Den Mentale Kriger: Optimisten Og Den Mental Kriger | Foredrag I Skovlunde | Køb Billet På Tikko.Dk

Kurset indeholder videoer omkring: Vi skal kæmpe for tætheden! " Jeg vil være med til genskabe den stærke familie, med det stærke sammenhold og de stærke følelser. Jeg siger tingene som jeg oplever dem – uden omsvøb. Her kan kvinden være kvinde og manden være mand. " Kim Boye Mental Kriger. Spar en masse tid Forløbet tages hjemme. Når det passer dig og når du er klar til at få endnu mere mental styrke på banen og der hjemme. Du kan se det på din telefon. så det er meget nemt. Bliv et bedre menneske Med Den Mentale Kriger vil du modtage noget ganske unikt som vil være med til at gøre dig til et bedre menneske, ikke kun i parforholdet men også på arbejdet. Vi tager udgangspunkt i det enkelte mennesker. Billigere end fysiske kurser Et kursus til dig og den situation du står i. Dette er et unikt kursus som kun kan fås her hos Den Mentale Kriger. DEN MENTALE KRIGER "Jeg lær' noget nyt HVER gang jeg ser dine videoer! Jeg får kendskab til nye ting om både mig selv, kvinder generelt og om mænd!!

Optimisten og Den Mental Kriger | Foredrag i Skovlunde | Køb billet på Tikko.dk

Især én lærer stod som et fyrtårn i Kim Boyes drengeliv. Tom Søndergaard. Han var skolelærer og tidligere professionel fodboldspiller, og den første danske spiller, der kom til den hollandske fodboldklub Ajax. »Han var et forbillede for mig. Indimellem havde vi ham som vikar. Og så kunne jeg være med, ham svigtede jeg ikke. Jeg hentede madpakker og øl til ham i frokostpauserne. Det var en Æ-R-E, « fortæller Kim Boye og mindes det skelsættende øjeblik, efter han havde været oppe at slås med nogle modstandere på fodboldbanen, da Tom Søndergaard kom og lagde en hånd på skulderen af ham og sagde: »Det der temperament skal du have styr på. Får du det, kan du nå langt«. Det blev et afgørende øjeblik i Kim Boyes liv. Her var en voksen, der fik øje på ham, og troede på ham. »Og så havde alle respekt for Tom Søndergaard. Det var stort, « tilføjer Kim Boye, der ellers havde et anstrengt forhold til sine lærere. »De bedste lærere, jeg havde, var dem, der lod mig være. Dem der vidste, at de ikke skulle skubbe til mig.

Den mentale kriger - Lydbog & E-bog - Kim Boye - Mofibo

Kim Boye alias 'Den mentale Kriger' har netop sendt en ny bog på gaden. Foto: Flemming Schiller livskraft Kim Boye alias 'Den mentale Kriger' ved om nogen, hvad det vil sige at vokse op med dårlige kort på hånden. Den 48-årige tidligere professionelle fodboldspiller og mental coach voksede op i en dysfunktionel familie. I dag har han vendt sine dårlige odds til sin styrke og rådgiver mennesker i at tage ansvar og blive kaptajn på eget skib. I hjertet af Ledøje bor 48-årige Kim Boye med sin kone, Pernille Aalund, tidligere kreativ direktør i Aller og forfatter og studievært for en række livsstilsprogrammer. De er et smukt par. Hun yndig og sødmefyldt, han en høj, flot mand med stærke, blå øjne, bosiddende i et gammelt hus, der nærmest sukker fred og fordragelighed. Men bag den idylliske facade gemmer sig en barsk historie om at vokse op i en dysfunktionel familie med alkoholmisbrug, med en mor der tjente til dagen og vejen gennem prostitution, når der manglede penge, og en far der – udover at drikke – fungerede som alfons for sin kone.

Den mentale kriger

26/2/20 | Nyhed En anderledes tirsdag aften på B. 93 … … hvor vores 2. divisionstrup havde fællesspisning i klubben nævnte dag, og derefter gik de op på 2. sal, hvor vores U 17 og U 19 -trup stødte til. Cheftræner Thomas Nørgaard havde inviteret Kim Boye, som bl. a kendes fra sine spændende foredrag under navnet "Den mentale Kriger", og Kim kalder en spade for en spade. Foredragsholderen har mange erfaringer fra årene i den barske del af livet, de mange facetter af et fodboldliv og den meget maskuline tilgang til alle denne verdens udfordringer, har gjort Kim Boye til en kontroversiel, ærlig og meget direkte coach, debattør og foredragsholder – det fandt vores talentfulde spillere ud af. Kim var meget direkte, og fortalte om sit ophold i FC Barcelona, sin hårde tid i Brøndby, og meget om hans hjerteklub AB. Kim fortalte han fylder sine egne dage med positive handlinger og hans meget rå og upolerede facon taler til rigtigt mange danskere, og det gjorde det tydeligvis også på B. 93 den aften.

Parforhold - Den Mentale Kriger

  1. LIGE NU: Kæmpe madhus går konkurs
  2. Venus & mars xl - rødovre centrum
  3. Er det sikkert at rejse til Tyrkiet? | Skyscanner Danmark
  4. Koldhævet brød med creme fraiche recipe
  5. Læsø kommune hjemmeside
August 22, 2021, 7:20 pm