Seværdigheder På Falster — Top 10 Seværdigheder I Falster - Tripadvisor

  1. Brandenburg seværdigheder
  2. Firenze seværdigheder

Falster er altid god for mange gode oplevelser, når der skal holdes ferie i Danmark. Med et sommerhus på Falster kan I nemt holde en ferie med både gode udflugter, som giver nye minder og I får tiden og pladsen til at slappe af, og bare nyde at det er feriietid. Der er et stort udbud af attraktioner på Falster samt i nærheden. Efter en oplevelsesrig dag på Falster, giver et sommerhus jer en privat ramme, hvor tiden er jeres og prgrammet er helt op til jer. Nyd at komme tilbage til sommerhuset efter en tur ud omkring på Falster, tænd op i grillen og åben en flaske god vin, mens I venter på de gode bøffer fra grillen. Det er ferie for alle pengene. Besøg Marielyst Golf & Fun Park Golf & Fun Park i Marielyst var i 2005 Europas største Adventure minigolf anlæg og er idag blevet udviklet til noget endnu større. Idag er der både fodbold- og frisbeegolf, en Baseball Cage, Driving Range, Segway bane og en masse andre aktiviteter for de helt små. Alle variationerne af golf har 18 huller, så der altså flere timers sjov for alle aldre.

Brandenburg seværdigheder

Ikke langt herfra finder I også Marielyst golfklub med en række baner i forskellige sværhedsgrader. Banerne er en blanding af skovhuller og åbne fairways, hvor der er naturlige forhindringer såsom små søer og kanaler. Ikke langt fra København Fra Falster kan I køre til København på ca. to timer og her venter den pulserende by med utallige oplevelser og seværdigheder. Hvis vejret er til det burde I tage på den famøse kanalrundfart, nyde en is i Nyhavn og se på den skønne arkitektur og kultur, samt besøge de mange kongeslotte, som Christiansborg og Amalienborg. Byen byder på et fremragende caféliv og en masse udsøgte gastronomiske oplevelser på de mange fantastiske restauranter. Er I til nye og spændende madoplevelser bør I tage en tur forbi Copenhagen Street Food på papirøen eller et smut forbi kødbyen. Her er også storslåede shoppingmuligheder på de mange torve og shoppingcentre rundt omkring i byen, hvor I vil finde alt fra små lokale butikker til velkendte designbutikker. I vil aldrig løbe tør for aktiviteter i København og storbyen er derfor et besøg værd.

Attraktioner på Falster også i naturen tæt på sommerhuset På Falster er der alle muligheder for, at få masser af frisk luft og god motion, uden de store anstrengelser. Havet omkring Falster venter bare på, at en lystfisker kaster snøren ud. Der er fler egode fiskesteder på Falster - spørg evt. på NOVASOLs lokale kontor i Marielyst, hvis I er på udkig efter det bedste fiskested. Vandsport er også oplagt at dyrke når I er på ferie i sommerhuset på Falster. Sejlads, surfing og dykning - I kan gøre lige det I vil. Den smukke natur giver masser af gode muligheder for at gå ture og for at suse afsted på cyklerne. Tag lidt lækkert med i rygsækken og hold en pause, når I kommer til en skøn plet, hvor I kan nyde jeres ferietid sammen. Der arrangeres også flere ture med guide på Falster. Tag evt. forbi vores NOVASOL kontor i Marielyst, og spørg om de kender til nogle særlige arrangementer, som I kan deltage i, mens i er i sommerhus på Falster. NOVASOL Feriehusudlejning er nemlig mere end Indkøbsmuligheder Lejer du et sommerhuse i Danmark i sommerhalvåret findes mindre dagligvarebutikker i stort set alle sommerhusområder og i Marielyst er der flere dagligvarekæder med helårsåbent.

Udenfor sæsonen, og for større indkøb, henvises til Nykøbing Falster, der også byder på en gågade med en lang række specialbutikker. Om aftenen vil der være rig mulighed for at gå ud og se sig om i nattelivet i Marielyst såvel som i Nykøbing Falster. Sommerhusudlejning med sjæl Tag evt. NOVASOL Feriehusudlejning er nemlig mere end en hjemmeside med flere tusinde sommerhuse på - vi har mange lokale kontorer både i Danmark og i resten af Europa, hvor medarbejderne er lokalekendte og altid klar til at dele ud af deres tips til området. NOVASOL vil gerne være med til, at gøre jeres ferieophold i et af vores sommerhuse til en rigtig god oplevelse. Derfor har vi dels egne servicekontorer samt en central kundesservice, som I kan kontakte uanset hvor i Europa, I er på ferie. Vi kan derudover tilbyde leje af sengelinned, håndklæder og barnesenge, så det ikke fylder op i bilen. NOVASOL har arbejdet med sommerhusudlejning siden 1968 og vi udbygger løbende vores service samt de kundefordele I også får glæde af, som gæster hos os.

