Cafe Bertel Frederiksberg Åbningstider

  1. Cafe bertel frederiksberg åbningstider de
  2. Cafe bertel frederiksberg åbningstider mall
  3. Perfekt balance, skøn kaffe og super service: Bertels Kager er overdådige – weFRB

Hyggelig tilflugtscafé kan omvende selv den største ostekage-skeptiker. Hvis bare al cheesecake smagte som Bertels… Herligt udvalg af kager og så laver de en djævelsk god kaffe! Vil klart anbefale alle at kigge ind forbi Bertels... Af Politiken's Madskribent Peter Christensen & Simon – Kilde: iBYEN & Yelp Om Café Bertel I smørhullet på Frederiksberg – på hyggelige Falkoner Allé – har nyåbnede Café Bertel slået dørene op til et univers af hygge, kage-fantasier & tapas-lækkerier. Her strømmer de lokale allerede til for at få en bid af noget ekstra lækkert & hyggeligt. Her er det skønt at dumpe ind, hænge ud og nyde livet nogle timer over god kaffe og lækre New Yorker kager, som du kun finder her. Her kan du slå dig ned på stole med bløde lammeskin og nyde varmen i stearinlysenes gyldne skær til lækker fransk musik. Hos Café Bertel bygger alt på kvalitet ned til mindste detalje. Kagemesteren er fløjet ind fra New York for at give dig den helt unikke og eventyrlige kage-smags-oplevelse. Tapas-kompositionerne er lækre, sprudlende og med udsøgt smag.

Cafe bertel frederiksberg åbningstider de

cafe bertel frederiksberg åbningstider university

Få Skinke-ruller med rygeost og stænk af ingefær, Spicy tunmousse med tabasco, kapers og hakkede løg, Dansk Vesterhavsost med skønne honningristede dadler, Italiensk lufttørret serrano-skinke, Fransk Provence paté med fint hakkede nødder og Cherrytomater i herlig ingefær-lage. Til dine tapas følger den lækreste anretning af sprød grøn salat med dadler, soltørrede tomater, oliven og kapers, lækre hjemmebagte brødspecialiteter & skøn olivenolie-dip. Og til den søde tand vælg du selv dit underskønne stykke New Yorker kage fra caféens overdådige kage-univers. Hver dag kan du vælge mellem op til 9 forskellige kager med helt fantastisk smag – fx Lemontærte med sweet marengs, Black licorice cheesecake med Chantilly-creme og lakrids, Fine nougat cheesecake, Mixberry cheesecake med indbagt hjemmelavet marmelade, pyntet med friske jord- og skovbær, Oreo-cookie cheesecake og mange flere kage-fantasier. Café Bertel Falkoner Allé 54 2000 Frederiksberg INDLØSNING Værdibeviset indløses hos Café Bertel Det kan være en god idé at reservere bord (særligt i weekenden) Værdibeviset kan anvendes fra d. d. til og med den 15. maj 2013 Sagt af andre Bertel på Falkoner Allé er et hit!

Anmeldt for 3 uger siden Vedr. Bertels Gl. Kongevej: Virker som et sted, der lever højt på en eller anden status blandt det yngre kundesegment...? Jeg følte mig uvelkommen og besværlig med en meget indadvendt tjener, der var umulig at få øjenkontakt med. Service i den grad op ad bakke. Dato for besøg: juli 2020 Nyttigt? Anmeldt d. 15. september 2019 Men det gør jeg alligevel. Et bitte stykke kage til ikke mindre end 59 kr. Så er det betalt. Det hele er stort set ens, der er bare farven der er forskelligt. Der er ikke meget smag i hverken lime eller pistage kagen. Derudover overpriser... Mere Dato for besøg: september 2019 Nyttigt? Anmeldt d. 30. maj 2019 fra mobile enheder Var på Bertelsen Kager med mit barnebarn på 3 år. Super hyggeligt sted med et stort udvalg af cheesecake's. Vi bestilte 2 forskellige og blev bestemt ikke skuffet - de var særdeles lækre. Vi fik tillige kaffe(flat white) og varm cacao. Et sted der vil... Mere Dato for besøg: maj 2019 Nyttigt? Anmeldt d. 8. december 2018 fra mobile enheder Hyggelig lille cafe, med et stort udvalg af cheesecakes.

