Verdens Længste Negle &Raquo; Kradse Kløer: Mød Kvinden Med Verdens Længste Fingernegle – Ekstra Bladet

Og det fik dem til at hjælpe med at lede efter dem. Samtlige negle blev fundet, og Lee Redmond opbevarer i dag sine minder om sin tid med rekordneglene i en plasticpose. For Lee Redmond var ulykken ikke blot skyld i, at hun mistede sin Guinness Rekordbog-titel og sine lange negle. Hun mistede desuden en stor del af sig selv: - Det, der irriterede mig, var, at det bliver en del af ens identitet. Jeg følte, at jeg havde mistet en del af den, fortæller Redmond. Lee Redmonds negle var på sit længste tilbage i 2008, hvor de målte intet mindre end 8, 65 meter. For at undgå, at de skulle knække, plejede hun neglende med olivenolie hver eneste dag.

Verdens længste negle 2019

Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste Verdens længste negle er knækket i en bilulykke. Arkivfoto. Internationalt 14. feb. 2009 kl. 10. 36 Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst En amerikansk kvinde har knækket verdens længste negle i en bilulykke FOR ABONNENTER Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning. Spørgeskema om automatisk oplæsning Verdens længste negle er brækket i en bilulykke. Prøv den fulde adgang til, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder. Læs mere For abonnenter Hør podcast: »Jo flere lag man skræller af, jo vildere bliver historien om mordet på Stine Geisler« Men hvorfor har netop det mord på en 18-årig pige sat sig så dybe spor hos så mange? Hør podcasten her Politiken Plus Omtænk: Lykønskningskort med frø til blomster og krydderurter Ibyen Snigpremiere: 'Nattens Smil' Sidste chance for at se 'Nattens Smil'.

Franskmanden Michel Lotito elskede metal og glas. Faktisk så meget, at han spise det gennem hele sit liv. Efter at læger havde scannet hans mave, konstaterede de, at hans evne til at fordøje metal var helt unik. Igennem et langt liv nåede Monsieur Lotito at fortære 18 cykler, 15 indkøbsvogne, syv fjernsyn, seks lysestager, to senge, et sæt ski, en lille flyvemaskine og en computer. Michel Lotito døde af naturlige årsager i 2007. Læs mere: Fra verdens største glas med syltede agurker til flest tandstikker i skægget. Guinness World Records byder igen i år på vanvittige verdensrekorder, der kan få enhver til at spærre øjnene op. Vidste du for eksempel, at verdens største samling af tebreve befinder sig i Aarhus? Eller at Peter og Kasper Schmeichel er den far og søn, der med seks pokaler på hylderne har vundet flest Premier League-mesterskaber? I år er der masser af nye og spændende rekorder inden for emner som bæredygtighed, kæledyr, Netflix, YouTube, filmrobotter, bobler og ting der klistrer.

Verdens længste negle knækket | fyens.dk

verdens længste negle 2017

Lørdag d. 3. okt. 2015 - kl. 12:16 Den 78-årige inder vil nu donere 'kløerne' til et museum Her kan du møde Shridhar Chillal, der har verdens længste negle Han er formentlig pænt god til at nusse, men det var ikke nemt for Shridhar Chillal at finde en kone. Årsagen er, at den indiske mand er i besiddelse af et sæt enormt lange fingernegle, hvilket har gjort livet svært for ham - også hvad angår kærligheden: - Da jeg nåede den alder, hvor det blev forventet at jeg fandt en kone, var der ingen kvinder der villle giftes med mig. Jeg prøvede lykken hos 10 til 12 kvinder, men de sagde alle sammen nej. De ville ikke giftes med en mand, der så beskidt ud, fortæller den nu 78-årige inder, der til sidst fandt lykken hos sin brors kones søster. På det tidspunkt var han 29 år gammel. Shridhar Chillal præsenterer verdens længste fingernegle. (Foto: Guiness World Records) Verden på vrangen - 7. sep. 14:10 Wow! Her er verdens længste brudekjole I 2016 udgaven af Guinness World Records (der udkommer i dag lørdag d. oktober/red) er Shridhar Chillal anerkendt som den person med de længste fingernegle i verden.

