Cramo Køge Åbningstider

  1. Cos åbningstider
  2. Cramo Køge A/S i Køge Sjælland — Maskinudlejning
  3. Ssp køge
  4. Fields åbningstider

Ved at fortsætte med at benytte denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies for at tilbyde dig indhold og servicer, der svarer til dine interesser. Flere oplysninger

Cos åbningstider

Salget af Just Pavillon A/S til Cramo A/S blev en realitet medio juni 2017. Mens Cramo A/S med købet vil styrke sin modulforretning i Danmark, får Just Pavillon A/S' ejer og administrerende direktør Claus Just-Asmussen med salget mulighed for at udbygge sin ejendomsportefølje i Just Gruppen A/S. -Min motivation for at sælge Just Pavillon A/S var en mulighed for at fokusere fuldt ud på at udbygge Just Gruppen A/S' ejendomsportefølje og fremadrettet koncentrere mig udelukkende om videreudvikling af Just Gruppen A/S, siger Claus Just-Asmussen. Den Køge-baserede virksomhed Just Gruppen A/S' ejer i dag en lang række ejendomme samt jordstykker primært beliggende i Skandinavisk Transport Center i Køge. Claus Just-Asmussen ser frem til snart at igangsætte flere projekter i området. I forbindelse med salget er alle aktiver i Just Pavillon A/S overdraget til Cramo A/S, herunder moduludlejningsflåde og kundekontrakter. Tæt parløb med advokat Svend-Aage Dreist Hansen Hele salgsprocessen er foregået i tæt parløb med advokat og partner Svend-Aage Dreist Hansen fra DreistStorgaard Advokater A/S.

Nuværende info om Cramo Køge A/S i Køge, Sjælland from Maskinudlejning afdeling. Kort og køreselsanvisninger, åbningstider, telefon, fax, adresse, hjemmeside og mere.

Cramo Køge A/S i Køge Sjælland — Maskinudlejning

  1. Ferielejlighed hvide sande til salg
  2. Sikkerhed og beredskab
  3. Azuma køge
  4. Regler for bygning af kolonihavehus form
  5. Flsmidth udbytte 2016 schedule
vila åbningstider

Ssp køge

Det synes jeg kommer fint til udtryk i salget af Just Pavillon A/S, slår Svend-Aage Dreist Hansen fast.

Fields åbningstider

-Det har betydet meget for mig at have Just Gruppen A/S's faste advokat gennem mange år ved min side i dette forløb, siger Claus Just-Asmussen. Svend-Aage Dreist kender min forretning, ved hvad jeg står for, og hvordan jeg arbejder. Det har givet ro i maven, og jeg har haft fuld tillid til Svend-Aage gennem hele forløbet qua hans store erfaring. -I en virksomhedsoverdragelse er det vigtigt at have en tæt kontakt til sin klient, så processen bliver så gnidningsfri som mulig. At sælge sin virksomhed er altid skelsættende og en stor beslutning. Ikke mindst når man selv har opbygget forretningen fra bunden, siger Svend-Aage Dreist Hansen. Vi skal som advokater skabe værdi og resultater -Hos DreistStorgaard har vi en stor erhvervsafdeling, hvor virksomhedsoverdragelser fylder meget, og vi mener, at vi hjælper vores klienter bedst ved altid at yde en personlig og resultatorienteret rådgivning. Det vigtigste for os er at finde den løsning, som skaber værdi og resultat for den pågældende klient, og derfor yder vi også en målrettet rådgivning, som er tilpasset den enkelte.

nordea køge
August 22, 2021, 10:22 pm