Franske Bjerge Cykling

  1. Jesper har skrevet cykl-selv-guide til de franske alper | ugeavisen.dk
  2. Hvor svært kan det være at nakke det skaldede bjerg? - politiken.dk
  3. Bjergtagende cykling | BogMarkedet
  4. Cykelrejser i de franske alper - Book her - Vacansoleil

Det er forventeligt, at forskellen i evnen til performance bliver mere udtalt jo længere cykelløb, der er tale om. Det er ligeledes forventeligt, at forskellen i evnen til performance bliver relativt større, jo længere henne i cykelløbet du er. Trimmede topryttere og trimmede motionscykelryttere "Du kører stærkt, når du er trimmet" Måske kender du følelsen, fordi du har oplevet det på din egen krop. Ellers har du helt sikkert hørt det fra andre cykelryttere. Og den er god nok. Topform kommer efter en periode med hård træning, som ofte fører til et vægttab. Men hvor slank skal du være? Det vender jeg tilbage til. For perspektivets skyld skal vi først se på, hvor trimmet en af de bedste ryttere er i sammenligning med en normalvægtig dansk motionscykelrytter. Vincenzo Nibali vandt Tour de France i 2014. Ifølge Wikipedia er han 180 cm høj og vejer 64 kilo. Det er realistisk at antage, at han har en fedtprocent på 5 eller lavere, når hans form topper. Det svarer til en fedtmasse lige omkring 3 kilo eller mindre.

Jesper har skrevet cykl-selv-guide til de franske alper | ugeavisen.dk

TAK TIL SUNDS CYKELMOTIONS SPONSORER, SOM TIL SÆSONEN 2020 HAR VÆRET MED TIL AT GØRE DET MULIGT FOR VORES MEDLEMMER AT KØRE I KLUBTØJ FRA VANGÀRD

Denne gang med det formål at indsamle endnu flere oplevelser og billeder til bogen. Omkring 20 bjerge blev besejret i løbet af den tid, han var på farten. - Selvfølgelig er det både smukt og overvældende at cykle på et populært bjerg som Alpe d'Huez. Men der er også rigtig mange turister, da det nok er det mest ikoniske bjerg i Tour de France-historien. Derfor synes jeg faktisk, at det er de knap så kendte bjerge og det mere uopdagede terræn, der er mest spændende at opleve, fortæller Jesper Nygaard. Jesper Nygaard har skrevet bogen "Bjergtagende cykling", som er en cykl-selv-guide til de franske alper. Foto: Mette Mørk Ikke kun for supermotionister I bogen, som har titlen "Bjergtagende cykling", gennemgår Jesper Nygaard i alt 24 bjerge. Til hvert bjerg er der tilknyttet relevante oplysninger såsom højde, længde og gennemsnitlig stigningsgrad, men der er også forslag til steder et bo og andre interessante cykelbjerge i nærheden. Et afsnit om bjergets relation til Tour de France er naturligvis også med.

Hvor svært kan det være at nakke det skaldede bjerg? - politiken.dk

Denne bog er et væsentligt tråd på vejen mod tinderne i De Franske Alper. Den ultimative guide til dig der overvejer eller har besluttet at leve drømmen ud. Eller dig der bare gerne vil nyde nog- le af Frankrigs største, bedste og smukkeste cykelbjerge i billeder og på skrift. Grimpeur giver dig overblikket over en række bjerge i De Franske Alper. Her er kendte bjerge som Col de la Croix de Fer. Men her er også blevet plads til mere ukendte stigninger som Col de Sarenne og Col de la Forclaz de Montmin. Alle bjerge er beskrevet med stigningsprocenter, længde, højde, grafik og særlige udfordringer. Desuden rummer bogen smukke billeder af hver enkelt stigning. Du kan også læse om overnat- ningsmuligheder i nærheden samt visuelt få overblikket over forskellige rutemuligheder op ad de enkelte bjerge. Dertil kommer en udstyrsguide og en træningsplan, som kan hjælpe dig med at komme i form til at cykle i bjerge. Med denne bog i hånden er du godt rustet til at tage den store tur og cykle flere bjerge over en, to eller tre ugers ferie.

Du har muligheden for at teste dine bjergben i ellers flade Danmark – for eksempel er Kiddesvej i Vejle betydeligt stejlere end Tour de Frances mest berømte stigning Cykelløbet Tour de France markerer i år udgave nummer 100 med som noget helt nyt at bestige det legendariske bjerg Alpe d'Huez to gange på samme etape – her på bliver det markeret med i samarbejde med cykelrytteren Chris Anker Sørensen at sammenligne Alpe d'Huez med tre af de mest kendte stigninger i Danmark. For selvom der er en verden til forskel på de franske alper og de puklede områder i Danmark, er der visse stigninger i det ganske danske land, der tåler en sammenligning – i hvert fald, hvis man fokuserer på stigningsprocenten. "Selv for en rytter på mit niveau er det i hvert fald bedre at træne på de danske stigninger, end det er slet ikke at træne på stigninger. Og vi har jo en del gode danske bjergryttere, så helt skidt er det jo ikke at køre på stigningerne i Danmark, " siger Chris Anker Sørensen. Læs mere: Udstyr: Tips til køb af racercykel "Selvfølgelig er de danske stigninger alt for korte til at blive sammenlignet med Alpe d'Huez, men for motionister er der gode udfordringer i Danmark, " fortsætter Team Saxo-Tinkoff-rytteren, der har gennemført Tour de France fire gange men ikke er udtaget til årets løb.

