Street Food København 2017

Iværksætter og kok Jesper Julian Møller startede sin køkkenkarriere tidligt i sit liv. Allerede som 10-årig stod han nemlig som opvasker på Græsted Kro, og kom som 16-årig i lære som kokkelev i Helsingør. Fra han blev færdiguddannet, har Møller arbejdet på flere anerkendte restaurationer som Kong Hans, Olsen og Falsled Kro – og havde sågar også et længere ophold i Verona for at lære at mestre det italienske køkken. I 2000 startede Jesper Julian Møller som restauratør på Nationalmuseet i København, og i 2010 slog han dørene op for restauranten Toldboden. For begge restauranter var – og for Toldboden stadig er – det gældende, at mad og oplevelser skal være i øjenhøjde. I 2014 overtog Jesper Julian Møller de gamle papirhaller på Papirøen og missionen var klar: Jesper Julian Møller ville give stedet tilbage til folket og hjælpe flere til at åbne egen virksomhed inden for restaurationsbranchen. Derfor fandt han på at drive konceptet gennem det, han kalder "selvstændige køkkenchefer". Som selvstændig street food-køkkenchef serverer man en enkelte, simple retter i sin lille bod – og det var et koncept, der tiltalte mange mennesker, for i løbet af få måneder havde Copenhagen Street Food 40 mindre street food-køkkener i den gamle papirhal.

Street food københavn 2017 usa

Hos Baobab serveres de lækreste bowls med alt det bedste fra Gambia. Deres specialitet er domodar, der er en cremet peanutbuttergryde, som serveres med ris, kogte grøntsager og friske krydderurter. Retten findes både med kylling og i en vegansk variant. Her kan alle være med! Deux Porcs Det er ikke kun eksotisk mad, du finder på Reffen. Madmarkedet byder nemlig også på et stort udvalg af boder med al den bedste mad fra Danmark. Hos Deux Porcs er deres speciale svinekødsklassikere, og især deres brændende kærlighed er en stor favorit. Prøv også deres pulled pork burger med langtidsrøget svinekød. Hele herligheden serveres i en bolle med hjemmesyltede godter og en omgang bagt kartoffelmos som tilbehør. S'morebread Hele verden er efterhånden hoppet med på det trendy nynordiske køkken, hvor fokus er på brugen af sæsonens lokale råvarer samt masser af krydderurter. Især smørrebrød er blevet populært, hvorfor du naturligvis også finder en bod med netop denne danske klassiker på Reffen. S'morebreads menu byder på fire slags smørrebrød, inspireret af sæsonens bedste råvarer.

Kontrakten mellem Refshaleøen og Copenhagen Street Food løber de næste ti år. Det er planen, at det nye koncept, der ikke kun vil indeholde mad, skal stå klar i påsken 2018. Nyt højhus skal være højere end det højeste

Street food københavn 2017 list

Vi håber dermed at kunne bidrage til det byliv, der spirer frem på Refshaleøen, for udover, at der skal være boder med street food, er andre kreative ildsjæle også inviteret til at blive en del af platformen, " lyder opfordringen fra Jesper Møller. Refshaleøen – for iværksættere Målet er at skabe et kreativt miljø på Refshaleøen ikke langt fra B&W's haller. Her vil de besøgende opleve en smeltedigel af street food, kultur og entreprenørskab, som smelter sammen i en historisk industriel ramme, hvilket både skal appellere til lokale og turister. Denne ambition hilser udlejeren af arealet velkommen. "Vi arbejder målrettet på at åbne Refshaleøen op for københavnerne og gøre stedet til et kreativt byområde i København med en række varierende tilbud af høj kvalitet, så det på sigt både er attraktivt at bo, arbejde og komme på besøg på det tidligere værftsområde. Vi ser derfor frem til at samarbejde med initiativtageren bag Copenhagen Street Food om forsat at udvikle øen med henblik på at få skabt et stærkt miljø, der byder på gastronomi såvel som andre kreative og kulturelle oplevelser, " siger Christian Herskind, Administrerende direktør hos Refshaleøens Ejendomsselskab A/S.

