Medløber Til Cykel / Efterløber Cykel Alder

Fra ca. 4 år og til ca. 10 år. Pris er pr. stk. Cykelstativ til 5 cykler 400 kr. Cykelstativ til 5 cykler, sælges billigt Se flere

Medløber til cykel stand

medløber til cykel 2

Medløber til cykel 8

medløber til cykel may

Efterløber halvcykel taarnbyefterløber

  1. Trek efterløber trækkrogssæt | Trek Bikes (DK)
  2. Hvad sker der i blokhus uge 29
  3. Ringkøbing landbobank vejle
  4. Direkte fly fra københavn til bornholm
  5. Medløber til cykel 10
  6. Medløber til cykel stand
  7. Medløber til cykel en
  8. Medløber til cykel may

Medløber til cykel

on 11. april 2016 at 08:35 Hvis du er på jagt efter en flot og kvalitetsrig efterløber til cykel, så får du her vores 4 udvalgte bud på de bedste modeller i forskellige prisklasser. Efterløberne bragede igennem i USA for en del år siden, og nu har de vundet stærkt indpas blandt os danskere. I denne guide kan du først og fremmest læse om vores 4 udvalgte modeller, men derudover kan du læse om de gode fordele ved at bruge en efterløber til cykel, og slutteligt finder du fordelene ved at handle hos Weehoo iGo Pro efterløber Vi begynder vores liste med denne Weehoo iGo Pro efterløber, som hører til blandt de allerbedste og mest sikre efterløbere på markedet. Weehoo iGo Pro er udført i et lækkert design, som ud over at se flot ud samtidig sikrer en optimal cykleoplevelse for både dig og dit barn. Anhængeren er udviklet således, at dit barn nemt og problemfrit kan være aktivt med til at cykle under komfortable og sikre forhold. Efterløberens pedaler er designet til at kunne køre i friløb, således at dit barn ikke nødvendigvis behøver at træde med i pedalerne, men frit kan vælge at gøre det, hvis det har lyst.

En af de helt store og vigtige fordele ved denne iGo Pro efterløber fra Weehoo er sikkerhedsniveauet. Derfor har Weehoo udviklet efterløberen med flere forskellige sikkerhedsforanstaltninger, som sørger for at optimal sikkerhed for dit barn samt ro i sindet for dig. Først og fremmest har efterløberen en sikkerhedssele med 3 punkter samt et brystspænde, der sikrer, at dit barn ikke kan komme til at åbne selen på egen hånd under kørslen. Dernæst er efterløberen udstyret med en 100% lukket kædeskærm, så dit barn ikke kan komme til at få sine små fingre ind i hverken kæde eller tandhjul. Foruden kædeskærm og sikkerhedssele er efterløberen også udstyret med fodstropper på pedalerne, reflekser, reflekterende stof samt et sikkerhedsflag for mere synlighed. OBS: Weehoo iGO Pro efterløber passer til børn i alderen 2-9 år eller 92-132 cm. Se prisen hos Rød efterløber med 3 gear Næste bud på listen er denne flotte, røde efterløber med 3 integrerede gear. Ligesom tyskerne er anerkendt for deres høje kvalitet af biler, er denne cykelefterløber heller ingen undtagelse.

August 22, 2021, 11:22 pm