Efterskolernes Dag Hald Ege

  1. Efterskolernes dag hald ege university
  2. Efterskolernes dag hald ege min
  3. Efterskolernes dag hald ege full
  4. Efterskolernes dag hald e.e.r

Overvejer du at tage på idrætsefterskole? I serien MIT EFTERSKOLELIV fortæller fodboldspillere fra en række af landets bedste idrætsefterskoler om efterskoleliv, fodboldtræning og valg af skole. I dag: Emilie Hougaard Thomsen fra Hald Ege Efterskole Navn: Emilie Hougaard Thomsen Alder: 16 Hjemby: Thorsø Efterskole: Hald Ege Efterskole Klub/række: SIF Q, liga 1 Position på banen: Midt forsvar Udsigten til et helt år med fodbold og nye venskaber fik Emilie til at vælge at tage på efterskole. Derfor valgte jeg at tage på efterskole: Jeg valgte at tage på efterskole fordi jeg virkelig gerne ville have oplevelsen. Både alle de nye bekendtskaber, og et helt år hvor jeg kunne gå op i fodbold. Derfor blev det Hald Ege Efterskole: Det blev Hald Ege Efterskole, fordi jeg havde hørt så meget godt om den. Jeg kender også nogle der har gået på fodboldlinjen på Hald Ege, som også sagde at den var virkelig god. Jeg tog så et kig på den til efterskolernes dag og viste med det samme at det var det rette sted for mig.

Efterskolernes dag hald ege university

Efterskolernes dag hald ege min

Hald Ege Efterskole starter fra 2018/19 en ny MTB-linje. Kom og hør mere om den på et infomationsmøde eller "Efterskolernes dag". Den tidligere verdensmester i mountainbike og bjergkongen fra Tour de France, Michael Rasmussen, bliver efterskoleelevernes lærer på denne linje. Målet er, at eleverne dygtiggør sig optimalt indenfor sporten og udvikler deres tekniske færdigheder. Undervisningen vil primært varetages af Michael Rasmussen og af MTB-cykelholdet Racing Viborgs teamchef Chris Mads Rasmussen. I foråret tager Michael Rasmussen eleverne med en uge til Gardasøen for at cykle i et helt andet terræn og klima. "Alle er velkomne, og man behøver således ikke at være mountainbikerytter på højt niveau ved opstarten, " forklarer Hald Ege Efterskoles forstander Erik Junker. "Med et perfekt terræn lige uden for døren i Hald Ege og Dollerup Bakker har vi meget store forventninger til det udbytte, hver elev får ved at træne intenst og målrettet. Ligeledes forventer vi, at MTB-eleverne møder op med stort engagement og et fedt drive for at dygtiggøre sig, " tilføjer forstanderen.

Efterskolernes dag hald ege full

  1. Efterskolernes dag hald eve online
  2. Skænk eg brugt
  3. Efterskolernes dag hald ege song
  4. Efterskolernes dag hald ege 2016
  5. Www kongevejensskole dk online
  6. Efterskolernes dag hald ege full

Efterskolernes dag hald e.e.r

Så må vi jo røre hinanden med ord! Genskabe ordenes betydning og gøre os umage med at holde sproget levende og i bevægelse.... Tja - det er noget, vi går og taler om lige nu på Hald Ege, mens vi venter utålmodigt på retningslinjer, så vi kan være klar på mandag. Glæder os til nye vaner og måder at lave efterskole på, der bliver en fin anledning til netop at gøre noget anderledes, som så måske faktisk er bedre. Når vi er klar og kan være helt konkrete, skriver vi ud til jer forældre, og Erik holder fredag en samling for eleverne på Zoom - mere om det senere på Viggo. Så ses vi om lidt - på mandag - til 6 gode uger. - See More Kære årgang 2019/20. Hold nu op, hvor vi glæder os, til vi ses igen den 18. maj! Dejligt. Det har I fortjent. Tusind tak for at holde fast i jeres efterskoleophold. Og holde ud. Sejt. I løbet af næste uge finder vi ud af, hvilke restriktioner, der bliver - hvad der bliver anderledes i forhold til sidst, I var her. Sikkert meget, men det skal være sundhedsmæssigt forsvarligt.

August 23, 2021, 8:18 am