Frisør Klippehjørnet Hørning

  1. Klippehjørnet - Østergades Butikstorv 3, Jebjerg, 7870 Roslev - Telefon: 97574555
  2. Klippehjørnet
  3. Klippehjørnet v/ Johnny Brink | Frisør i Bindslev

Her på siden ser du blot nogle af de produkter, jeg forhandler. Klipning Dame 240, - Herre 230, - Børn 0-12 år 190, - Farvning med og uden klip Farvning 294, - Farvning med klip 524, - Pris pr. ekstra farve 180, - Permanent med og uden klip Permanent med klipning og sæt (føn eller vand- ondulation) 635, - Reflekser med og uden klip Reflekser Reflekser med klipning. 534, - Bryn og vipper Farve bryn og vipper inkl. ret 155, - Klippehjørnet v/ Johnny Brink Vesterbro 4 9881 Bindslev Tlf. : 98 93 70 90 Mail: Mandag 9. 00 – 17. 30 Tirsdag lukket Onsdag Torsdag Fredag Lørdag 7. 00 – 12. 00 Søndag Her kan du bestille tid online. Klik først på den ønskede behandling, og derefter på den ønskede tid. Du har svar fra mig, med et forslag til en tid, inden for en time.

Klippehjørnet - Østergades Butikstorv 3, Jebjerg, 7870 Roslev - Telefon: 97574555

Smart hår begynder med den helt rigtige frisør. Her hos mig tager en klipning den tid, en rigtig og professionel klipning tager: Jeg tilbyder: – Moderigtige klipninger til både kvinder, mænd og børn. – Kreative råd og vejledning, om frisuren der passer netop dig. – Super holdbare farve og permanentbehandlinger. – Priser, enhver kan være med på. – Tidsbestilling der overholdes, med præcision. Klippehjørnet blev etableret i 1992, og er en moderne og visionær frisørsalon for hele familien. Jeg er på forkant med moden, og henter inspiration fra kurser og storbyerne. Klippehjørnet ligger i lyse og venlige lokaler i "hjertet" af Bindslev. Atmosfæren er venlig og imøde- kommende. Se billeder fra salonen her på siden. En professionel hårbehandling, vedligeholdes med kvalitetsprodukter fra frisøren. Jeg forhandler et bredt udvalg af styling og plejeprodukter, fra diverse producenter. Pris og kvalitet følges nu engang ad, og med hensyn til hårprodukter får du MEGET mere for pengene, når du køber dem hos mig.

VELKOMMEN TIL KLIPPEHJØRNET Vi kan tilbyde alle former for frisørarbejde. Vores mål og koncept er et højt service niveau, og en høj faglig viden. Vi vægter en behagelig atmosfære i salonen Vi vil gøre alt for, at hjælpe dig frem til lige netop den frisure og farve der passer lige til dig…….

Klippehjørnet

frisør klippehjørnet hørning remix

Online Booking | Log ind Tidsbestilling Dette er en online service, som giver dig mulighed for at bestille tid hos Klippehjørnet. Du kan bestille tid senest 2 timer før ønsket behandling. Ønsker du at bestille tid efter denne tidsfrist, skal du venligst kontakte os direkte. Nye brugere Ovenfor tastes din personlige bookingkode. Hvis du ikke har fået en kode, skal du klikke på det første "link" under feltet. Herefter sender vi koden som SMS til din mobiltelefon. Husk at bookingkoden er personlig, og må ikke overdrages til andre. Behandling En behandling er tit og ofte en meget individuel sag, hvilket betyder at det ikke er alle behandlingsformer som kan bestilles via nettet. Hvis du søger en behandling som ikke findes i bookingsystemet, bedes du venligst rette henvendelse direkte.

Klippehjørnet v/ Johnny Brink | Frisør i Bindslev

  1. 12 volt forlængerledning
  2. Frisør klippehjørnet horning
  3. Aldersopsparing skat af afkast kit
  4. Klippehjørnet - Taastrup
  5. Klippehjørnet - Østergades Butikstorv 3, Jebjerg, 7870 Roslev - Telefon: 97574555
  6. Universitetet århus
  7. Frisør klippehjørnet hørning remix

Vi består af et kreativt frisør-team på 4 med samlet mange års erfaring i frisørfaget, mode og make-up. Vi går meget op i, du skal føle dig velkommen hos os. Vi giver en professionel og ærlig rådgivning i forhold til hvad der klæder dig om du er mand, kvinde eller et barn. Vores inspiration som frisører får vi igennem kurser i løbet af året, så vi altid er opdateret på de nyeste hår-trends. Det betyder meget for mig, at være med til at uddanne elever med den 4 årige frisøruddannelse. Derfor har jeg altid elever ansat i min salon. Vi glæder os rigtig meget til at se dig...

Find vej: Forside » Taastrup » Klippehjørnet Taastrup Hovedgade 64 2630 Taastrup Telefon: 43529146 Juridisk navn: Klippehjørnet I/S Branche: Frisørsaloner Firma oprettet: 1982 Firmabeskrivelse af Klippehjørnet Virksomheden Klippehjørnet er beliggende Taastrup Hovedgade 64 i Taastrup. Ønsker du at kontakte virksomheden pr. telefon kan dette ske på tlf. 43529146. Virksomheden beskæftiger sig primært med frisørsaloner. Har du opdateringer til Klippehjørnet - klik her. Yderligere info 6893 brugere har hentet nyttige oplysninger på denne side.

August 23, 2021, 5:44 am