvis du har særligt fair hud. pres (hPa) 1014 Den optimale lufttryk for blodcirkulationen er 1016 hPa. Denne måneds lufttryk er lidt lavere Sicilien Fugtighed 72% Optimal luftfugtighed når folk føler sig mest behagelige er omkring 45 procent. Sicilien HumIndex 15 HumIndex er en anden interessant ting, fortæller os om graden af komfort eller ubehag baseret på temperatur og luftfugtighed kombineret. HumIndex værdi for Sicilien er 15 Synlighed (km) 8 Når du rejser til Sicilien uden tvivl vil du nyde dejlig udsigt og landskaber. I Januar kan du forvente temmelig god synlighed om 8km.

Meny Italien Oversigt Billeder Værd at vide Kort Vejr Rejsemål Hotel Udflugter Afbudsrejser Insidertips Sicilien jan feb mar apr maj jun jul aug sep okt nov dec Dag 16° 18° 21° 25° 30° 33° 20° 17° Nat 5° 6° 8° 12° 19° 14° 10° 7° Vand - 22° 24° Regnfrie dage 25 22 26 28 29 30 27 24 Sardinien 15° 27° 23° 9° 23 20 Amalfikysten 13° 26° 28° 29° 4° 16 14 17 21 18 Rom Venedig 11° 1° 2° Firenze 31° 32° 3° 19 Verona 22

Jo længere sydpå, jo bedre vejr Jo længere man kommer mod syd i Italien, jo bedre er vejret, og jo mindre regner det. På Sicilien, hvor der i praksis er solgaranti i sommermånederne, er den samlede nedbørsmængde under 500 mm regn årligt. I Norditalien er der derimod rigeligt med regn hele året. Milano har en gennemsnitlig årlig nedbør på over 1000 mm. I Toscana kan man i juli og august komme ud for næsten tropiske skybrud, som uden varsel sender så meget vand ned, at temperaturen på ti minutter kan falde fra 35 til 20 grader. Men lige så pludseligt regnen begyndte, lige så pludseligt klarer vejret op igen, og det hele har måske kun varet et kvarters tid. Efteråret er til vinhøst og storbyferie Ligesom i forårsmånederne er vejret i september, oktober og november oplagt til storbyferie. Farverne er gyldenbrune, luften krystalklar, og hele efteråret kan man trave rundt i gaderne, uden at varmen fra de solbagte bygninger giver fornemmelsen af at være i en bageovn. Men for danskere føles september og oktober næsten som højsommer, så man kan stadig nå en sen badeferie.

Vejret i italien i january 2013

Kort over Italien - Alt det bedste fra Italien - Alt det vi kender og elsker ved Italien Går årets ferie til Italien, kan du godt glæde dig, da Italien har masser af spændende ting at byde på for hele familien. Italien byder nemlig både på et helt utroligt køkken med udsøgte specialiteter, et væld af kunstskatte, store arkitektoniske monomenter med en fantastisk historie og ikke mindst det bedste indenfor modeverden. Naturen i Italien er også utrolig smuk, med lækre sandstrande, bjergtinder og skove, med varierende klimaer alt efter hvor i landet du befinder dig. På din rejse er et kort over Italien et must have, hvis du skal finde frem til de allerbedste steder rundt omkring i landet lige fra de allerbedste vandreture, de bedste vingårde i landet, de bedste steder at shoppe og de mest interessante seværdigheder. Find vej i Italien Skal du på ferie i Italien, er det en rigtig god idé, at have et kort over Italien med på turen. Er du på kør-selv-ferie er et kort over Europa vigtigt, men det kan også være rart, at have et mere lokalt kort med i baglommen.

