Johnny Larsen Snedkerier

  1. Johny Larsen Snedkerier på nye hænder - Wood Supply DK
  2. Johny Larsen Snedkerier - Albertslund
  3. Virksomheden – JUUL&NIELSEN
  4. Johnny Larsen - Wikipedia, den frie encyklopædi

Smidige processer Tænk på en stor, bureaukratisk organisation med kostbare mellemled(ere), dyre stabsfunktioner og store hjørnekontorer. Så har du det stik modsatte af Juul & Nielsen. Vores struktur er flad som en køreplade, og vores erfarne medarbejdere kan selv tænke nyt og tage de rigtige beslutninger. Derfor går vi ikke i stå, når vi støder på udfordringer, men finder de udveje, der sikrer høj kvalitet, smidig realisering og tilfredshed hos alle involverede parter.

Johny Larsen Snedkerier på nye hænder - Wood Supply DK

Grønne Kontorer arbejder med at forbedre miljø- og energiforholdene på kontoret Ved at blive Grønt Kontor får I mulighed for at skabe et samlet overblik over kontorets energiforbrug og CO2 belastning fra bl. a. belysning, computere, varmekilder og transport. Derudover får I også en række konkrete bud på, hvor det er muligt at optimere og opnå besparelser i netop jeres virksomhed. Grønne Kontor i Albertslund Vi har i øjeblikket 4 "Grønne Kontorer", som passer ekstra godt på miljøet: Johnny Larsen Snedkerier Mini Trans Techmedia Kraft Food For at få diplomet skal virksomheden ligesom de Grønne Butikker årligt udpege indsatser og løbende arbejde med at forbedre miljø- og energiforholdene i kontordriften. Hvad kræver det at være med? For at deltage i "Grønt Kontor" kræver det først og fremmest et ønske fra jeres side om at yde en forpligtende indsats for at nedbringe el- og varmeforbruget i virksomheden. Derudover skal I aktivt tilmelde jer ordningen, som bl. indebærer, at I årligt: udpeger konkrete indsatsområder oplyser virksomhedens forbrugsdata laver en plan for energireduktion På baggrund af jeres indberetninger vurderer Energitjenesten den samlede indsats og udsteder diplomer til de virksomheder, der indfrier de fastsatte mål.

Johny Larsen Snedkerier - Albertslund

  • Virksomheden – JUUL&NIELSEN
  • Englands u21 landshold
  • Hvordan at tilføje musik (baggrundsmusik) til Video
  • Johny Larsen Snedkerier A/S - S•E

Virksomheden – JUUL&NIELSEN

Nye forretningsmæssige muligheder og synergier er baggrunden for, at Johny Larsen Snedkerier nu fortsætter som del af entreprenørvirksomheden Juul & Nielsen. - Det er et perfekt match. Vi får en række forretningsmæssige synergier og styrker samtidig vores faglige udvikling og byggestyring i hele opgaveløsningen. Vi har i dag en stærk position inden for institutionsbyggeri. Her er der masser af inventar- og interiøropgaver, som vi nu kan fastholde i koncernen, forklarer administrerende direktør Tommy Nielsen fra Juul & Nielsen. Juul & Nielsen er allerede gået i gang med at udbygge aktiviteterne i sit nyerhvervede selskab og har blandt andet suppleret den 30 mand store medarbejderstab med en håndfuld nye folk. Tommy Nielsen forventer endvidere at ansætte yderligere 15-20 erfarne medarbejdere i den kommende tid. Optimalt med en 'storebror' Johny Larsen Snedkerier har med årene opbygget en stærk position inden for fremstilling af specialdesignede skranker, inventar, interiør, figurer samt eksklusive døre, porte, indgangspartier og køkkener.

Johnny Larsen - Wikipedia, den frie encyklopædi

Find vej: Forside » Albertslund » Johny Larsen Snedkerier Værkstedsgården 7 2620 Albertslund Juridisk navn: Johny Larsen Snedkerier A/S Branche: Fremstilling af andre møbler Firma oprettet: 2010 Information om Johny Larsen Snedkerier Virksomheden Johny Larsen Snedkerier er beliggende Værkstedsgården 7 i Albertslund. Virksomheden beskæftiger sig primært med fremstilling af andre møbler. Har du opdateringer til Johny Larsen Snedkerier - klik her. 869 kunder har fundet nyttige oplysninger på denne side.

August 24, 2021, 2:59 pm