Bjergtagende cykling | BogMarkedet

Men du kan lige så vel bruge den, hvis du kun har en enkelt cykeldag eller to til rådighed og går efter at besejre ét eller to bjerge. Altså: En komplet og samtidig smuk og enkel cykl-selv-guide. Om forfatter Jesper Nygaard er uddannet journalist og passioneret cykelrytter og fortabt i de europæiske cykelbjerges skønhed og historie. De seneste to år har han opholdt sig adskillige uger i De Franske Alper – udelukkende for at cykle kendte og ukendte stigninger. De erfaringer, Jesper har høstet via sine ture og oplevelser, vil han gerne give videre til ligesindede cykelromantikere. Så flere finder ud af, at det ikke kun behøver at være en drøm at cykle i bjerge. Det kan faktisk relativt nemt lade sig gøre. Og de fleste kan være med. Uden at skulle bruge alle vågne timer på at træne op til det. E-bogen er lavet i fixed format Yderligere informationer Bogtype: E-bog Filtype: EPUB (Fixed layout) Beskyttelse: Vandmærket Antal sider: 296 Forlag: Muusmann' Forlag ISBN: 9788793951679 Udgivet: 26-06-2020 Genrer: Cykelsport

franske døre

Cykelrejser i de franske alper - Book her - Vacansoleil

Så støt bloggen med en flad 20'er. Bloggen er 100% uafhængig og har intet sponsoreret indhold Du kan støtte bloggen med en donation på MobilePay til 86412. Du er også velkommen til at komme med forslag til nye artikler. Del artiklen med en ven

Sikker e-handel har den klare indstilling, at handel på Internettet skal være hurtigt, billigt og sikkert for vores brugere. Sikkerheden kommer altid i første række Når man handler online er sikkerhed enorm vigtig, og det er naturligvis noget, Gucca vægter højt. NETS er den primære garanti for sikker betaling på Internettet, og vores løsning for online betaling er naturligvis NETS godkendt. Køb og betaling er derfor 100% sikkert. Har du fortrudt dit køb, har du altid mulighed for at returnere indenfor 30 dage Vi har altid 30 dages fuld returret, helt uafhængig af hvilket produkt du måtte have købt hos os. Så hvis du fortryder købet, og ikke ønsker at beholde varen, kan du selvfølgelig bare sende varerne retur og få dine penge refunderet. Vi står naturligvis altid til rådighed med rådgivning og svar, hvis du måtte ønske at returnere dit produkt. Lynhurtig levering At du som kunde modtager din vare både sikkert og hurtigt, betyder rigtig meget for os. Vi bestræber os på, at du modtager din forsendelse indenfor 1-2 hverdage, såfremt varen er på lager.

  1. Hvor svært kan det være at nakke det skaldede bjerg? - politiken.dk
  2. 7 fantastisk smukke cykelture i Europa - We Love Cycling - Danmark
  3. 🍞Surdejsbrød | opskrifter | GastroFun.dk
  4. Craft løbetøj mænd
  5. Græske burgere
  6. Epic kufferter & rejsetilbehør | Stort udvalg online | NEYE
  7. Bjergtagende cykling - ISBN 9788793679504 skrevet af Jesper Nygaard
  8. Vesterport blomster vejle
  9. Bjergtagende cykling | BogMarkedet
  10. Biltema esbjerg åbningstider
  11. Portal om ferie i de franske bjerge : France Montagnes

I sine tidlige dage løb Tour de France-ruten langs Frankrigs grænser. I 1951 blev der skiftet gear, og rytterne begav sig ud på bjergveje i Alperne og Pyrenæerne. Nogle af bjergpassene er blevet legendariske, målt ud fra de præstationer, de har genereret. Alperne Alpe d'Huez At tale om turen op ad Alpe d'Huez er at genkalde sig rytternes kvaler i en opstigning, der varer hele 13, 8 km, har 21 hårnålesving og en niveauforskel, der nogle steder når op på 14% (8% i gennemsnit). Publikum stimler sammen langs ruten, så man knapt kan se asfalten. Det er ikke overraskende, at arrangørerne sætter denne legendariske rute på programmet hvert år. Col d'Izoard Izoard, som ligger i Hautes-Alpes, er så imponerende på grund af sin form. Med en højde på 2360 m er det ganske vist ikke det hårdeste bjergpas at bestige. Det er de vilde omgivelser, der er imponerende. At cykle langs den stejle skrænt giver følelsen af at være andetsteds, i en anden verden, langt fra enhver civilisation. Disse omgivelser bliver uundgåelige kulisser til vilde sports-scener.

  1. Rejser til moskva
  2. Gudstjeneste horne kirke
  3. Julemarked sønderjylland 2019
  4. Motorcykel forsikring sæson 2
August 24, 2021, 4:39 am