Park Hotel I Vejle — Bb-Hotel Vejle, Park Hotel | Dit Vejle

  1. Park hotel i vejle login

Værelserne er enkle, men funktionelle, og med gode madrasser der sikrer en god nattesøvn. På hotelværelset er der håndklæder og håndsæbe, og sengene er redt med allergivenligt linned. Hotellets bookingsystem adskiller sig fra andre hotellers. Her får du ikke tildelt et tilfældigt værelse. Du vælger nemlig selv, hvilket værelse du vil bo på via bookingsystemet. Hvad er med i prisen? BB Hotel Vejle, Park Hotel har samme lave pris året rundt. På Park Hotel Vejle er prisen altid inklusiv morgenmad, WiFi, parkering og kaffe/te hele døgnet. Et hotelophold for to personer i et dobbeltværelse på Park Hotel Vejle, fås til en stærkt konkurrencedygtig pris, inklusiv morgenmad. Gode anmeldelser På Facebook og Tripadviser kan du læse hvad kunderne mener, … "Altid fin behandling. Værelserne er store og lyse, og meget nem selvbetjening. Morgenmads udvalget er meget fint. Vi har nu brugt det mange år, hver gang vi er i Vejle. Nem og overskuelig hjemmeside, der gør bestillingen meget nem" – Henning. "Enkel overnatning centralt i Vejle midtby.

Park hotel i vejle login

  1. Vipassana meditation københavn
  2. Park hotel i vejle 10
  3. Opslagstavle | Køb opslagstavler online her | Hurtig levering
  4. Park hotel i vejle login

Afbud på telefon: Tirsdag – torsdag fra 09:00 – 12:00 på telefon: 76104076. Afbud på mail: Senest 2 hverdage før inden kl. 14:00 via. læ eller i vores telefontid tirsdag-torsdag. Husk at oplyse navn, telefonnummer, tid og dato du vil aflyse. Ved afbud efter kl. 14:00 2 hverdage før eller udeblivelse opkræves et gebyr på 250 kr. (iht. § 45, stk. 2) Klinikken kan modtage betaling via MobilePay nr. 69935. Vi tilstræber at holde vores ventetid kort. Hjælp os og meld afbud i god tid, så tiden kan gives videre. Ventetiden vurderes ud fra problemstilling og oplysninger fra den henvisende læge. Ved mistanke om ondartet sygdom tilbydes en tid indenfor 2 hverdage. Akutte patienter har ingen ventetid, dog udbedes en telefonisk henvendelse fra den henvisende læge. Ved provokeret abort og tidlig graviditet med problemer er ventetiden p. t. 2 – 3 hverdage. Ventetiden klinikken er indtil nu en af de korteste i Danmark. Vi prøver at leve op til efterspørgslen, og holder derfor åbent i uge 7 og uge 42, for at give patienterne en mulighed for konsultation i ferietid, uden at skulle tage fri fra skole, efterskole eller arbejde.

Vi sov 2 voksne og 2 børn en enkelt nat på dette hotel i et 4-sengs værelse, som var opdelt i 2 rum uden dør imellem. Helt perfekt ifm. besøg i Lalandia og Legoland. Hotellet ligger helt centralt ved gågaden i Vejle og kan varmt anbefales. Rent og pænt, enkel men god morgenmad i "spisesal", hvor man også kan hente te/kaffe, vinglas m. m. Nøglekode til værelset får man pr. mail ved bestilling/betaling. " – Rikke. "Super til prisen. Fint hotel og særdeles god pris. Værelse og toilet med bad var rent og fint og intet at udsætte. Fin morgenmad til prisen og venligt personale. Super koncept, når man ikke behøver restaurant osv. Du får hvad du betaler for og ikke en masse overflødigt. " – Kim. "Dejligt hotelværelse, gode senge, stort badeværelse og lækker morgenmad. Har allerede bestilt ny overnatning. " – Mia Del på de sociale medier

BB-Hotel Vejle, Park Hotel Orla Lehmannsgade 5 7100 Vejle Tlf: 70225530 BB Hotel Vejle har åbent alle dage, året rundt. Check-in: Fra kl. 13. 00 Check-ud: Senest kl. 11. 00 Leder du efter en billig overnatning centralt i vejle? Så er Park Hotel det oplagte valg! BB-Hotel Vejle kaldes også Park Hotel Vejle, og ligger i hjertet af Vejle, lige ved gågaden og togstation, Torvehallerne, Musik Teateret og Kunstmuseum. Så der er rig mulighed for shopping i gågaden, og oplevelser i Vejle i gåafstand til hotellet. Her får du en billig hotelovernatning med fri morgenmad, Wifi, kaffe og te. Du booker og betaler online, modtager din dørkode, og så er du klar til at nyde en overnatning i Vejle. Konceptet er selvbetjening med normal hotelstandard. Du er altid sikret en ordentlig overnatning – til en rimelig pris. Tag en virtuel tur på hotellet Lyse og funktionelle værelser Alle værelserne på hotellet er store og lyse, og alle med fladskærms TV og eget bad og toilet. Fra flere af hotellets værelser er der udsigt til den hyggelige gågade og parken.

August 23, 2021, 1:07 pm