Thrilla in Manilla Vi starter ud med Danmarks første filippinske street food-vogn. Thrilla in Manilla drives af Alfie Escabarte, som også var at finde med en vogn på Papirøen. Sammen med sin kone, Carmelita, serverer Alfie retter fra det udsøgte filippinske gadekøkken. Prøv deres velkrydrede svine-sticks direkte fra grillen sammen med ris, syltede rødløg samt en forfriskende salat med de bedste smagsgivere fra Østen. GRO Trænger du til et sundhedsboost? Så skal vejen lægges forbi GRO, hvor økologi og næring er i højsædet. Kommer du til Reffen i morgentimerne, finder du hos GRO et væld af grønne morgenmadsretter som chiagrød, avocado toast, havregrød samt koldpressede juices og forfriskende smoothies. The Real Greek På Reffens madmarked kan du også tage på en kulinarisk rejse til Grækenland. Hos The Real Greek serverer Lazaros Michailidis og Theologos Kampouris nemlig den græske street food-klassiker, gyros, med kylling eller svinekød, hjemmelavet tzatziki, tomat og løg. Derudover kan du smovse i andre græske favoritter som halloumi, grillede pitabrød samt græske salater.

Copenhagen Street Food lukker: Her vil nyt marked åbne | TV 2 Lorry

Lima by Mercedes Peru er verdensberømt for deres farverige fiskeretter, heriblandt den populære fiskesalat ceviche. Hos Lima by Mercedes er stjernen på menukortet netop en ceviche mixto-platte, hvor du kan smage på alt det bedste fra det peruvianske køkken; ceviche af torsk, dybstegte blæksprutteringe, rejer med koriander, salsa samt sød kartoffel, bananchips og majs. Skyl hele herligheden ned med et glas peruviansk chica morada, der er en sødmefuld drik lavet på blandt andet ananas, limejuice, æbler, kanel og nelliker. Organic Balance – Asian Vegan På Reffen er der noget til alle – også til de med en vegansk livsstil. Hos Organic Balace – Asian Vegan finder du alle de asiatiske favoritter i en vegansk variant. Brødrene bag boden er født i Filippinerne men opvokset på Amager, og sammen serverer de alt fra sprøde forårsruller og nudler til friturestegt banan med is og chokolade samt forfriskende drikke – altsammen plantebaseret, økologisk og vegansk. Baobab Også det vestafrikanske køkken er repræsenteret på Reffen.

Velkommen til Copenhagen Street Food på Reffen! I slutningen af 2017 drejede Copenhagen Street Food nøglen om til det populære madmekka på Papirøen. Men dens efterfølger på Reffen har slået dørene op og byder på endnu mere madglæde og kreativitet end før. Reffen Street Food er spredt over hele 10. 000 kvadratmeter, hvor stadeholdere såvel som besøgende har mulighed for at få både gastronomiske og kreative oplevelser. Selvom der er gjort plads til flere kreative værksteder, er det fortsat maden, der er i højsæde på Reffen. Reffen er hele tre gange større end sin forgænger på Papirøen, og du har nu et endnu større udvalg af lækre retter fra over 50 madboder og barer. Hvad enten du er til vegetarisk, økologisk, italiensk, græsk, amerikansk, fransk, peruviansk eller filippinsk, finder du med garanti noget, der falder i din smag her! Men med mere end 50 boder med mad fra alle verdenshjørner kan det godt være en anelse uoverskueligt at skulle udvælge destinationen for dagens måltid. Vi har gjort valget lettere for dig ved at finde frem til 15 af de lækreste madboder på Reffen.

