Den Sundhedsfremmende Skole

  1. Den sundhedsfremmende skole di
  2. Den sundhedsfremmende skole 2017
  3. Den sundhedsfremmende skole en
  4. Den sundhedsfremmende skole 6

Det kan eksempelvis være legepladser, der fremmer fysisk aktivitet, opstilling af automater med frisk drikkevand, mobning, festkultur og meget andet. De individuelle samtaler med sundhedsplejersken Hvis sundhedsplejersken har fået samtykke til det, kan hun som den eneste fagperson tage udgangspunkt i det enkelte barns besvarelse og således målrette de individuelle samtaler med eleverne ved indskolings- og udskolingsundersøgelserne i 0. og 8. klasse. Links til rapporter og notater Sundhedsprofilen 2017 for Odense Kommune Sundhedsprofilen 2016 for Odense Kommune Sundhedsprofilen 2014 for Odense Kommune Sundhedsprofilen 2013 for Odense Kommune Sundhedsprofilen 2012 for Odense Kommune Sundhedsprofilen 2011 for Odense Kommune Fra og med 2018 udarbejdes ovenstående rapporter ikke længere, men Børn- og Ungeudvalget bliver årligt præsenteret for udvalgte resultater og tendenser på kommuneniveau. Med til den politiske præsentation følger et bilag, der beskriver de udvalgte tendenser: Sundhedsprofilundersøgelsen på Børn- og Ungeudvalgets dagsorden i 2019.

Den sundhedsfremmende skole di

Med en bacheloruddannelse i sundhedsfremme og sundhedsstrategier samt et andet fag kan du læse videre på en kandidatuddannelse inden for det samfundsvidenskabelige område. Du kan bl. a. komme ind på kandidatuddannelsen i sundhedsfremme og sundhedsstrategier. Bemærk: Der findes ikke en samlet liste over mulige kandidatuddannelser. Du vil som færdiguddannet have jobmuligheder i bl. stat, regioner og kommuner, i private virksomheder eller organisationer med opgaver inden for sundhedsfremme. Læs mere om arbejdsområder og typer af job inden for undervisning og vejledning og administrativt arbejde. Uddannelsessteder På uddannelsesstedernes hjemmesider kan du finde mere information

Faget skal være bestået. Du søger om optagelse på. Der er forskellige ansøgningsfrister for kvote 1 og kvote 2, når du har en dansk gymnasial eksamen. Kvote 1: Ansøgningsfrist: 5. juli kl. 12. 00 Du bliver optaget på baggrund af din gymnasiale eksamen. Er der flere ansøgere, end der er pladser, optager man ansøgere med de højeste karaktergennemsnit Se adgangskvotienterne fra sidste optag i afsnittet Adgangskvotienter Kvote 2: Ansøgningsfrist: 15. marts kl. 00. Du bliver individuelt vurderet i forhold til de kvote 2-kriterier, som det enkelte uddannelsessted har fastsat. Se kriterierne på det enkelte uddannelsessteds hjemmeside Ansøgere med en udenlandsk eller international adgangsgivende eksamen: Ansøgningsfrist for kvote 1 og kvote 2: 15. Læs mere om optagelse generelt. Der er ingen adgangskvotienter for denne RUC-uddannelse. Du kan i stedet se adgangskvotienter for den bacheloruddannelse (hovedområde), som du søger optagelse på, ved at klikke på den i afsnittet Adgangskrav. Du kan søge SU under uddannelsen.

Den sundhedsfremmende skole 2017

Vil du vide mere? Ønsker du at vide mere om platformen kan du læse mere på BørnUngeLivs hjemmeside, bø Ønsker du at vide mere om Odense Kommunes sundhedsprofilundersøgelse kan du kontakte: Konsulent i Skoleafdelingen, Camilla Jarl, Konsulent i Politik og Strategi, Mie Hansen,

Rådhustorvet 21, 1 sal, Horsens, 8700, Denmark Anfahrt 2073 5654 Kategorien Massageschule Schule Arbeitszeit Informationen hinzufügen Über uns Horsens SundhedsAkademi Horsens Sundheds Akademi arbejder altid sundhedsfremmende og med største kvalitet i undervisningen. Beschreibung Horsens SundhedsAkademi er innovativ og arbejder altid sundhedsfremmende og med største kvalitet i undervisningen, så du vil opnå de bedst mulige kompetencer inden for dit fagområde. Hvorfor vælge Horsens SundhedsAkademi? På Horsens SundhedsAkademi får du en yderst kompetencegivende uddannelse af høj kvalitet. Udover det faglige, teoretiske/praktiske, lærer du også hvordan du etablerer dig, enten i selvstændig praksis eller hos en privat arbejdsgiver eks. udbyder af personalepleje SundhedsAkademiets forventninger til eleverne! Horsens Sundhedsakademi har forventninger til skolens elever, det skal sikre at de der søger ind på uddannelserne også vil det 100%, så vi bevarer kvaliteten under uddannelsen. Vores forventninger til eleverne er at de kan samarbejde, har empati, entusiastisk, taler og forstår dansk.

