Håndsæbe Til Tørre Hænder

Det handler om, hvorvidt sæben udtørrer. Og der spiller parfume og andre allergene ingredienser faktisk ikke nogen videre rolle. Det gør til gengæld de vaskeaktive stoffer. Sæben. Det, der vasker dine hænder. De hedder sulfater. Og faste læsere har nok hørt os tale om dem før. Der findes mange slags sulfater, men de mest udbredte er: Sodium lauryl sulfat Sodium laureth sulfat Sodium coco-sulfat Sodium lauryl sulfat (SLS) er den mest hud-irriterende af de tre, og derfor bruger man den sjældent. Den findes især i shampoo, men det bliver mindre og mindre almindeligt. Du kan derimod finde den i din tandpasta, hvor den giver det lækre skum. Sodium laureth sulfat (SLES) er uden tvivl et bedre valg end den mere irriterende Sodium Lauryl Sulfat, men som vi også tidligere har skrevet om, så udtørrer den huden. Og især i et produkt som håndsæbe, som du bruger mange mange gange dagligt, så kan det gøre forskellen mellem tør hud eller ej. Men sodium laureth sulfat er i stort set samtlige håndsæber på markedet.

Håndsæbe til tree haender

juwel foderautomat brugsanvisning

Håndsæberne ender i to grupper. Dem med en ph-værdi på under 5 og dem med en ph-værdi på over 5. På billedet er gruppen til højre dem med en ph-værdi på 5-6 og til venstre dem med en ph-værdi på mellem 4-5. Huden har bedst af en sæbe med ph-værdi på under 5 – altså gruppen til venstre.

Milde håndsæber til tørre hænder | Apotekets | Pudderdåserne

28. februar 2018 Katja Moikjær Opdateret 18. maj fordi ph-værdi for Decubal var angivet forkert Du gør jo alt det rigtige. Køber kun allergimærket håndsæbe uden parfume. Og alligevel bliver dine hænder ved med at tørre ud og måske endda revne? Problemet er, at parfumen er fuldstændig ligegyldig for, hvor tørre dine hænder bliver. Og disse billige allergimærkede håndsæber udtørrer hænderne ligeså meget som en håndsæbe med parfume. Da jeg mødte min mand havde han knastørre hænder, der revnede om vinteren. Efter at have udvist Neutral håndsæbe fra vores hjem for knap et årti siden har der intet været. Der var en kort overgang for et par år siden, hvor vi af mangel på alternativer gik tilbage til den almindelige håndsæbe, og hans hænder tørrede spontant ud. Så det stoppede vi med igen. Min svigermor er også et godt eksempel. Da jeg sidste vinter fik hende til at skifte sin Neutral håndsæbe ud med Organic Circle fra Rema hjalp det også på hendes fingerrevner. Det, du skal se efter, når du har tørre hænder, handler nemlig om meget mere end parfume.

Håndsæbe – vejen til tørre hænder | Änglamark | Pudderdåserne

  • Håndsæbe – vejen til tørre hænder | Änglamark | Pudderdåserne
  • Bundgaard køleteknik solgt
  • Milde håndsæber til tørre hænder | Apotekets | Pudderdåserne

Eventuelle tilsatte planteekstrakter spiller absolut nul rolle i en håndsæbe. Det vigtigste er bare, at du bruger en af dem. Lad din pengepung, holdning til parfume, design og andre behov afgøre dit valg. Bare prøv at give dine hænder en pause fra laureth sulfat og se, om ikke det hjælper. Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde. Find vores egen hudplejeserie på Då - Følg os på Facebook og Instagram Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp. - - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - - - Feelunique - Beauty Bay - - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

De virker mindre udtørrende på huden. Her er nogle gode bud på mild håndsæbe uden laureth sulfat (indeholder reklamelinks*): Apotekets flydende håndsæbe* Apotekets flydende håndsæbe er fra Apotekets økologiske og parfumerede serie. De økologiske planteekstrakter spiller ingen rolle i en håndsæbe, men det gør de milde vaskeaktive stoffer. Håndsæben er parfumeret. 99 kroner for 500 ml. Matas Mild Håndsæbe * Matas har med deres nye Mild serie ENDELIG fået øjnene op for sulfatfrie vaskeprodukter, og jeg er vildt begejstret. Prisen på 35 kroner for 400 ml. er svær at slå. Jeg glæder mig til at prøve resten af serien, der også har shampoo og showergel uden SLS. Parfumefri. Meraki Pure Hand Soap * Meraki producerer mange smukke og SLS-fri håndsæber, men hvis du gerne vil have en version uden parfume, så skal du vælge den hvide Pure. Prisen er 140 kroner for 500 ml. Pudderdåserne Alt i en Sæbe * Vores egen Alt i en sæbe er uden parfume og med milde vaskeaktive stoffer. Den er mild ved hænderne og kan også bruges til at fjerne makeup eller vaske ansigt og krop med.

håndsæbe til tree haender
  1. Gratis lovlige billeder free
  2. Køb stoffer på facebook fan
August 24, 2021, 3:10 pm