Cafe bertel frederiksberg åbningstider mall

Er du: -Morgen frisk -Elsker at have travlt -God til at have mange ting i luften på en gang -Lærenem Kunne det være dig vi leder efter… Kontakt os på [email protected] Mvh Bertels kager Hver Onsdag har vi Kanelsnegle på Gammel Kongevej 😋. Kom og smag 💕 NYHED. Vi har fået Jordbær & Chokolade Milkshakes på Gammel Kongevej. Og de kan virkelig anbefales 😜🥤🍫🍓

Stemningen er i top og her kan man godt sidde og "hænge ud" længe. Det trækker dog ned, at den dag, hvor vi var der, så var det tydeligt ikke var fra det pågældende dag, og... Mere Dato for besøg: juli 2018 Nyttigt? Anmeldt d. juli 2018 Jeg var i går på Bertels Kager (på Frederiksberg) for første gang og det var en ren fornøjelse! Vi blev med det samme mødt af et stort smil og en venlig hilsen. Vi fik en service udover det sædvanlige af søde Leonora, som jeg bare... 27. april 2018 fra mobile enheder Måske jeg er gammeldags, men når jeg kommer ind på en cafe, restaurant eller et hvilken som helst sted, vil jeg gerne mødes med et hej eller smil som minimum. Da vi kom ind var Min kæreste og jeg lige ved at forlade stedet igen.... Mere Dato for besøg: april 2018 Nyttigt? Se flere anmeldelser

cafe bertel frederiksberg åbningstider san francisco

Perfekt balance, skøn kaffe og super service: Bertels Kager er overdådige – weFRB

En halv time i lukketid begynder der pludselig at komme mennesker i forretningen. En efter en får de udleveret en pose fra TooGoodToGo. For 60 kr. kan man få tre tilfældige stykker, der er blevet tilovers efter dagens salg. Inden vi er på vej ud, bliver vi spurgt, om vi vil have resterne pakket ned og med. Vi kan absolut ikke spise mere, og siger nej tak. Men tanken om, at Bertels Kager ikke lader noget gå til spilde, varmer. Det fik vi: Et stykke Rasberry Vanilla: 48 kr. Et stykke Oreo Cheesecake: 48 kr. En Flat White: 36 kr En Cappuccino: 42 kr. I alt: 174 kr.

Men hvad skulle vi dog bruge flere muligheder til? Måske er her tomt, fordi det er januar, og folk ikke må spise sukker. Det blæser vi på, og vi kaster os over de udvalgte stykker. Smagen er rund og blød, ligesom cheesecake skal være. Bunden er sprød. Den med hindbærpuré på toppen falder især i god jord, fordi den bidrager med et godt syrligt modspil til det kompakte ostefyld. Cheesecaken med Oreo holder hvad den lover. Den sprøde bund smager af de ikoniske kiks, fyldet er lækkert og cremet, og på toppen er der drysset knuste kiks ud. Det er blødt og sprødt. Men det bliver også hurtigt for meget. Vi har kun spist et let måltid inden, men må alligevel give op lidt over halvvejs. Kaffen er heldigvis god, varm og kraftig. Den smager som den skal. Og rummet indbyder til, at vi sidder længe og nyder kagerne. Musikken er tilpas afdæmpet, så vi føler os hverken aflyttet eller forstyrrende med vores snak. Der er både en tilfredsstillelse i, at det er store serveringer. Men også en ærgrelse i, at vi ikke kan spise op.

Kaffen brygges på de skønneste sorte bønner fra Kontra Coffee – det anerkendte danske kafferisteri. Og ejerne Anders Venø og Anders Lillelund trakterer dig med alle caféens herligheder med smil og udsøgt betjening. Café Bertel byder på herlig smagfuld specialsaft fra Bornholms Mosteri – blandt andet hyldeblomst, rabarber, solbær og æblemost – skøn saft i et utal af varianter. Her kan du få øko-sodavand fra Bionade og meget andet. Og vinen er hentet hjem fra Sydens sol – snart klar til servering. Åbningstider Falkoner Allé 54 2000 Frederiksberg Åbningstider: Mandag - fredag, kl. 9-21 Lørdag - søndag, kl. 10-22

cafe bertel frederiksberg åbningstider de
  • Spøg og skæmt lyngby map
  • Cafe bertel frederiksberg åbningstider plaza
  • Vejen auto & mc v/jens a petersen
  • Abernes planet oprindelsen wiki game
  1. Edward dans med mig test.com
  2. Old irish pub rådhuspladsen
  3. 5 kg gasflaske letvægt miles
August 23, 2021, 2:38 am