Street food københavn 2017 2018

Det har været fire spændende år på PapirØen med Copenhagen Street Food, men nu skal der ske noget nyt. Vores vision om at skabe byliv og kulturelle oplevelser på PapirØen er opfyldt, så nu rykker vi teltpælene op til et nyt sted. Vi har hjulpet 31 selvstændige iværksættere i gang med at drive egen forretning, så missionen om at være en rugekasse for iværksættere er lykkes. Så nu skal vi skabe noget nyt, " siger Jesper Møller. Eksempler på stadeholdere, der har fået vind i sejlene på Copenhagen Street Food, er bl. Italienske Il Mattarello, der åbner egen restaurant på Østerbro, Duck It som har åbnet stader på adskillige markeder i Danmark og Norge og Pølse Kompagniet, hvis pølser nu sælges i flere danske supermarkeder. Der er således ikke tale om genplacering af Copenhagen Street Food. Men der arbejdes på at skabe et nyt og spændende udflugtsmål på Refshaleøen, hvor der stadig er plads til kreativ udfoldelse, events og lækre smagsoplevelser. Der arbejdes stadig på koncept og navn, så der kommer en officiel udmelding om dette på et senere tidspunkt.

De mange madboder i hallerne på Papirøen har siden 2014 serveret 'street food' til sultne københavnere og turister. Men den 31. december i år lukker Copenhagen Street Food i sin nuværende form. Det skyldes, at en tidsbegrænset lejekontrakt udløber. Men nu er der gode nyheder til de madhungrende københavnere. Initiativtageren bag madmarkedet arbejder på et nyt koncept et stykke længere nede ad kajen. Læs også Københavns nye drejebro har fået sit navn Det er planen, at det nye madmarked skal ligge i hallen Riggerloftet. Men størstedelen af det lejede areal er udendørs. Det nye marked skal drives af garvede iværksættere og studerende. Placeringen ligger blot 2, 5 kilometer væk fra den gamle hal på Papirøen. Københavnsk madmarked hyldes som et af Europas bedste Afstanden afskrækker ikke Christian Herksind, der er administrerende direktør i ejendomsselskabet Refshaleøen: - Når aktiveteterne er gode nok, så kommer folk. Og jeg kan bare konstatere, at for syv år siden, var der ikke engang et vejskilt, der viste til Refshaleøen, siger han til Berlingske.

street food københavn 2015 cpanel
  1. TPM-Bilpleje | – Gør det for din bil
  2. Street food københavn 2017 las vegas
  3. Royalt mysterium: Hvad sker der den 10. oktober?
  4. SuperBrugsen Gedved Ydingvej 12 | Tilbud og åbningstider
  5. SMÅÄTA Skærebræt, akacie - IKEA
  6. Street food københavn 2017 date
  7. Street food københavn 2017 lineup
  8. Street food københavn 2017 reviews
  9. Street food københavn 2010 relatif
  10. Street food københavn 2017 list
  11. Populære udgivelser

Industriområde Refshaleøen er i rivende udvikling og har allerede tiltrukket entreprenante virksomheder som bryggeriet Mikkeller, Rains Showroom, restauranten Amass og Aamanns Køkken. Det nye madmarked på Refshaleøen skal derfor bidrage til at udvikle det kulturelle og gastronomiske miljø på øen yderligere. "Det kan være svært at komme i gang med at drive virksomhed, når du er ung og uerfaren, men til gengæld har du energi, vildskab og idéer. Derfor skal projektet på Refshaleøen være en platform for bl. a. kommende restauratører, hvor man kan teste og udvikle sine idéer og forvandle dem til en forretning ved at drive en madbod eller et kreativt værksted. Men der vil også være plads til mere erfarne street food kokke, så derfor er alle velkomne til at søge om en stadeplads, " lyder opfordringen fra Jesper Møller. Copenhagen Street Food genplaceres ikke Copenhagen Street Food lukker som bekendt den 31. december 2017 permanent grundet en midlertidig lejekontrakt og genopstår ikke. I 2018 skal hallerne rives ned på PapirØen, men det bliver ikke Copenhagen Street Food, der rykker til Refshaleøen, men i stedet arbejdes der på et helt nyt koncept. "

August 22, 2021, 8:50 pm