Skal En Trailer Til Syn Ved Ejerskifte

Kommentér på: Syn af trailer

Skal en trailer til syn ved ejerskifte 1

Klik på din køretøjstype underneden for at se mere En personbil (op til 3500 kg) skal synes første gang efter fire år, og derefter udføres et syn af bil hver andet år, dette kaldes et periodisk bilsyn. Der er flere regler og krav for bilsyn, som skal overholdes. Disse regler udarbejdes af Trafikstyrelsen. KLIK HER FOR BOOKING Periodisk bilsyn af varevogne op til 3500 kg fungerer på samme måde som periodisk bilsyn af personbil. Derfor skal en ny varebil synes første gang efter 4 år, derefter hver 2. år. Husk at hvis du skal til syn af varevogn og den kører på diesel, er det vigtigt at du sørger for at den er driftsvarm inden den kommer til syn. Ellers vil vi ikke kunne foretage en miljøtest, som er nødvendigt for at gennemføre synet. KLIK HER FOR BOOKING En campingvogn skal ikke til periodisk bilsyn som personbiler og varevogne, men blot ved ændringer i registrering af påhængskøretøjet. Syn af campingvogn ved ejerskifte: Hvis campingvognen er registreret første gang indenfor 5 år, eller godkendt indenfor det sidste år, skal den ikke synes ved ejerskifte.

Kommentarer på: Ejerskifte af trailer #1 1. dec 2010 Man kører bare på motorkontoret og udfylder en omregistreringsattest, betaler (mener det er omkring 360 kr. ) og så får du en ny registreringsattest med posten. #2 Når den er synet for et år siden, så løb ned og få den over i dit navn. Reglerne siger, at det skal man gøre inden tre uger. Men ved så godt, at de mindre trailere, kører folk rundt med, i andres navne. Og jeg kan da heller ikke sige mig fri fra dette, ved de små trailere jeg tidligere havde. Men da den næsten er nysynet, så skift til dit navn. #3 2. dec 2010 hvis den er ejerskiftet / synet inden for det sidste år. betaler du bare 380kr hos motorkontoret og får den omreg til dit navn #4 3. dec 2010 man behøver ikke omreg en trailer da der ikke er forsikring på den. Den er forsikret via trækkrogen, så derfor behøver den ikke ejerskiftes. #5 henrik.. nej man behøver ikke at gøre det men derfor skal den være i lovlig stand under alle omstændigheder hvis din forsikring skal dække ved evt uheld #6 4. dec 2010 Den skal da ejerskiftes, hvis der er noget ulovligt med traileres og bilen ikke lige er påsat, så det tidligere ejer der får balladen eller bøden, det squ da ikke særligt rart for tidligere ejer.

skal en trailer til syn ved ejerskifte de

Syn af trailer ⇒ Spar op til 40% på syn af trailer! Skip to content Syn af trailer Få 3 tilbud gratis og sammenlign priser på syn af trailer Det er hurtigt og nemt at bruge, det tager kun 2 min! Trailere og hestetrailere er ikke omfattet af samme regler for periodisksyn, som vi kender fra biler medmindre de er tempo 100 godkendt. Hvis du køber en brugt trailer, som er over fem år gammel så skal traileren synes, før den kan omregistreres til den nye ejer. Traileren skal synes ved ejerskifte hvis: Traileren er mellem fem og ti år, og det er over to år siden sidste godkendt syn. Traileren er over 10 år, og det er over et år siden sidste godkendt syn. Der kan være mange penge, at spare ved at indhente tilbud på syn af trailer via Autobutler. Generelt spare Autobutler's kunder 40% af den samlede regning. Du skal blot indhente tilbud og så får du kort tid efter op til 3 gratis og uforpligtende tilbud fra forskellige synshaller.

Skal en trailer til syn ved ejerskifte movie

  1. Køretøjer - LB Bilsyn
  2. Louise de unge mødre de la
  3. Hyundai i10 til salg | 38.650,- kr | Fra 2009 | Kørt: 79.000 km
  4. Hvornår syn ved omregistrering af trailer? | Lav-det-selv.dk
  5. 230V maskiner - Køb traditionelt elværktøj med ledning her
  6. Skal en trailer til syn ved ejerskifte 2016
skal en trailer til syn ved ejerskifte reviews

Har lige været ude og køre med traileren efter. -- Hilsen Annette Loading...

Traileren er under 5 år gammel. 2. Hvis traileren er mellem 5-10 år og den er synet inden for de sidste 2 år. 3: Hvis traileren er mere en 10 år og den er synet inden for det sidste år. #16 16. feb 2017 håber da han har fundet ud af det efter 6 år.. #17 er der lidt skjult reklame i Mathais r´s indlæg, han laver det samme på bilgalleri...???? Kommentér på: Ejerskifte af trailer

skal en trailer til syn ved ejerskifte 2016

Discussion: Syn på trailer? (for gammel til at besvare) Hej Gruppe! Hvor tit skal en trailer synes? Hvor lang tid siden må den sidste have været synet for ikke at skulle synes ved ejerskifte? Hilsen Camilla Så vidt jeg er informeret skal den til syn ved hvert ejerskifte... Min er lige blevet synet efter hårdt arbejde!! -Camilla Post by M&M Hej Gruppe! Hvor tit skal en trailer synes? Hvor lang tid siden må den sidste have været synet for ikke at skulle synes ved ejerskifte? Hilsen Camilla Post by Rex Så vidt jeg er informeret skal den til syn ved hvert ejerskifte... Min er lige blevet synet efter hårdt arbejde!! De 5 første år (af en ny trailer! ), skal traileren ikke synes ved ejerskifte - om den så skal synes ved hvert ejerskifte når den er nået ud over de 5 år, er jeg ikke helt klar over. Iben:-) Post by Iben Holst Post by Rex Så vidt jeg er informeret skal den til syn ved hvert ejerskifte... Iben:-) (klip) Man kan handle traileren det først år efter et syn og derefter skal den stille til syn igen hvis den handles senere end et år.

August 23, 2021, 5:10 pm