Børge Krogh Samuelsen

Fra 7. omgang tabte Krogh imidlertid pusten, og Maeki fik pludselig succes med sin frembrusende stil og formåede at presse Krogh i de sidste 4 omgange, hvor Krogh tillige var plaget af en øjenskade. Kampen blev erklæret uafgjort, hvilket udløste en pibekoncert fra publikum, der havde set Maeki som vinder. Ifølge Politiken fik Maeki kun uafgjort på grund af sin urene stil og mange slag med åben handske. I sin næste kamp den 2. maj 1968 mødte Børge Krogh Jim "Spike" McCormack fra Nord-Irland. Krogh førte tårnhøjt på point, da bokserne knaldede panderne sammen i 8. omgang, og Krogh endnu engang måtte se sig stoppet på grund af en skade. Krogh fortsatte sine bestræbelser på at få en returmatch om europamesterskabet, og selv om sejrene ikke længere kom så nemt som tidligere i karrieren, fik Krogh opfyldt sit ønske, da han den 27. august 1970 i Valby hallen fik en kamp om europamesterskabet i let-weltervægt mod franskmanden René Roque. Krogh leverede en fornem præstation, men efter 15 omgange blev Roque reddet af en tvivlsom uafgjort og beholdt derved mesterskabet.

Børge Krogh fortæller om de gode gamle bokse-dage i Aalborg - YouTube

Samme år skiftede han fra Jyden Aalborg til bokseklubben Kelly, hvor han vandt københavnsmesterskabet. Ved DM i 1964 brækkede han kæben to steder i en indledende kamp, hvilket standsede videre deltagelse i turneringen. Sammen med Tom Bogs deltog Børge Krogh ved OL i 1964 i Tokyo, hvor han dog tabte i første runde til filippineren Rodolfo Arpon med dommerstemmerne 4-1. Professionel karriere [ redigér | redigér wikikode] Efter deltagelsen i OL og 225 amatørkampe blev Børge Krogh professionel, og tegnede sammen med Tom Bogs en af de mest succesrige perioder i dansk professionel boksning. Han debuterede ved et stævne i KB Hallen den 5. november 1964 med en sejr over franskmanden Christian Lefevre, der blev stoppet i 3. omgang. Efter 19 kampe med lutter sejre og en enkelt uafgjort fik Børge Krogh en kamp om europamesterskabet i letvægt mod den hårdtslående franskmand Maurice Tavant. Kampen blev afviklet den 3. november 1966 i KB Hallen på Frederiksberg. Børge Krogh udboksede Tavant, og leverede en af de fineste danske professionelle boksepræstationer, og blev erklæret vinder på point efter 15 omgange.

Børge Krogh - Wikipedia, den frie encyklopædi

Børge Krogh Personlig information Navn Børge Krogh Fighternavn Bokseprofessoren Land Danmark Født 18. april 1942 (78 år) Aalborg Vægtklasse Letvægt Kampe Kampe i alt 56 Vundne 43 KO's 9 Uafgjorte 5 Tabte 8 (5 før tid) Børge Krogh (født 18. april 1942 i Aalborg) er en tidligere dansk bokser. Han havde tilnavnet "Bokseprofessoren" blandt andet på grund af sit generelle intellekt og læreruddannelse og på grund af sine tekniske og taktiske evner som bokser. Amatørkarriere [ redigér | redigér wikikode] Børge Krogh havde en lang og succesfuld karriere som amatørbokser i bokseklubben Jyden Aalborg. Han vandt det jyske seniormesterskab som 16-årig i fluevægt i 1958. I årene 1959 -61 vandt han såvel det jyske som det danske mesterskab i fjervægt. Han deltog i den olympiske bokseturnering ved Sommer-OL 1960 i Rom i fjervægt, men tabte i første runde til finnen Limmonen. Han deltog i de nordiske mesterskaber i 1961 i fjervægt og vandt sølv. I 1962 gik Børge Krogh op i letvægt og blev igen både dansk og jysk mester, hvilket gentog sig i 1963.

  1. Danske lov 3 19 2 arbejdsgiveransvar download
  2. Genbrugspladsen over kæret aalborg e
  3. Mælkesnitter | Lækker opskrift | Find den på Maduniverset
  4. Forventet levetid med demens
  5. Køb pokemon y
  6. De lumske tegn på prostatakræft
  7. Dansk outlet aalborg
  8. Nordic medicare lægeklinik kalundborg state
  9. Børge krogh samuelsen and son
  10. 30 års fødselsdag pynt photo
  11. Bykort over næstved

Børge krogh samuelsen and son

Børge Krogh fortæller om de gode gamle bokse-dage i Aalborg - YouTube

Simon Krogh Stenspil - dansk film database

August 23, 2021, 3:59 pm