Boghandel I Hillerød

  1. Boghandel i hillerød
  2. Bilsyn hillerød
  3. Rib house hillerød
  4. Biogen hillerød
  5. Vitha Weitemeyer - Din psykolog i Hillerød

Kamilla En enestående god efterfølger af verdenssuccessen Kvinder der elsker for meget. Psykolog Hanne Pedersen – Læs hele anmeldelsen. Læs om bogen! hør podcast om bogen forelsket i en drøm Psykolog Vitha Weitemeyer Din psykolog i Hillerød Sdr. Jernbanevej 32, 1. Tlf: 60 77 38 14

Boghandel i hillerød

Det kan være mark, eng eller skov. Der findes et hav af forskningsmæssigt belæg for de afstressende, gavnlige ved ophold i naturen. Desuden byder naturen på mange kreative muligheder for terapeutiske metoder, fordi naturen er fuld af symboler. For eksempel årstidernes gang, et stort, gammelt egetræ, dyrene, fuglene, og sådan kan man blive ved. Jeg har erfaring fra adskillige kurser og vandreture med fordybelse i naturen. Vi kan mødes et aftalt sted, eller jeg kan komme til dig, hvis du bor nær uforstyrret natur. Det koster ikke ekstra for dig. Autoriseret psykolog () Hjælper fx ved: Medafhængighed, angst, depression, stress, lavt selvværd, identitetsproblemer, sorg og krise, efterladt efter selvmord, skilsmisse, problemer i parforhold, efterreaktioner efter parforhold med vold, personlig og spirituel udvikling. Holistisk, udviklingsorienteret og ressourceorienteret. Nyt! 1. maj 2020 er min praksis flyttet til Hillerød i nyistandsatte, flotte omgivelser i selve stationsbygningen. Der er parkering i nærheden.

Bilsyn hillerød

Psykologisk videokonsultation Jeg sender jeg dig et link til et sikkert online samtalerum. Alt, du skal bruge, er en computer og et roligt rum. Jeg har brugt videokonsultation før, når klienten af geografiske eller andre grunde ikke har kunnet møde op. En videosamtale er selvfølgelig noget andet end at sidde fysisk sammen, og der er nogle af mine arbejdsmetoder, som kræver, at vi er i det samme rum. Dem må vi undvære. Men ud over det, så har forskning vist, at effekten af videosamtaler er stort set den samme som ved fysiske møder. Video- eller telefonkonsultationer er derfor slet ikke så tosset, som det måske lige lyder. Og så er der adskillige fordele ved det: Du kan få konsultationer, uanset hvor du bor. Mine tider er mere fleksible, så du fx kan få en tid i weekenden eller efter endt arbejdstid. Du sparer transporten, både i tid og penge. Du kan blive hjemme i dine egne rammer. Psykologisk walk&talk-konsultation Vi aftaler tid og sted for en gåtur i naturen uden for bymæssig bebyggelse.

Rib house hillerød

Boghandleren har butikker over hele landet. Vi har et bredt udvalg af bøger, trendvarer og kontorartikler. Vi har landsdækkende bytteservice med Bog & Ide Indenfor 365 dage. Indenfor 365 dage kan du bytte varen, såfremt du medbringer varen i original og uskadt emballage, og den er mærket med byttemærke. Varen må dog ikke være taget hjem på bestilling. Har vi ikke den bog, du søger, skaffer vi den gerne i løbet af få dage. Læs mere på

Biogen hillerød

Vitha Weitemeyer - Din psykolog i Hillerød

E. F. & Nicolaj Stochholm på HAUT, AFLYST! 24/05/2015 Open Air Academy Brede Værk 19/04/2015 Lille Bogdag [Kbh K] Dome of Visions, Kbh K 15/04/2015 Lyrik På Første Hillerød 07/04/2015 Den Rytmiske Højskole Vig 27/03/2015 Støttekoncert København N 26/02/2015 Roskilde Bibliotek 09/02/2015 18/12/2014 Oplæsning i Literaturhaus Literaturhaus 27/11/2014 Ideal Bar Enghavevej 40, Kbh V. 06/09/2014 Pumpehusets Byhave Studiestræde 52, KBH K.

Jeg glæder mig til at tage imod dig. Adresse: Stationsbygningen, Hillerød Station Søndre Jernbanevej 32, 1. 3400 Hillerød Bemærk: Ingen lægehenvisning: Du kan ikke bruge en lægehenvisning, da jeg er ikke tilknyttet den offentlige sygesikring. Men hvis du er medlem af Sygeforsikring Danmark, har du mulighed for at få tilskud derfra. Du kan også bruge en sundhedsforsikring hos mig. Læs mere om Vitha Bog: Er du forelsket i en drøm? Nyt oplag i februar 2020! Bogen kan nu igen fås/bestilles i boghandler. Håber du hele tiden, at din partner ændrer sig? Føler du dig tit utryg i dit forhold? Føler du dig tom, når et forhold er forbi? Din virkelig fyldestgørende bog hjælper mig usigeligt i min proces til en dybere forståelse af de dynamikker, jeg selv er/har været en del af. Det er meget lindrende læsning i forhold til en tilbagekomst til sig selv. Sarah Taknemmelig? Ord kan ikke beskrive, hvor taknemmelig jeg er for at jeg lige præcis i dag gik ind i en boghandel, så mig lidt omkring og gik direkte hen til den hylde, hvor din bog stod.

Bemærk: Jeg holder ferie fra og med den 2. juli til og med den 2. august. Jeg tager tidligst nye klienter fra den 17. august. Den 1. juni har jeg igen åbnet for personligt fremmøde, nu i nye, flotte omgivelser i den gamle stationsbygning på Hillerød Station. Jeg vil fortsat gennemføre en stor del af samtalerne som telefon- eller videokonsultationer, samt enkelte walk&talk-konsultationer. Det er derfor stadig muligt at få konsultationer, selv om du bor et andet sted i landet, eller i udlandet. Der er altså fire forskellige muligheder for at få en konsultation: Personligt fremmøde Videokonsultation Telefonkonsultation Walk&talk Video- og telefonkonsultation betyder, at du kan få hjælp, uanset hvor du bor. Walk&talk-samtale foregår udendørs i Nordsjælland. Psykologisk telefonkonsultation Vi kan tage en telefonkonsultation, hvis du foretrækker det, for eksempel hvis du ikke har den internetforbindelse, der er brug for til videokonsultation, eller hvis du bare har det bedre med at tale i telefon fremfor at være på skærmen imens.

  • Kostumer til kvinder e
  • Kørsel med trailer régler le problème
  • Elefanthue til løb
  • Inger Wolf bøger | Bøger skrevet af Inger Wolf
  • Rib house hillerød
  • Hvide løgne band
  • DriveNow – Hjælp – Rejseplanen
  1. Kuffert og kørehandsker alfa romeo
  2. Billig lyskæde med batterie
August 22, 2021, 8:07 pm