Kollegiet Rømersvej Odense

Campus Kollegiet Campus Kollegiet under opførelse Adresse: Campusvej 1 5230 Odense M Konstruktion startet juni 2014 Anlægssum: 385 mio. DKK Design og konstruktion Arkitekt Arkitektfirmaet C. F. Møller Bygherre Fonden Universitetskollegiet i Odense Ingeniør NIRAS Hjemmeside Brochuren "Campus Kollegiet Odense" Campus Kollegiets hjemmeside ved SDU Campus Kollegiets hjemmeside Campus Kollegiet (på engelsk Campus Hall) er et nybygget kollegium beliggende på Campusvej 1 nær Syddansk Universitet i Odense M med plads til 285 beboere. Kollegiet var klar til indflytning for de første 84 beboere den 1. september 2015 [1], hvorefter de resterende beboere flyttede ind i etaper, efterhånden som nye etager blev færdige. Kollegiet var indflytningsklart for de sidste beboere 1. november 2015. Kollegiet blev skænket til Syddansk Universitet af A. P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal. Bygningen [ redigér | redigér wikikode] Kollegiet er opbygget som 3 selvstændige tårne i 15 etager, samlet omkring en fælles kerne, der rummer fællesrummene.

Kollegiet rømersvej odense

Parken afgrænses af to veje og Moseskoven mod syd, og er disponeret, så der i øst-vestlig retning skabes tre sammenhængende, svungne beplantningsbånd. Mod syd udvides søen, så vandet bliver trukket op mod bygningen som et spejlbassin, der også fungerer som forsinkelsesbassin for vandet fra forpladsen. Langs søen plantes et svunget forløb af rørskov og ellebevoksning. Den nye forplads er svagt hævet op mod bygningens indgangspartier, så den fremhæves visuelt i det flade parklandskab. I kanterne af parkområderne skabes der opholdsarealer for parkens brugere, heriblandt en opholdsplads og siddetrappe med aftensol ned til søen. Opholdsarealerne forbindes med et stisystem med diagonale forbindelser, der forbinder parken med den omgivende by og de rekreative arealer. Ved den ene af kollegiets tre tårne etableres en terrasse med en fremskudt terrænmur. Langs indkørslen til kollegiet er jord fra kælderudgravningen brugt til at skabe et let kuperet terræn, der virker som delvis afskærmning mod vejen.

  1. Vejret i avoriaz
  2. En lille bitte tåre der faldt tekst
  3. Jul i københavn
  4. Jem & fix Århus V / Tilst - åbningstider, adresse, telefonnummer
  5. Adidas originals tape overhead hættetrøje dame
  6. Stress over nabostøj
  7. Bo bendixen kamel
  8. Campus Kollegiet i Odense - Wikipedia, den frie encyklopædi
  9. Fliser badeværelse gulv en
  10. Odense sygehus
  11. Thansen fyrværkeri blad

Campus Kollegiet i Odense - Wikipedia, den frie encyklopædi

Alle boligerne har eget bad og overleveres fuldt møbleret med sovesofa, stole, borde og reoler. I kernen af bygningen, der binder de 3 tårne sammen, findes fællesarealerne. Disse er indrettet med 3 køkkenområder, spisepladser, fjernsynsstue og loungeområde. Alle 12 beboelsesetager er identisk indrettet med boliger og fællesområde. [4] Bygningen er møbleret med bl. a. Verner Panton-møbler og Louis Poulsen-lamper. [1] Til hver lejlighed hører desuden en cykel til fri benyttelse af beboeren. Campus Kollegiets Park [ redigér | redigér wikikode] Oversigt over den kommende park. Sydøst for kollegiet etableres en park til bygningens beboere. Her vil man kunne finde terrasser og siddetrapper langs den eksisterende sø. Søen udvides og kommer til at fungere som et regnvandsbassin for regnvand fra park og bygning. Langs med søen plantes der rørskov og ellebevoksning. I kollegiets park vil der være mulighed for at dyrke sport på tennis-/volley-banen og fitness-området. Terrasser, sportsområder og pladserne forbindes med diagonale stisystemer, der skaber forbindelse til den omgivende by og universitetet.

odense sygehus

PFA Kollegiet i Odense - Studiebolig med fællesskab og bæredygtighed i fokus

MitSDU - For studerende ved SDU Gode fællesskaber på tværs af kulturer og nationaliteter Campus Kollegiet ved SDU i Odense bygger på tanken om gode fællesskaber, hvor danske og internationale studerende kan mødes i et kollegiefællesskab og knytte bånd på tværs af kulturer og nationaliteter. Alle værelser er indrettet med designmøbler, og kollegiet rummer derudover mange lækre fællesområder som fælleskøkkener, tagterrasse og udendørsarealer.

Campus Kollegiet i Odense - MitSDU – Studerende – Syddansk Universitet

Campus Kollegiets park forventes at være færdig i løbet af sommeren 2016 [4] Beboerne [ redigér | redigér wikikode] Det er et krav, at alle beboerne skal være indskrevet som fuldtidsstuderende på Syddansk Universitet, som enten bachelor-, kandidat- eller Ph. d. -studerende - eller ansat som Der stilles desuden krav til de studerendes studieaktivitet og studieegnethed. Af de 250 boliger skal ca. 100 boliger gå til internationale studerende på Syddansk Universitet. [5] Drift [ redigér | redigér wikikode] Campus Kollegiet er ejet og bygget af Fonden Universitetskollegiet i Odense, mens administrationen og driften varetages af Kollegieboligselskabet, som bl. udsteder lejekontrakter, opkræver husleje og udfører syn. [5] Kilder [ redigér | redigér wikikode] Eksterne henvisninger [ redigér | redigér wikikode] Brochuren "Campus Kollegiet Odense" Campus Kollegiets hjemmeside Koordinater: 55°22′23. 82″N 10°25′44. 36″Ø / 55. 3732833°N 10. 4289889°Ø

Odense sygehus

I FKO leder vi altid efter dygtige frivillige, som vil bruge en del af deres tid til hyggelige sociale arrangementer og arbejde med netværksudstyr. Skulle dette have interesse eller er du nysgerrig efter at høre mere, kan du kontakte vores daglige leder på og høre mere:-)

En ny uge er startet, hvilket betyder en ny bydelsfortælling. I denne uge skal vi nyde Campus O... dense, som også er en af de mange bydele, der er med til at skabe Odense Vi har talt med Benedicte Karlog på 27 år, som læser sin kandidat i religionsstudier. Benedicte er ubetinget passioneret omkring at gøre studiemiljøet i Odense bedre, hvilket hun bl. a. praktiserer ved at være næstformand i studienævnet for religionsstudier og er aktiv medlem for Syddanske Studerende. " Jeg startede på universitetet med en idé om, at jeg skulle fokusere 100% på mine studier, og ikke engagere mig i noget andet. Jeg blev ret hurtigt klar over, at hvis man vil være en del af et så stærkt fællesskab, må man også bidrage i et eller andet omfang. Det viste sig med tiden, at jeg trives med ansvaret, og brænder af hjertet for at forbedre studiemiljøet. Om Campus Odense siger hun: "Med moderne studieboliger, hvor der ofte arrangeres sociale arrangementer, universitetet som den fælles primære beskæftigelse. Videnbyen er centrum for iværksætteri, der for mange er rammerne for fritiden, hvilket gør denne bydel ideel for de studerende.

August 23, 2021, 11:19 pm