Hjørring Kommune Affaldssortering / Affaldssortering Hjemme Hos Dig

  1. Affald og genbrug

Det er gået over al forventning og I har været super gode til at sortere - tak for det 🙏 😀 I videoen kan du høre, hvordan Susanne fra vores Affaldsgruppe har oplevet det første år med affaldssortering ♻️ Hjørring Kommune Vinteren er på vej og vi skal forberede os på sne og glatføre ❄️ Derfor omdeler skraldemanden i denne uge en lille vejledning, som fortæller, hvordan vi sammen håndterer kombinationen af sne og affaldsafhentning. Så kig efter sedlen, når skraldemanden har været forbi dig næste gang 🙂 🌨 ♻️ Hvad sker der, med det plast vi samler ind i Hjørring kommune? - ender det også i Malyasia?. Det er der sikkert mere end en, der spørger sig selv om. Det helt korte og klare svar er nej. Plasten bliver sorteret i Aalborg og det der kan genanvendes, sendes videre til anlæg der genanvender det og som betaler for det. Resten bliver brændt under ordnede forhold på forbrændingsanlægget i Aalborg. Hvis du vil vide mere om, hvad der sker og hvordan det sker, så kig på RenoNords opslag. /Reno-Nord-har-skarpt-fokus-paa-plasta… Spejderne er snart i mål med uddeling af nye forsyninger af poser til madaffald 💪 Der mangler stadig omkring 3.

Affald og genbrug

Læs mere på AVV's hjemmeside Hjørring Kommune 🌧 REGN OG AFFALD 🌧 De store regnmængder giver udfordringer både i byen og på landet. Her er en nedgravet container simpelthen blevet skudt op på grund af grundv... andstrykket 😮 I landområderne giver de våde og mudrede veje og vendepladser skraldebilerne problemer. Hvis din adgangsvej er meget mudret, så kør dine containere ud til vejen, hvis du vil være sikker på at få affaldet hentet. Så undgår vi fastkørte skraldebiler og ødelagte indkørsler 🙏 ♻️ See More Hvordan foregår det, når Reno-Nords sorteringsanlæg sorterer plast- og metalaffald fra husholdninger? Hvor mange forskellige typer bliver plasten delt op i? Og hvad sker der med fejlsorteringer som dagrenovation og elektronikaffald? Kom på rundtur på Reno-Nords anlæg i denne lille film og se det med egne øjne! Godt nytår 🎆! Håber I alle kom godt ind i det nye år 😀 Når I skal i gang med at samle det brugte fyrværkeri sammen, så husk at det skal til restaffald 😉 Får du også en SMS dagen før dit affald bliver hentet?

Skriver du noget, eller uploader du billeder, der berører andre personer, falder det ind under begrebet 'personoplysninger', der er omfattet af persondataloven. Læs mere på Datatilsynets hjemmeside - - om offentliggørelse af oplysninger på sociale netværk. ' Hvis du har en klage eller noget andet vigtigt til os, kan den ikke klares via Facebook. Skriv i stedet til os på Se mere

  • Lys i soveværelset - lysmesteren.dk
  • Emporia åbningstider
  • Hjørring kommune affaldssortering lyrics
  • Embedslæge - Wikipedia, den frie encyklopædi
  • Køb af stigegolf
  • Lån uden kreditstatus
  • Boliger til leje i Gladsaxe - Trovit
  • Tarmen bliver ikke tømt
  • JBL Charge 4 vs JBL Xtreme: Hvad er forskellen?
  • Hjørring kommune affaldssortering tekst
  • Hjørring kommune affaldssortering remix
  • Grenaa Apotek - Køb online fra dit lokale apotek
hjørring kommune affaldssortering lyrics

Ellers er det super nemt og hurtigt at tilmelde sig servicen. Se, hvordan du gør her 👇 Hjørring Kommune Får du også en SMS dagen før dit affald bliver hentet? Ellers er det super nemt og hurtigt at tilmelde sig servicen.

hjørring kommune affaldssortering trailer
August 23, 2021, 3:38 pm