Silja Okking Vægttab: Silja Okking: “Vi Ville Ikke Være En Del Af Skilsmissestatistikken”

  1. Silja Okking: “Vi ville ikke være en del af skilsmissestatistikken”

"Du var min læremester og min bedste ven, " sagde Jens Okkings ældste søn ved faderens kiste, da Danmarks folkekære skuespiller rejste i forvejen. Det blev som sønnerne Niels og Mads Okking havde håbet. En hyldest til Jens Okkings mangfoldige liv som far, økologisk landmand, kulturel iværksætter, poet, mand og skuespiller, da deres far, 'rejste i forvejen' fredag fra Marmorkirken midt i Kongens København. For resten af Danmark er Okking legenden, stjernen, den folkekære, charmerende bulderbasse, men også den indignerede farlige actionmand, der desperat søger sandheden. Som i Anders Refns klassiker 'Strømer' og den følgende tv-serie, hvor han spillede den desillusionerede panser, der kommer på sporet af skånselsløse narkobanditter fra både over- og underDanmark. Refn er den eneste, der har lavet tre film med Okking, og kaldte den aføde skuespiller for sin gamle helt og stjerne: Danmarks Gene Hackman. Med reference til den amerikanske Hollywood-stjerne, der havde en energi, en kraft og et nærvær, der var i nær familie med Jens Okkings.

Silja Okking: “Vi ville ikke være en del af skilsmissestatistikken”

21. april 2016 Fra Voresbø Hvorfor vente med parterapi, til forholdet vakler? Hvorfor ikke vende bøtten på hovedet og gøre det, inden problemerne opstår? Sådan tænkte Ramasjang-vært Silja Okking, da hun og ægtefællen ventede deres datter Uma. Silja Okking er realist, og hun går gerne til højre, når andre går til venstre. Ikke bevidst, men bare fordi hun er et nysgerrigt væsen af natur. Og sådan er hun også, når det kommer til at håndtere familielivet og dets uundgåelig problemer. For knap fire år siden blev den dengang 28-årige Silja Okking gravid med sin mand Steffen Raastrup, som hun har været sammen med i otte år og gift med i fem. LÆS OGSÅ: Parforhold: Sådan overlever I det første år med barn Det var på alle måder et ønskebarn. Silja skulle bare lige bruge et par år forinden på at løbe nogle horn af sig, spille noget mere musik og fokusere på sin egen selvudvikling, inden hun var klar til at blive mor. SILJA OKKING Født i 1983 i Ystad, Sverige Datter af skuespiller Jens Okking og den svenske danser og koreograf Catharina Nordlindh.

Men også helt vildt effektivt, fortæller Silja, der lynhurtigt så sig selv gå rundt derhjemme i barselsboblen med en stor mave, lange bryster og en trang til at kommandere med sin mand. Sådan ville hun ikke være. LÆS OGSÅ: Forældres skilsmisse rammer helt små børn – Det hjalp sindssygt meget. Nærværet kom tilbage, og problemerne fik ikke lov til at rulle. Da det var Steffens tur til at gå på barsel med en otte måneder gammel Uma, skulle vi lige minde hinanden om øvelsen igen. For det er klart, at der opstår en stor ændring i dynamikken, når den ene pludselig går hjemme, og den anden er ude i den virkelige verden. Det virker virkelig godt på os at lægge al logistik og praktisk til side, når vi kommer hjem. Og vi gør det faktisk stadig, fortæller Ramasjang-værten, der gik til parterapi fem gange, inden de blev forældre og en enkelt gang efter. Ingen falliterklæring – tværtimod At parret gik i parterapi var ikke noget, som de skiltede med – men det var heller ikke tabu. For Silja og Steffen handlede det bare om at give deres parforhold og familieliv de bedste betingelser.

silja booking vægttab

Hun er vært på DR Ramasjang. Nu lægger hun stemme til en bærende karakter i en ny Disney-serie. Vært på DR Ramasjang og datter af skuespiller Jens Okking, Silja Okking, har scoret en stor rolle i en Disney-tegnefilm. 33-årige Silja Okking lægger nemlig stemme til Disney-figuren Rapunzel i den nye serie "To på flugt": – Jeg blev kaldt til casting, hvor jeg gav et bud på nogle scener og noget sang. Det blev sendt over til Disney. Og så var jeg så heldig, at det blev mig, fortæller Silja Okking til Første rolle i bærende karakter Hun har tidligere lagt stemme til nogle tegnefilm: – Men det er første gang, jeg har en så bærende karakter, forklarer Silja Okking. – Det er første gang jeg har en så piget stemme. Jeg synes jeg har en mørk talestemme. Så det var jeg lidt nervøs over, men det gik åbenbart hjem alligevel, siger Silja Okking. Hvorfor sagde du ja til at lægge stemme til Rapunzel? – Til castingen havde jeg sagt det nok ikke var mig. Men det var måske meget godt at komme ind og prøve det – og give det et skud.

– Ja helt klart. Jeg synes det bedste i hele verden er, at formidle historier. Det er en ret sjov måde, at gøre det på – kun med stemmen. Premiere indledes med film "To På Flugt"-serien, der er baseret på Disneys store biografsucces om Rapunzel, indledes med en 55 minutter lang film "To På Flugt: Flere hårrejsende eventyr", som har premiere lørdag den 30. september klokken 08. Den efterfølgende lørdag den 7. oktober klokken 08 får tv-serien premiere. Udover Silja Okking lægger flere kendte personer stemmer til serien. Det er blandt andet Alexandre Willaume, Szhirley, Annette Støvelbæk og Stig Rossen.

