Er Det Nødvendigt Med Antivirus Til Mac 2018

Hos finder du mange forskellige sikkerhedsløsninger til din computer. Kender du ikke ret meget til antivirusprogrammer, er der meget hjælp at hente på denne side. Du bliver nemlig her præsenteret for, hvad de forskellige løsninger indeholder, og hvad de egner sig til. Et antivirusprogram køber du som regel for en begrænset periode – eksempelvis et år. Når denne periode er slut, kan du vælge at forlænge perioden med en ny pakke, eller du kan skifte over til et andet antivirusprogram. Der findes naturligvis også løsninger, der er ubegrænsede, og som du derfor kan beholde, så længe du ønsker. Vær opmærksom på, når du køber et nyt antivirusprogram, om det passer til en Mac-computer eller en PC. Der er nemlig forskel på styresystemerne, og derfor kræver de også forskellige antivirusløsninger. Om et program passer til en PC eller Mac, vil fremgå af produktets specifikationer.

Med er

– Der findes masser af programmer derude, som udgiver sig for at være sikkerhedsprogrammer, men er det absolut modsatte, siger han. Han opfordrer i stedet til, at du får nogle mønter op ad lommen og køber et sikkerhedsprogram gennem din internetudbyder eller anerkendte firmaer som Symantec, F-Secure eller Kaspersky. – Lad være med at vælge et eller andet, der hedder eller sådan noget. Det er simpelthen for risikabelt, siger John G. Pedersen. Og her skal man huske, at man ikke længere bare kan vide sig sikker, fordi man har en Mac, siger Mikkel William Nielsen. For det er rigtigt, at der er færre virusser og malware-programmer, som er målrettet Mac. – Men det er ikke sådan, at der ikke findes malware og virus, som kan ramme Apple. Det gør der. Derfor kan det også være en idé at have et antivirusprogram på en Mac, siger han.

Antivirus til Mac er blevet en nødvendighed, men du behøver faktisk ikke betale en krone for et godt og effektivt antivirusprogram til din maskine med æble på. Læs med her. Fra Mac-brugere hører man ofte, at de ikke har behov for antivirus, fordi de anvender Apples produkt, og det er sikkert nok. Den konklusion var måske nogenlunde korrekt for flere år siden, men i dag er det et sikkerhedslotteri, hvor ens nummer hurtigt kan blive trukket ud, hvis man ikke anvender antivirus på sin Mac-maskine. Læs også: Derfor har Mac-brugerne et sikkerhedsproblem Der er langt færre sikkerhedsproblemer for Apple-produkter end for Windows-platformen, men sikkerhedstruslerne eksisterer ikke desto mindre. Ligeledes skifter trusselsbilledet lynhurtigt, og hvis de it-kriminelle ser et økonomisk potentiale i at gå efter Mac-brugerne, så er man altså ikke fredet blot fordi, der er et æble på maskinen. Et konkret eksempel er Flashback. Det startede som en primitiv trojansk hest, der gav sig ud for at være installationsprogram til Adobe Flash Player - deraf navnet.

På den måde afpresser de dig penge for at låse computeren op igen, oplyser it-sikkerhedsfirmaet F-Secure. Derfor er det lidt misvisende at kalde det et "antivirusprogram" og tro, at det kun handler om virusbekæmpelse, forklarer John G. Pedersen. – Antivirus-program er sådan et old school ord, man brugte engang i 90'erne. I dag handler det om meget, meget mere end virus. Selvfølgelig findes der stadig virus, men der findes ting derude, som er meget farligere end det, siger han. Så få hentet et sikkerhedsprogram, hvis du vil beskytte din computer bedst muligt, siger eksperterne. Men hav øjnene med dig, så du undgår at købe katten i sækken og hente et program, som gør mere skade end gavn. – Der er nogle programmer, som er dårligere end Windows og forringer sikkerheden. Så det er helt tåbeligt at bruge penge på dem. Og hvis du køber dem, bliver du faktisk mere udsat, end hvis du bare kørte med Windows, siger Mikkel William Nielsen om Tænks test. Samme advarsel lyder fra John G. Pedersen, der opfordrer til, at du styrer uden om små, skumle gratisprogrammer.

