Bedste Mandeparfume 2019 &Raquo; Bedste Parfume Til Mænd ▷ Top 7 Herre Parfume Her[2020]

En parfume kan ikke tilfredsstille alle, så vælg altid en parfume, du selv kan lide. Konteksten er også vigtig for hvilken parfume, du bør købe. Vil du gerne bare friskes op? Eller vil du bemærkes? Det er ekstremt individuelt. " Hvad foretrækker danske mænd generelt, når det kommer til dufte? "Skandinaviske mænd har ikke den store tradition for at bruge parfume. De plejer generelt at gå ned ad den sikre parfume-sti med friske, citrus-agtige dufte. De vil ikke skille sig for meget ud, og går efter en diskret og ren duft. Omvendt fornemmer jeg også, at de danske mænd er blevet mere modige og bevidste om, hvad der gør en duft god og interessant. Danske mænd kan sagtens blive bedre til at dufte og udfordre sig selv, for vi kan dufte op mod 10. 000 forskellige toner, men vi stoler mere på vores andre sanser – det er ærgerligt. " Hvordan skal du bruge din duft? "Parfumen skal helst appliceres der, hvor huden er varmest. Det er der, hvor blodet løber igennem. Personligt kan jeg godt lide at sprøjte på albueleddet, når det er sommer, og man har korte ærmer på, for hver gang man bevæger armen, vil duften blive spredt.

Bedste skisteder

6/6 L: Den er mandig, og jeg ser en pæn voksen mand, der bruger denne! 6/6 CO: En god all-around duft, man kan bruge både til hverdag og aften. 4/6 ANE: En klassiker, og jeg synes, man kender duften. Det er en rigtig mand, der bruger denne, og det er en safe én, at bruge. 3/6 A: Jeg tror faktisk, at min far bruger netop denne! Den er til den ældre fyr, og min kæreste, skulle nok helst ikke bruge denne. 3/6 Vores testpiger: Anette, 23 år Camilla, 31 år Cordelia, 27 år Line, 23 år Ane, 30 år

Bedste seng

Euromans store duft-guide: Det skal du have i baghovedet, når du køber og bruger parfume - Euroman

Bedste parfume til mænd ▷ Top 7 herre parfume her[2020]

I topnoterne finder du duftnoter som mynte og lavendel, der krydrer parfumen. Dernæst kommer mellemnoterne med deres kanel, spidskommen og orangeblomst, der er forfriskende og røget. I bunden finder du dufte som cedertræ og vanilje der er forførende, sexet og maskulin i duften. 4. Herreparfume – Mont Blanc 'Legend Night' EDT Her er en ekstrem maskulin og velduftende herreparfume. Med en Mont Blanc parfume går du aldrig galt i byen – og du går derfor slet ikke galt i byen med denne Legend Night parfume. Den er så maskulin og krydret, at alle vil elske at dufte til dig. I topnoterne får du dufte af æble og ceder, som relativt hurtigt vil fordampe. Derefter bliver duftene i mellemnoterne tydligere, og er blandt andet vanilje og appelsin, der giver en sødme og friskhed. I bunden finder du gran og kardemomme, som tilfører ekstra meget krydderi og maskulinitet til parfumen. 5. Herreparfume – Paco Rabanne 'One Million' EDT En af de mest populære herreparfumer på markedet er denne One Million parfume.

Bedste mandeparfume 2019 youtube

3/6 Totalt: 3/6 4) L'eau d'Issey pour Homme fra Issey Miyake, edt, 125 ml. Pris: 440 kr. CA: Frisk og sommeragtig, men den dufter også lidt af ingefær. Måske er ham, der bruger denne duft, lidt yngre. 3/6 L: Jeg synes, denne er dejligt frisk og lækker, og jeg vil bestemt ikke være ked af, hvis min kæreste brugte denne. 5/6 CO: Den er lidt kraftig, men stadig ikke tung. Den har et lille persnligt twist over sig, jeg godt kan lide. 4/6 ANE: Den er frisk og sporty med et strejf af citrus. Den har krydrede undertoner, der gør den mandig, men også sin helt egen duft. 4/6 A: Duften er sporty og markant. Jeg tænker også, at det en yngre fyr, der bruger denne. Den er desuden meget hverdagsagtig og ellers ret god. 4/6 Totalt: 4/6 ANNONCE L! VE fra Lacoste, edt, 100 ml. Pris: 560 kr. (VINDER) CA: Jeg kan meget godt lide denne, da duften er krydret og er meget intense, og samtidig også meget sexet. 5/6 L: Der er så meget mand over den, og den krydrede duft er meget god! Helt klart min favorit! 6/6 CO: Den er meget behagelig at dufte til, og jeg er vild med at den er så diskret, men samtidig meget maskulin.

  1. Bedste mandeparfume 2019 calendar
  2. Bedste kreatin
  3. Vejret i karlskrona
  4. Bedste mandeparfume 2012.html
  5. 20 kr mønter med motiv værdi
  6. Du har vasket dit hår forkert hele dit liv - Bedre Livsstil
August 24, 2021, 12:00 am