Bazaar Dronningens Tværgade

  1. Bazaar dronningens tværgade 2
  2. Bazaar dronningens tværgade 21 1302 københavn
  3. Bazaar København K - Dagens Menu
  4. Bazaar dr tværgade

Vi var fire ude og spise.... Mere Dato for besøg: november 2019 Nyttigt? Anmeldt d. 5. oktober 2019 fra mobile enheder Er du til mellemøstelig mad med et tvist og til fornuftige penge så besøg Bazaar. Deres "tapas" menu er mega god og er I to eller flere kan det anbefales at tage både vegetaren og kødet. Skøn betjening og fed atmosfære. Har været der flere... Mere Dato for besøg: september 2019 Nyttigt? Anmeldt d. 14. september 2019 fra mobile enheder Aldrig igen ubehøvlet personale, dårlig mad alt for høj musik.. dårlig service maden smagte ikke godt. Mere Dato for besøg: september 2019 Nyttigt? 1 Hej Missniri Tak for din feedback til Bazaar. Vi er naturligvis utrolig kede af at høre, at du har haft en uheldig oplevelse hos os. Vi bestræber os på at skabe dejlige spiseoplevelser for vores gæster, så når det ikke er tilfældet, er det naturligvis... Mere Anmeldt d. september 2019 Vi havde set frem til at bruge et gavekort på Bazaar. Da vi kommer derind, får vi at vide jomfruhummeren (som vi havde glædet os til) var udsolgt.

Bazaar dronningens tværgade 2

Du kan altså selv kombinere en menu af en masse småretter, som nemt kan deles, uanset om man er mange eller få omkring bordet. Du kan også vælge deres tasting-menu, hvor køkkenet vælger 15 retter til deling til 375 kr. pr. person – og tasting menuen fås også med 10 veganske retter til 225 kr. person. Da vi besøgte Bazaar kastede vi os ud i tasting menuen, som blev serveret af 4 omgange – først mezze, så fisk og kød blandet med det grønne og til sidst det søde. Selvom mange af retterne er små, skal du alligevel have en god appetit – vi blev i hvert fald dejligt mætte af tasting menuen. Og det er noget af det geniale ved Bazaar, for uanset om du bare er lidt lækkersulten eller er klar til det helt store måltid, så er der rigeligt med små og større retter at vælge imellem uanset appetitten. Vi var meget begejstret for alle mezze retterne, som vi fik serveret og både hummus, baba ganoush, fallafel af edamamebønner, og oksetataren med rødbede var et hit. Blandt de større retter er deres grillet blomkål, ristede gulerødder, grillet havtaske og onglet (hanger steak) også værd at fremhæve.

Bazaar dronningens tværgade 21 1302 københavn

  1. De caribiske øer kort
  2. New york vejr maj
  3. Silkeborg tekniske skole medarbejdere
  4. Bazar dronningens tværgade
  5. Ikea skab badeværelse
  6. Hvordan får man klamydia
  7. Julens bedste risalamande - Få opskriften her! | Mad & Bolig
  8. Bazaar dronningens tværgade 21
  9. Shun feng allerød hjemmeside
  10. Digtanalyse - WikiDotten -- UndervisningsWiki
  11. Safari bukser kvinder

Bazaar København K - Dagens Menu

Væggene er beklædt med jordfarvede fliser, der er store guldlamper på vægge og lofter, og persiske tæpper på gulvet, og det er som mange af Madklubbens andre restauranter gennemført og super tjekket. En lille bonus ved Bazaar er dog, at selvom restauranten har plads til 150 gæster, så sidder man ikke nær så tæt, som på nogle af de andre restauranter. Det klæder indretningen med lidt mere luft om bordene, og er i det hele en langt mere behagelig oplevelse i forhold til akustik og stemning, at man ikke føler, at man sidder på skødet af de andre gæster. Snacks, småretter og tasting-menuer Baazars menukort byder på mezze – en masse småretter, snacks, eller som Madklubben selv kalder det en lækkerbisken. De små retter koster fra 15-95 kr. og på menuen er der fladbrød, hummus, baba ganoush, harissa, falafel, oksetatatar med rødbede og meget meget mere. På menukortet er der også lidt større retter med kød, fisk, det grønne som koster mellem 50 og 150 kr. – og så er der naturligivs også desserter.

Bazaar dr tværgade

bazaar dronningens tværgade

Det er selvfølgelig hvad der kan ske. Da vi bestiller vin, kan vi ikke få lov at... Mere Dato for besøg: september 2019 Nyttigt? Hej Oscar! Tak for din feedback til Bazaar. Vi er naturligvis rigtig kede af at høre, at du har haft en uheldig oplevelse. Vi bestræber os på at skabe dejlige spiseoplevelser for vores gæster, så når det ikke er tilfældet, er det naturligvis en kæmpe... 12. september 2019 fra mobile enheder Tak for dejlig menu med 10 retter og gode vine. Super god personlig betjening. Desværre er akustikken dårlig og musikken høj. Dato for besøg: september 2019 Nyttigt? Se flere anmeldelser

Hvordan den viser sig i samfundet og kulturen, kan du høre om i fem afsnit. I uge 29 har vi premiere på første afsnit af serien 'Elsk mig for evigt'. Det er en personlig historie om angsten for at blive forladt - for, at den du elsker, holder op med at elske dig. Og hvad det kan få et menneske til at gøre. Og har du ikke allerede hørt den, så er der også serien om skibsbranden på Scandinavian Star, der slog 158 mennesker ihjel. Her gennemgår Politiken-journalist Lars Halskov, hvis journalistik også blev til en prisbelønnet tv-serie på DR, den tragiske historie om Skandinaviens største mordgåde. Til sidst kan du også tage Politikens bedste interview, portrætter og reportager med på stranden. I Politiken Longread, som udkommer senere i juli, kan du høre avisens journalister læse nogle af deres bedste artikler op. Hav en smuk sommer. Find os både i vores egen podcast-app, Politiken Podcast, og i iTunes Du lytter til Politiken 3. juli: Hvorfor undersøger medierne ikke om drab på Bornholm var racistisk?

August 23, 2021, 10:57 am