Poulsen Biler Dk

Nyheder Læs de seneste nyheder fra BMW Arne Poulsen Automobiler A/S Læs mere BMW vejhjælp og skadeservice Med BMW Vejhjælp er hjælpen altid lige ved hånden ISO 14001-CERTIFICERET Certificeret i miljøledelse efter ISO 14001-standarden Service­booking Bestil en værkstedstid via vores online-bookingsystem Book en tid

Poulsen Biler - 17985485 - Horsens - Se Regnskaber, Roller og mere

Med et bredt produktudvalg kan vi levere alt fra lastbiler, trailere og hestetransportere - nyt som brugt! Glemte vi at nævne, at vi samtidig repræsenterer kvalitet, service og mere end 40 års erfaring? Mød det unikke hold bag Poulsen Biler ApS

Retsgrundlaget er i sådanne tilfælde persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra c og databeskyttelseslo-vens § 11, stk. 1. Hvis du fungerer som kontaktperson hos en af vores leverandører eller samarbejdspartnere, behandler vi di-ne personoplysninger i forbindelse med vores samarbejde. Retsgrundlaget er i så fald persondataforordnin-gens artikel 6, stk. 1, litra b. Endelig kan det være at vi i forbindelse med et salg eller lignende, ligger dit billede op på en af vores profiler på de sociale medier. I så fald er vores behandlingsgrundlag også dit udtrykkelig samtykke jf. 1. litra a. Kategorier af personoplysninger Vi behandler: ​• Almindelige personoplysninger såsom navn, telefonnummer, mailadresse og fysisk adresse • Eventuelt personnummer eller fortrolige oplysninger Vi indhenter aldrig særlige personfølsomme oplysninger om dig. Modtagere eller kategorier af modtagere I vores behandling af dine oplysninger, bruger vi databehandlere. Vi bruger et eksternt mailsystem, li-gesom vi har et eksternt administrationssystem.

brugt biler dk

Hos Poulsen Biler ApS bestræber vi os på hele tiden at følge gældende lovgivning. Det gælder også reglerne i persondataloven og persondataforordningen, og det er vigtigt for os, at dine personoplysninger behandles sikkert og trygt. Når du indgår i et kundeforhold med os, modtager vi en række personoplysninger om dig. Det kan også være at vi modtager oplysninger om dig, fordi du fungerer som kontaktperson hos en af vores leverandører eller samarbejdspartnere. Da vi behandler personoplysninger om dig, er vi i henhold til persondataloven og persondataforordningen forpligtet til at give dig en række oplysninger. Bl. a. skal du oplyses om, hvordan du kommer i kontakt med os, hvis du ønsker indsigt i de oplysninger, vi har om dig, hvorfor vi behandler dine oplysninger, hvad oplysningerne bruges til, og hvornår dine oplysninger slettes. Oplysningerne kan du finde under punkterne nedenfor. Vi er den dataansvarlige – hvordan kontakter du os? Poulsen Biler ApS er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget om dig.

Poulsen biler dk n

Du finder vores kontaktoplysninger nedenfor Poulsen Biler ApS Vrøndingvej 8 A 8700 Horsens CVR-nr. : 17985485 Telefon: 74 67 11 12 Mail: Formålene med og retsgrundlaget for behandlingen af dine personoplysninger Hvis du er kunde hos os, indhenter vi og behandler dine personoplysninger i forbindelse med køb og salg samt i forbindelse med leje af lastbiler. Indhentningen er nødvendig for, at vi kan opfylde en kontrakt med dig. Retsgrundlaget er derfor persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra b. Hvis du ønsker, at vi skal være behjælpelige med indhentelsen af finansieringstilbud fra leasingselskaber og banker, så kan det være nødvendigt, at vi indhenter yderligere oplysninger om dig, dit personnummer. Det samme gælder, hvis vi skal være dig behjælpelige med bestilling af prøveplader. Hvis det er tilfældet, skal du give lov til behandlingen. Retsgrundlag er i sådanne tilfælde dit utvetydige sam-tykke jf. artikel 6, stk. 1, litra a og databeskyttelseslovens § 11, stk. 2, nr. 2. Hvis du er en udenlandsk kunde, og vi sælger en lastbil uden dansk moms til dig, er vi henhold til dansk skat- og momslovgivning forpligtet til at bede om en kopi af dit eller din chaufførs pas, og dermed personligt iden-tifikationsnummer, så vi kan dokumentere købet overfor SKAT.

poulsen biler dk 2016
  • Poulsen biler dk 2
  • Poulsen biler dk 5
  • Jyske bank ejendomsmægler credit card
poulsen biler dk 6
August 23, 2021, 11:34 am