Man kan selvfølelig aldrig helt undgå, at et antivirusprogram bruger nogle ressourcer, men på de bedste af slagsen vil du næppe mærke nogen forringelse af din Macs ydevene. Vi har set nærmere på de fire p. t bedste antivirusprogrammer til Mac i 2020. 1. Bitdefender – Antivirus For Mac Bitdefender er et af markedets absolut mest anerkendte antivirusprogrammer, og firmaet har vundet et hav af priser. Eksempelvis har både TechRadar og PCMag kåret det til det p. t. bedste antivirusprogram til Mac. Programmet har også scoret topkarakterer hos både AV–Comparatives og AV–Test. Bitdefender giver en glimrende allround-beskyttelse mod samtlige sikkerhedstrusler, heriblandt virusser, orme, trojanske heste, adware, phishing og ransomware. Programmet er supernemt at bruge, og det passer stort set sig selv i baggrunden uden at lægge mærkbart beslag på din Macs ydeevne. Udover malwarebeskyttelse har Bitdefender også et hav af andre smarte sikkerhedsforanstaltninger. Heriblandt automatisk scanning af eksterne harddiske og USB–stik, beskyttelse mod misbrug af dit webcam og en Wifi–scanner, der automatisk kan se, hvor sikkert dit netværk er, og om det er blevet kompromitteret.

Det korte svar på spørgsmålet om, hvorvidt det er nødvendigt med et antivirusprogram til sin PC i 2018, er "ja". Der findes desværre virus derude, som kan angribe og skade softwaren på din PC, og derfor bør du altid beskytte den med et antivirusprogram for så vidt muligt at undgå dette. Heldigvis er der i dag mange nye computere, som allerede har et antivirusprogram installeret. Det gælder eksempelvis, hvis du gør brug af Windows 10. I dette system ligger der nemlig allerede en række softwareredskaber, som kan beskytte din computer mod virus. Herunder kan du blive meget klogere på, hvorfor det er vigtigt at have et antivirusprogram i 2018. Du får også viden om, hvor du finder de bedste antivirusprogrammer, hvis ikke du allerede har en computer med et sådant. Derfor er det vigtigt at have antivirus installeret Ligegyldig hvor forsigtig du er, når du surfer på nettet, og hvor mange overvejelser du gør dig i forhold til de sider, du besøger, har du risiko for at få virus på din computer.

M ac–brugere er ofte overbeviste om, at deres computer – modsat Windows-computere – ikke kan blive ramt af virusser og andet ondsindet software. Dette er dog en sandhed med modifikationer. Apples styresystem, macOS, har generelt langt færre sikkerhedsproblemer end Windows, men systemet er langtfra immunt. Mac–computere bliver nemlig i stigende grad ramt af virusser og andet malware. Faktisk viser en rapport fra Malwarebites, at antallet af inficerede Mac–computere steg med hele 270% sidste år. Det kan derfor godt betale sig at have et antivirusprogram installeret, hvis man vil føle sig 100% sikker. Hvilket antivirusprogram skal jeg vælge til Mac? Når du skal vælge et antivirusprogram til din Mac, er det vigtigt, at du ikke bare vælger det første det bedste, der dukker op i en Google–søgning. Kvaliteten af de forskellige programmer svinger nemlig ekstremt meget, og mange af dem øger reelt ikke sikkerheden på din maskine. Mange af programmerne stjæler også unødigt mange ressourcer, og dermed foringer de computerens ydeevne.

