Social Og Sundhed Århus — Social Og Sundhedsskolen Aarhus.Dk

Du synes det er inspirerende at være med til at udvikle din egen jobfunktion. Interesseret? Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe til os. Du kan kontakte daglig leder Kristina Louise Bliksted på tlf. 22415914 eller bestyrelsesformand Karen Rønø 42947583. Vi skal have din ansøgning senest fredag den 19. juni 2020 kl. 12. 00. Ansøgning og CV sendes til Mailen markeres med 'Koordinator'. Ansættelsessamtaler afholdes den 23. juni 2020. Der er tale om en tidsbegrænset ansættelse på 37 timer om ugen fra den 01. 08 2020 – 30. 06 2022 med mulighed for forlængelse. Social Sundhed Aarhus har et kontorfællesskab med Sager der Samler, hvor vi har vores faste arbejdspladser og indgår i et udviklende og givende fællesskab. Adressen er N. J. Fjordsgade 2, 8000 Aarhus C. – 10 min. gang fra banegården!

Social og sundhed århus musikvideo

Gennemsigtighed på sider Se mere Facebook viser oplysninger for at hjælpe dig med bedre at forstå formålet med en side. Se handlinger, som er blevet udført af de personer, som administrerer og offentliggør indhold. Siden blev oprettet 14. august 2013

Som elev ansættes du i kommunen, og tildeles praktikpladser både i kommunalt og regionalt regi. Du er derfor sikret praktikpladser. Praktik I praktikken bliver eleven tilknyttet en eller flere vejledere der ansvarlige for uddannelsen i praksis i samarbejde med eleven. Eleven har i praktikken mulighed for at skabe sammenhæng mellem skoleundervisning (teori) og virkelige situationer (praksis). Dette betyder, at eleven fra starten af uddannelsen vil få praktisk erfaring fra "virkeligheden", og den viden som opnås gennem dette anvendes som en vigtig del af hele uddannelsen. Under uddannelsen vil eleven få mulighed for at udvikle evner til at undre sig og arbejde undersøgende i relation til konkrete sygeplejefaglige problemstillinger i praksis. Eleven kommer til at indgå i samarbejde og dialog med vejledere, sygeplejersker, klinisk social- og sundhedsassistenter og andre uddannelsessøgende som en del af det tværfaglige team. Praktiske oplysninger: Der er optag til uddannelsen i marts, august og november Yderligere information om optagelse, adgangskrav m. m., se link til SOSU Østjyllands hjemmeside.

social- og sundhedsskolen århus olof palmes alle social sundhed århus
  1. Professionel fotograf Esbjerg til erhverv og private - Fotograf Esbjerg
  2. Alt om mad
  3. Social og sundhed århus kommune
  4. Social og sundhed argus de l'assurance
  5. Social og sundhedshjælper job århus
  6. Lejligheder til leje i nordsjælland
  7. Social Sundhed
  8. Ny prognose fra DMI: Sådan bliver vejret i august | BT Danmark - www.bt.dk
  9. Social og sundhed argus auto

Omtale af Social- og sundhedsassistentuddannelsen En social - og sundhedsassistent assistent arbejder typisk med sundhed og omsorg i på ældreområdet, i psykiatrien eller på et sygehus. Arbejdet består blandt andet i grundlæggende sygepleje, sundhedsfremme, rehabilitering og forebyggelse. Fakta om uddannelsen Adgangskrav til SOSU-uddannelsen: Du skal have bestået folkeskolens afgangseksamen eller en tilsvarende prøve. Du skal have fået mindst 2, 0 i gennemsnitskarakter i både dansk og matematik til afgangseksamen i 9. eller 10. klasse eller en tilsvarende prøve Kommer du direkte fra 9. klasse, skal du desuden være vurderet uddannelsesparat og have indsendt din studievalgsportfolio sammen med din ansøgning på Uddannelse til social - og sundhedsassistent er en erhvervsfaglig grunduddannelse (EUD). Uddannelsen varer mellem 3 år 10 mdr. - 4 år 7 mdr. og veksler mellem skoleundervisning og praktikophold. Der er tre blokke af praktik mellem skoleforløbene: 40 ugers praktik i kommunal hjemmepleje 28 ugers praktik i psykiatri (enten kommunal eller på hospitalet) 40 ugers praktik, inddelt i 12 ugers praktik på hospital (somatisk praktik) + 28 ugers praktik i kommunal hjemmepleje.

social og sundhed argus de la presse

Du varetager det daglige samarbejde med projektets samarbejdspartnere, herunder forankring og synliggørelse af projektet. Du deltager i den daglige drift og videreudvikling af Social Sundhed Aarhus – med reference til den daglig leder i Social Sundhed Aarhus. Bliv en del af et spændende og udviklende miljø Du bliver en del af et innovativt team der har rødder i hverdagsaktivisme og socialt entreprenørskab. Sammen med vores mange brobyggere sætter vi hver dag social ulighed i sundhed øverst på dagsordenen. Læs mere om Social Sundhed Er det dig, vi leder efter? • Du har en relevant baggrund som fx sundhedsfaglig eller socialfaglig • Du har erfaring med projektudvikling og -ledelse • Du trives med at lede, motivere og inspirere frivillige. • Det er en stor fordel, hvis du har kendskab til og har et netværk i det Aarhusianske foreningsliv. Som person er du åben, anerkendende og imødekommende. Du er positiv og ressourceorienteret. Du er også struktureret og kan navigere rundt i en afvekslende hverdag, der kan indeholde skæve arbejdstider.

August 23, 2021, 10:27 am