  • Vejr Italien. Vejrudsigt for Italien | freemeteo.dk
  • Vejret i italien i januar
  • Vejret og klimaet i Italien – se vejrudsigten hos Ciao-Italien.dk
  • Opbevaring af sæd
  • Vejret i italien i january
  • Vejret i puerto rico
  • Se filmen ondskab online.fr

Nedbør: 0 l/m² Vindgennemsnit: 4. 1 m/s Rel. luftfugtighed: 50% 25 °C Idag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Trend Klokkeslæt (CEST) 20:00 -23:00 23:00 -02:00 02:00 -05:00 05:00 -08:00 08:00 -11:00 11:00 -14:00 14:00 -17:00 Temperatur 23 °C 20 °C 18 °C 16 °C 21 °C Nedbør 0. 4 l/m² 2 l/m² 0. 3 l/m² Vindstød 7. 9 m/s 5. 1 m/s 6. 1 m/s 7. 8 m/s 8. 5 m/s 10. 9 m/s 13. 4 m/s Vindretning Andre stationer i nærheden: Sol Opgang 06:02 Nedgang 21:21 Vejret i Italien, 25. 07. 2020 Lørdag er det om dagen mørkt eller diset, men mest tørt. Om aftenen bliver det tæt overskyet, men overvejende tørt vejr. Om natten får vi overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 12 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 27 grader. Om natten 16°C. Der blæser en svag vind fra sydvest. I morgen Efter morgenens overskyet vejr med let regn bliver det af og til dels lidt overskyet, dels solrigt vejr. Om eftermiddagen får vi overvejende solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 16 grader. 23 grader.

vejret i italien i january

Hyra hus i italien

Herunder kan du læse om klimaet i Italien og se gennemsnitstemperaturer for eksempelvis Rom og Venedig.

Regn er der heller ikke meget af, for ser falder kun omkring 7 mm i maj. Overordnet er vejret på Malta i maj, rigtig godt rejse vejr. Vejret på Malta i Juni I juni får man rigtig varmen at mærke på Malta. Temperaturen er på omkring de 29 grader om dagen, og falder kun til 19 grader om natten, så varmt tøj til om aftenen er ikke nødvendigt. Temperaturen kan komme i nærheden af 40 grader, når vindretninger sender varm vind fra Saharas ørken, men det er heldigvis ikke så tit, da der ikke blæser så meget i juni måned. Vandet er oppe på 22 grader, så det er en oplagt mulighed for at blive kølet af om dagen. Vejret på Malta i Juli Juli er en af de varmeste måneder på Malta, og gennemsnitstemperaturen er på 30 grader i skyggen. Der falder ingen regn på Malta i juli, men luftfugtigheden er meget høj, hvilket får det hele til at virke meget varmere. Vandtemperaturen er på 24 grader, så husk bade tøj, for du får brug for det i den varme. Vejret på Malta i August Vejret på Malta i august, er det varmeste for hele året, så du skal være en sejlivet solturist for at besøge Malta her.

Kort over vandreture i Italien Italien har en storslået natur, som indbyder på at blive udforsket nærmere. På en ferie i Italien er det derfor kun oplagt, at tage en vandretur i det nærliggende område. Alt efter hvor i Italien du befinder dig, kan du støde på alt lige fra flotte bjerge, store sletteområder og smukke strande med azurblåt hav. Et kort over Italien er rart at have med på en vandretur, da du herved kan planlægge din tur på forhånd alt efter sværhedsgrad og længde. Ofte kan du hente specielle kort over Italien på de lokale turistkontorer, hvor der er optegnet ruter i området, som gør det nemmere for dig, at planlægge din vandretur. (Visited 2. 318 times, 1 visits today) Italiener Jeg har rejst enormt meget i Italien med og uden familie og holder rigtig meget af den fantastiske kultur og natur. Jeg syntes der manglede en rigtig god side om Italien og derfor Jeg håber i syntes gode om min side! p. s. ønsker du en artikel eller anmeldelse af (Italiensk) produkt eller bare ris/ros så kontakt mig her:

Vores vejrsystem producerer og leverer detaljerede vejrudsigter for alle områder på vores planet - for både land og hav - individuelt tilpasset mennesker, der har brug for daglige opdateringer. Mere end 11 millioner geografiske steder undersøges, og detaljerede vejrudsigter produceres og opdateres to gange dagligt. Vejrudsigter fra tusindvis af certificerede online-stationer over hele verden vises i real tid og giver nøjagtige oplysninger om de lokale vejrforhold. Levende satellitbilleder, lokale eller globale vejrkort og historiske data er alt sammen tilgængeligt på vores sider. Vores mål er at nå ud til hele kloden og levere ensartet kvalitetsservice for alle samfund og individer. Vores profil står for bredde og ens behandling af denne klodes beboede og ubeboede eller tæt og tyndt befolkede områder.

vejret på malta i april
August 22, 2021, 6:03 pm