Verdens længste negle: Har ikke klippet dem i 62 år – Ekstra Bladet

Manden med verdens længste fingernegle har ladet dem klippe - nu bliver de udstillet - International

  • Behandling af gammelt egetræsbord video
  • Dannebrog verdens
  • Verdens længste negle skal klippes - TV 2
  • Salat med perlebyg in nyc
  • Genoptræning af ankel
  • Verdens længste negle
  • Ingeniør uden grænser

Manden med verdens længste fingernegle har ladet dem klippe - nu bliver de udstillet - International

USA: Siden 1979 har Lee Redmond, Utah, ikke klippet sine fingernegle, og hun har derfor i flere år stået i Guinness Rekordbog som mennesket med de længste negle. Det gør hun ikke mere. For fjorten dage siden blev hun slynget ud af sin bil ved et sammenstød med tre andre biler, oplyser Fox News. Trods svære kvæstelser overlevede 67-årige Lee Redmond, men samtlige negle knækkede. De målte sammenlagt 8, 5 meter. Den længste sad på højre tommelfinger og målte 90 cm. For at neglene kunne få noget at gro af, har Lee Redmond i knap 30 år levet af proteinrig mad. Hun plejede at bade dem en gang om ugen i varm olie, og har selv sagt, at det sværeste ved de lange negle var at få en frakke på. Neglene har heller ikke hindret hende i at støvsuge, vaske op og passe sin mand, der har Alzheimers. Desværre melder nyhedsbureauerne ikke noget om, hvorvidt Lee Redmond nu får lettere ved at gå på toilettet. (hafa)

Lee Redmond har i mange år været kvinden med verdens længste negle. Men efter hun var involveret i trafikuheld, mistede hun sin flotte titel. Nu åbner hun op om, hvad der skete Den 79-årige Lee Redmond har ikke klippet sine fingernegle siden 1979. Men tilbage i 2009 mistede hun alligevel sin rekord for at være indehaver af verdens længste negle. Det var dog ikke med sin gode vilje, at Lee Redmond måtte give slip på sin titel. Hun var nemlig involveret i et voldsomt trafikuheld, som gjorde, at hendes negle både knækkede og bogstavelig talt blev revet af. Det skriver britiske Mirror. Den amerikanske kvinde befandt sig på passagersædet, da bilen, hun kørte i, pludselig kolliderede med en anden. Lee Redmond blev kastet ud på vejen, og hun opdagede i al rædsel, at hendes berømte negle var slemt medtaget: - Det første jeg opdagede, var en fingernegl, og jeg begyndte at græde, fortæller Lee Redmond ifølge mediet om den umiddelbare reaktion efter ulykken. Redmond fortalte angiveligt vidner til ulykken, at hendes negle havde sat rekorder.

Verdens længste negle

verdens længste negre soie

Ibyen viser lige nu dokumentaren, der skildrer ungdomslivet anno 2020. Angst, tankemylder og usikkerhed - og venner til at hjælpe dig på vej. Filmen kan ses af alle frem til 31. juli 2020. Se filmen her Brug ferien i København: Kulturoplevelse med overnatning på designhotel Podcasts Du lytter til Politiken 3. juli: Hvorfor undersøger medierne ikke om drab på Bornholm var racistisk? I sidste uge døde en 28-årig mand i Nordskoven ved Rønne. Senere samme dag anholdt de to brødre, som nu sidder fængslet. De har indrømmet, at de slog manden i skoven, men nægter et overlagt drab. Den døde mand var sort, og de to anholdte er hvide. En af dem har en video liggende på Facebook, hvor man kan se, at han har et hagekors på benet. Og ifølge politiet lagde en af dem et knæ på den dræbtes hals. Ligesom da George Floyd blev dræbt af betjente i USA. Alligevel tror politiet ikke, at drabet handler om race. Men kan det være rigtigt? Hvorfor tror medierne på politiet? Og har Politiken gjort det godt nok? 2. juli: Jagten på hende, der skal stå ved siden af Joe Biden Joe Biden er favorit til at vinde det amerikanske valg til november, og foran ham venter en lang og beskidt valgkamp.

Verdens længste negle Nu kommer vi til en klassiker. Shridhar Chillals fra Indien har nemlig været med i Guinness Rekordbog mange gange. Han er manden med verdens længste fingernegle på en hånd. I 2014 var neglenes samlede længde over 9 meter – det er længere end to folkevognsbobler… Men i 2018 valgte Shridhar at klippe dem af efter at have ladet dem vokse i 66 år. De var simpelthen for upraktiske. Det krævede lidt mere end en almindelig neglesaks – der skulle et elværktøj til. I dag er neglene udstillet på et museum. Bueskytte med fødderne I 2018 fik amerikanske Brittany Walsh en atypisk verdensrekord. Hun har nemlig lavet det længste skud med bue og pil… med fødderne! Hun skød 12, 31 meter efter en skive, der havde en radius på 30, 4 cm. Imponerende nok ramte hun næsten i midten af skiven. Brittany Walsh er vant til at lave akrobatiske kunststykker, hun har nemlig optrådt i teater og cirkus i mere end 11 år. Kan man spise en flyvemaskine? Lad os slutte af med en virkelig mærkelig rekord.

  1. Hvordan koger man et hårdkogt æg
  2. Familier på vej
August 23, 2021, 5:06 pm