Den sundhedsfremmende skole en

  • Den sundhedsfremmende skole 5
  • Den sundhedsfremmende skole de
  • Ledige job for udlændinge employment

Den sundhedsfremmende skole 6

Der inddrages viden og metoder fra de humanistiske, samfundsfaglige og sundhedsvidenskabelige områder. Uddannelsen giver dig viden om sammenhængen mellem sundhed, sociale forhold samt miljø og kultur, og du får kendskab til sundhedsforståelser og sundhedsfremmende faktorer i politik, institutioner og hverdagsliv. Uddannelsen omfatter følgende dele: Fagmodulprojekt i sundhedsfremme og sundhedsstrategier Sundhedsfremme som forsknings-, praksis- og interessefelt Sundhedsforståelser i samfundsmæssigt og teoretisk perspektiv Videnskabelse og videnskabsteori inden for området Kvantitativ medtode Du får desuden indsigt i forskellige strategier til udvikling af sundhedsfremmende levevilkår, og du lærer at samarbejde med andre faggrupper om at identificere og videreudvikle positive sundhedsressourcer hos forskellige grupper af mennesker. Undervisningen veksler mellem holdundervisning, forelæsninger og projektarbejde, hvor du arbejder i grupper omkring en afgrænset problemstilling. Sundhedsfremme og sundhedsstrategier er ikke en selvstændig uddannelse, men læses i kombination med et andet bachelorfag.

Hvert år i ugerne 3, 4 og 5 svarer elever på alle folkeskoler samt udvalgte privat- og friskoler på spørgsmål omkring sundhed og trivsel via et elektronisk spørgeskema. Spørgeskemaundersøgelsen gennemføres på 0., 2., 5. og 7. -10. klassetrin. Derudover vælger nogle skoler at gennemføre undersøgelsen på flere klassetrin. Det er frivilligt for eleverne at deltage. For elever i 0. klasse er det forældrene, der svarer på undersøgelsen. Hvert år deltager ca. 9. 000 skoleelever i Sundhedsprofilundersøgelsen for børn og unge i Odense Kommune. Ungeprofilundersøgelsen Udover Sundhedsprofilundersøgelsen for børn og unge gennemfører Odense Kommune også en Ungeprofilundersøgelse blandt unge i alderen 15-30 år, der går på en ungdomsuddannelse i Odense. Ungeprofilundersøgelsen laves i samarbejde med de enkelte ungdomsuddannelsesinstitutioner. Sundhedsprofiler med fokus på handling Om spørgeskemaet Spørgeskemaet er tilpasset de forskellige klassetrin, og skolerne prioriterer tid i undervisningen til, at eleverne kan svare på spørgeskemaet.

På uddannelsen lærer du om, hvordan man kan bevare og forbedre sundheden og undgå sygdomme i befolkningen. Fakta Navn: Sundhedsfremme og sundhedsstrategier Varighed: 3 år (basisdel og bachelorfag) Adgangskrav: Gymnasial eksamen + specifikke adgangskrav Økonomi: SU Du studerer, hvordan man fx både i den almindelige og den alternative sundhedssektor arbejder med at fremme sundhed og forebygge sygdom i befolkningen. Du kan fx se nærmere på den aktuelle sundhedspolitik, eller undersøge effekten af en sundhedsfremmeindsats, en sundhedskampagne mv. eller studere sundhedsmæssige udfordringer i hverdagen for forskellige befolkningsgrupper. En afsluttet bacheloruddannelse giver adgang til at læse videre på en kandidatuddannelse. Du vil som færdiguddannet have jobmuligheder såvel i den offentlige som den private sektor, i institutioner og virksomheder, hvor du kan arbejde inden for områder med sundhed og forebyggelse. På den tværfaglige uddannelse i sundhedsfremme og sundhedsstrategier lærer du om sundhed i et bredt perspektiv.

Spørgeskemaundersøgelserne fokuserer på børn og unges egen opfattelse af deres sundhed og trivsel, og elevernes besvarelser danner tilsammen såkaldte "sundhedsprofiler", der viser tendenser på klasse-, skole- og kommuneniveau. I modsætning til Den nationale trivselsmåling rummer sundhedsprofilerne et bredt fokus på børn og unges sundhed og trivsel. Sådan anvendes resultaterne Resultaterne fra undersøgelserne bruges i en form, hvor det ikke er muligt at se, hvad den enkelte elev har svaret, men de kan give et statistisk billede af, hvordan sundheds- og trivselstilstanden er hos en stor gruppe af børn og unge. Helt konkret kan de fx sige noget om, hvordan børn og unge i Odense Kommune har det, om de er fysisk aktive, og hvordan de unges vaner er i forhold til fx rygning og alkohol. Resultaterne i form af statistisk data bruges til at fremme børn og unges sundhed og trivsel både lokalt og kommunalt. Lokalt anvendes de på de enkelte skoler og uddannelsesinstitutioner, og kommunalt anvendes de som grundlag for planlægning og prioritering af forebyggende og sundhedsfremmende tiltag i Odense Kommune.

  1. Køb billet uden rejsekort du
August 24, 2021, 1:59 am