Marielyst Gokart & Paintball Center 4 anmeldelser Museer 3. Museum Lolland Falster 6 anmeldelser Vand- og forlystelsesparker 4. Lalandia Water Park 86 anmeldelser Seværdigheder og vartegn 5. Corselitze Have 7 anmeldelser Museer 6. Det Sorte Museum 9 anmeldelser Zoologiske haver og akvarier 7. Guldborgsund Zoo & Botanisk Have 74 anmeldelser Seværdigheder og vartegn 8. Borremosen 6 anmeldelser Museer 9. Danmarks Traktormuseum 10 anmeldelser Natur og parker 10. Gedser Fuglestation 1 anmeldelse Natur og parker 11. Copenhagen-Berlin Bike Route 3 anmeldelser Zoologiske haver og akvarier 12. Krokodille Zoo 106 anmeldelser Museer 13. Den Gamle Købmandshandel 5 anmeldelser Seværdigheder og vartegn 14. Gedesby Mølle 14 anmeldelser Seværdigheder og vartegn 15. Eskilstrup Kirke 1 anmeldelse Seværdigheder og vartegn 16. Torkilstrup Mølle 2 anmeldelser Seværdigheder og vartegn 17. Idestrup Kirke 1 anmeldelse Museer 18. Gedser Remise 19 anmeldelser Seværdigheder og vartegn 19. Gedser Lystbådehavn 11 anmeldelser Seværdigheder og vartegn 20.

Firenze seværdigheder

  1. Dansk helligdage 2017 date
  2. PPT - KØBENHAVNS BRANDVÆSEN PowerPoint Presentation, free download - ID:6292091
  3. Vestegns-knægt vandt job som millionmægler i Sydspanien - TV 2
  4. Kom af med ondt i halsen
  5. Attraktioner på Falster | NOVASOL.DK
  6. Lysets hus kommende begivenheder
  7. EU-udspil skal stadig bekymre alle danskere
  8. Hvad er apv
  9. Nyt, nyt, nyt i Hvem vil være millionær - Kendte.dk
  10. Drikkedunk 750 mllx
  11. Milano seværdigheder
  12. Elton John gav kærlighed til Sønderborg og verden | jv.dk
seværdigheder på faster than light athen seværdigheder

De mest populære seværdigheder i Falster er: Golf & Fun Park Marielyst Gokart & Paintball Center Museum Lolland Falster Lalandia Water Park Corselitze Have Se alle seværdigheder i Falster på Tripadvisor Hvad er de bedste udendørsaktiviteter i Falster? De bedste udendørsaktiviteter i Falster ifølge Tripadvisor-rejsende er: Krokodille Zoo Guldborgsund Zoo & Botanisk Have Copenhagen-Berlin Bike Route Legeplads Gedser Fuglestation Se alle udendørsaktiviteter i Falster på Tripadvisor Hvad er de mest populære børneaktiviteter i Falster? De mest populære børneaktiviteter i Falster ifølge Tripadvisor-rejsende er: Se alle børnevenlige aktiviteter i Falster på Tripadvisor

Familiens favorit attraktion på Falster - Knuthenborg Safaripark I Knuthenborg Safaripark, som ligger på Lolland, er der mange oplevelser og det er en god ide at afsætte hele dagen, for her venter dyr fra flere kontinenter. Tag ud i de smukke omgivelser, hvor både giraffer, zebraer, tigre, kænguruer, aber og næsehorn, bevæger sig rundt. Dette er en fantastisk oplevelse for hele familien! I parkens Limpopoland venter sjov og leg på den store natur- og vandlegeplads. Congo Splash i Limpopoland er Europas højeste, længste og stejleste vandrutsjebane, som også giver en pragtfuld udsigt over savannen. Knuthenborg Safaripark er en garanti på vilde oplevelser for små såvel som store - bestemt turen fra Falster til Lolland værd. Har I mod på en lidt længere køretur, så tag til Sjælland og besøge BonBon Land. En rigtig god familieforlystelsespark, som deler forlystelsesnavne med det kendte BonBon-slik, verdens sjoveste slik, kan selvfølgelig kun skabe: En verden af sjov! Her finder du mere end 60 sjove og spændende forlystelser for hele familien.

Sortsø Fritidshavn 4 anmeldelser Museer 21. Galleri Syd 3 anmeldelser Seværdigheder og vartegn 22. Gedser Vandtårn 11 anmeldelser Museer 23. Stouby Mølle 1 anmeldelse Sjov og leg 24. Legeplads 1 anmeldelse Seværdigheder og vartegn 25. Granite Sculpture Dialog-Talerstolen 5 anmeldelser Museer 26. Cultural Center Gedser Odde 7 anmeldelser Seværdigheder og vartegn 27. Kippinge Kirke 3 anmeldelser Museer 28. Motorcykelmuseet i Stubbekøbing 2 anmeldelser Seværdigheder og vartegn 29. Stubbekøbing Havn 16 anmeldelser Museer 30. Den Gamle Købmandsgaard 1 anmeldelse 1 2 Vis mere Typer af aktiviteter i Falster Seværdigheder og vartegn (29) Museer (16) Udendørs aktiviteter (9) Shopping (8) Natur og parker (6) Sjov og leg (5) Zoologiske haver og akvarier (2) Vand- og forlystelsesparker (2) Natteliv (1) Ture (1) Ressourcer for rejsende (1) Mest søgt efter i Falster God til børn (3) Budgetvenlig (2) Gratis entré (2) God på en regnvejrsdag (2) God til par (1) Sted til bryllupsrejser (1) Ofte stillede spørgsmål om Falster Hvad er de mest populære seværdigheder i Falster?

  1. Tænd et lys i market access
August 24, 2021, 7:20 am