  1. Den gyldne cirkel meaning
  2. Dæktryk bil tabel 1
  3. Skindbukser med høj talje
  4. Stine A halskæder - Webshop - gratis fragt - gratis gaveindpakning!
  5. Bagetid søde kartofler
  6. Vægttab
  7. Ærlige Silja udleverer sig selv - TV 2
  8. Hvad tjener en nedriver
  9. Huse til salg på orø 1

Min gamle bjørn, min læremester, min bedste ven, « sagde han med gråd i stemmen, og fortsatte så fattet igen: «Du har givet mig dejlige søskende, en fantastisk barndom og ungdom. Et lyst stærkt sind, men fremfor alt en glæde ved hverdagen. « Niels Okking gik sammen med lillebroderen, Mads, forrest med kisten, da den samlede søskedeflok og børnebørn, fulgte deres far og bedstefar til bårevognen. Her blev manden, faderen, samfundsdebattøren, gastronomen, iværksætteren og skuespilleren Jens Okking kørt til sit sidste hvilested på Holmens Kirkegård, hvor han skal ligge ved siden af hustruen Annette. »Engang skal du sove ganske længe, og latteren du lo, skal holde vagt omkring din grav«, står der på gravstenen. Af hjertet tak, du gamle bjørn.

Jens Okkings datter udgiver i dag sit debutalbum Silja Okking - datter af Jens Okking - udgiver i dag sit debutalbum, "Cirkusprinsesse", der viser den 27-årige dansk/svenske sangerinde og sangskriver fra en temmelig hårdtslående side. "Det giver god mening, når jeg beskrives som hårdtslående og kraftfuld, men jeg er også en følsom og indimellem genert pige, og det håber jeg meget, at man også kan høre på albummet, " udtaler Silja Okking til og fortsætter: "Jeg er meget socialt anlagt, men jeg har også et stort behov for at være alene med mine tanker, og den side af mig har jeg også ønsket at formidle i mine sange. " Kontrastfuld kunstner Sange, der således cirkulerer om kontrastfulde emner og stemninger, og som til sammen gerne skulle give et nuanceret billede af den hudløse sangerinde. "En del af sangene handler om mørke og tunge emner som svigt, forsmåelse og dét at miste, men mange af dem er også skrevet i perioder, hvor jeg stod i lort til op over begge ører, " fortæller Silja Okking og fortsætter: "Den slags emner har fyldt meget i mig - blandt andet da jeg i nogle år var den anden kvinde (sammen med en mand, der så en anden kvinde, red. )

Og til bisættelsen mødtes kolleger og venner, for at hylde den livskraftige Okking. Også dem der kendte ham i alle ovennævnte roller, som aldrig blev spillet af manden, men som altid blev en integreret del af mennesket, når han engagerede sig. »Det var altid èt hundrede procent med Jens. Det skulle være perfekt, når han gjorde noget. Hvadenten det var skuespil, politik, landbrug eller hvad han kastede sig over, « som studentervennen, Jens-Peter Bonde formulerede det foran den store kirke. Og selvfølgelig var de der, både de ukendte og de kendte. Tidlige venner som skuespiller Finn Nielsen og sopran Kirsten Vaupel, over skuespiller Lars Lunøe fra 'En by i provinsen', teatermanden Kasper Rostrup til stuntkører Thorkild Thyrring, mediemand Reimer Bo, og de senere års bekendtskaber som skuespiller Ann Eleonora Jørgensen, teaterdirektør Peter Langdal samt instruktør Lars Von Trier, der ellers aldrig viser sig offentligt, hvis han kan undgå det. Alle ville de sende den altfavnende mand godt afsted, når han 'rejste i forvejen', som Jens Okking selv kaldte det, når denne del af livet er slut.

Jeg er vokset op med at se mange Disney-film. Jeg tror det er sådan en "lille-pige"-drøm, at lægge stemme til en prinsesse, forklarer Silja Okking. Det har også været en stor udfordring: – Især hvis man ikke er uddannet skuespiller. Jeg er sangerinde og har det musikalske på min side. Det kræver meget spillemæsigt, fordi man ikke kan bruge sin krop. På Ramasjang er jeg jo vant til, at folk kan se mig imens jeg snakker og agerer. Så jeg synes det er svært, at udtrykke sig kun med stemmen, fortæller Silja Okking. Hvordan har det været at lægge stemme til Rapunzel? – Det har været svært. At synge var nok den "lette" del, da jeg er vant til at synge. Men at lave replikkerne har været svært. Du sidder og kigger på en skærm, hvor der er en tidskode, så det kommer til at passe med tiden. Du ser selve figuren på skærmen foran dig. Der er en instruktør, der snakker til dig og du har originalen i øret samtidigt. Det er mange ting at holde styr på, siger Silja Okking til Vil du lægge stemme til flere tegnefilm?

  1. Frisør reinholdt coiffure rødovre centrum coupons
  2. Plastdunk med stephane 2017
August 24, 2021, 9:35 am