er det nødvendigt med antivirus til mac 2018 reviews

Mailskjold Forhindrer dig i at sende og modtage skadelige vedhæftede filer. Onlinesikkerhed Advarer dig om usikre websteder, blokerer uønsket annoncetracking og omdirigerer dig sikkert til de korrekte websteder, hvis du indtaster en adresse forkert. (Fås som valgfri browserudvidelse) Afdæk det svageste led på dit Wi-Fi-netværk Et usikkert Wi-Fi-netværk er en åben dør til trusler. Avast Security scanner hele dit netværk og alle tilsluttede enheder for sårbarheder for at hjælpe med at forhindre hackere i at stjæle dine personlige data. Brug for suveræn Mac-antivirus? Så sig hej til Avast Premium Security. Avast Premium Security indeholder alle de malware-eliminerende funktioner fra sin gratis lillebror samt suverænt forsvar mod ubudne gæster på Wi-Fi og ransomware. PREMIUM! Fang ubudne Wi-Fi-gæster på fersk gerning Avast Premium Security advarer dig øjeblikkeligt, når andre tilslutter sig dit Wi-Fi-netværk. Dette er med til at holde hackere væk og forhindrer naboer i at belaste dit netværk med deres irriterende videostreaming.

  1. Er det nødvendigt med antivirus til mac 2015 cpanel
  2. Er det nødvendigt med antivirus til mac 2018 release
  3. Med er
  4. Bodlift ”Virus” – Hvordan du fjerner det | CFOC.ORG

PREMIUM! Stop ransomware Avast Premium Security beskytter dine billeder og filer mod ransomware-angreb for at sikre, at ingen af dine personlige minder kan krypteres – eller på nogen måde ændres – uden din tilladelse. Avast Security Avast Premium Security Bloker vira og anden malware Detekter vira, ransomware og andre trusler i realtid. Ja Vær sikrere online Bliv advaret om usikre websteder, og bloker uønskede webtrackere. Scan efter svagheder i Wi-Fi-sikkerheden Afslør svagheder i din router og tilsluttede enheder. Få Wi-Fi-sikkerhedsadvarsler i realtid Få øjeblikkelig besked om svagheder og ubudne gæster på netværket. Stop ransomware Beskyt personlige fotos og filer mod uønskede ændringer. GRATIS DOWNLOAD Køb nu Systemkrav Vi er ikke krævende. Alt, du behøver, er en Mac med macOS 10. 10 (Yosemite) eller senere med mindst 750 MB diskplads. Der kræves også en internetforbindelse til automatiske sikkerhedsopdateringer. Avast Sikkerhed til Mac Avast anbefaler at bruge den GRATIS internetbrowser Google Chrome.

Når du køber en ny computer, er det altid en god idé at installere et antivirusprogram - bare ikke hvis den computer er en Mac-computer fra Apple. Her har det i stedet været et hårdnakket rygte, at Mac-computere ikke behøvede beskyttelse i form af antivirusprogrammer, fordi der ikke findes mange virusser til den slags computer. Men sådan forholder det sig ikke længere, fortæller Peter Kruse, der er it-sikkerhedsekspert hos it-sikkerhedsfirmaet CSIS. - Vi har set en markant stigning i antallet af angreb på Mac-computere. For bare fem år siden var der stort set ingen, men nu har de kriminelle fundet ud af, at de godt kan angribe Mac-computerne, fordi brugerne ikke har beskyttet sig godt nok, siger han. Derfor har det aldrig været vigtigere for Mac-brugerne at beskytte sig ved hjælp af et antivirusprogram, lyder det fra Peter Kruse. Han bakkes op af Forbrugerrådet Tænk, som i sit martsnummer af magasinet Forbrugerrådet Tænk Penge har testet forskellige antivirusprogrammer. Her konstaterer projektleder Mikkel William Nielsen, at Apples styresystem de senere år er blevet mere og mere interessant for it-kriminelle, men også at Apples interne antivirusprogram ikke er opgaven voksen.

August 24, 2021, 5:09 am