Paulun Bolig Frederiksberg

  1. Paulun bolig frederiksberg palace
  2. Paulun bolig frederiksberg i 9
  3. Paulun bolig frederiksberg i d
  4. Paulun bolig frederiksberg i love you
  5. Paulun bolig frederiksberg tekst

Dette er nødvendigt for at give en kvalificeret vurdering af din bolig. Hos Paulun Østerbro, har vi sammensat et team af engagerede og kompetente medarbejdere, der har mange års erfaring. Foruden vores butik på Østerbro har vi yderligere 5 boligbutikker, samt en projekt- og erhvervsafdeling under samme ejerkreds. Det giver dig ekstra fordele, når du sælger gennem os. Vi forstår vigtigheden af at markedsføre din bolig, så potentielle købere i markedet ser din bolig. Ved hjælp af vores markedsføringspakker kan du få eksponeret din bolig både lokalt og landdækkende. Hos os kan du tilmed se alle relevante data vedrørende dit boligsalg online, når det passer dig. Paulun Østerbro har som den eneste blandt mæglerne på Østerbro og Nordhavn Boliga Premium som tilbyder en masse ekstra salgskanaler for din bolig. Paulun Online er et utrolig stærkt værktøj til markedsføring af din bolig på nettet, som målrettet rammer de rigtige købere. Derudover har vi en masse ekstra spændende og nytænkende markedsføringsmuligheder til din bolig på nettet.

Paulun bolig frederiksberg palace

Paulun Frederiksberg har som den eneste blandt mæglerne på Frederiksberg Boliga Premium, som tilbyder en masse ekstra salgskanaler for din bolig. Paulun Online er et utroligt stærkt værktøj til markedsføring af din bolig på nettet, som målrettet rammer de rigtige købere. Derudover har vi en masse ekstra spændende og nytænkende markedsføringsmuligheder til din bolig på nettet. Følg os på Facebook og Instagram og se det nyeste udbud af boliger til salg. Find alt fra studieboliger til villalejligheder og liebhaverboliger beliggende på Frederiksberg og Frederiksberg C. Følg os på Facebook Følg os på Instagram Torben Hald Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar MDE Niels Hald Stifter, Ejendomsmægler & Valuar MDE Ønsker du at bo på på Frederiksberg? Klik her og se butikkens boliger. Se butikkens sager

Paulun bolig frederiksberg i 9

I 2019 udtrådte familien fra det kædesamarbejde, som havde varet små tre årtier og skar antallet af butikker ned for at finde tilbage til kernen og være uafhængig mægler med den fleksibilitet og det nærvær, der er behov for på et boligmarked, hvor det ofte kan gå hurtigt og mangle dybden i relationerne med kunderne og medarbejderne. Paulun er stadigvæk familieejet og går med etableringen af det helt nye Paulun-konceptet tilbage til sine rødder med få butikker, et tættere samarbejde med kunderne, medarbejdere, der brænder for den tætte relation med kunderne, og en organisation, der er uafhængig af kædeaftaler, samarbejdspartnere og fri til at vælge den bedste og rigtige løsning HVER gang. Det er Paulun. Og det er rent faktisk også i ovenstående, at du finder forståelsen og trygheden i, at vi vil varetage DIN bolighandel på den bedst mulige måde. Vi har gjort os vores erfaringer på godt og ondt på boligmarkedet og kan hjælpe dig med at navigere rundt i det bedst muligt. Vi tror på en tæt dialog.

Paulun bolig frederiksberg i d

Kontakt Paulun Østerbro Hos Paulun kan du altid komme ind og få rådgivning om boligmarkedet, uanset om du er kunde hos os eller ej. Vi byder gerne på en kop kaffe. Paulun Østerbro Dag Hammarskjölds Allé 37 2100 København Ø CVR 28884869 +45 35 38 14 50 Åbningstider Mandag: 09:00 - 17:00 Tirsdag: 10:00 - 17:00 Onsdag - Torsdag: 09:00 - 17:00 Fredag: 09:00 - 15:00 Lørdag: Lukket Søndag: Efter aftale Paulun Østerbro Vi dækker hele Østerbro, Hellerup, Emdrup samt alt det nye i Nordhavn Butikken har ligget på Lille Trianglen siden 1998 og dækker hele Østerbro, Hellerup, Emdrup samt alt det nye i Nordhavn. Så hvad enten du ønsker at sælge din ejendom i eksempelvis Willemoes kvarteret, Svenskerkvarteret, Ambassadekvarteret, Strandvejen, Nordhavnen eller Kartoffelrækkerne, så har vi mange års ekspertise og kapacitet til at varetage salget. Et godt boligsalg starter med en grundig salgsvurdering. Paulun Østerbro har mange års erfaring og ekspertise i at vurdere boliger på Østerbro. Vi kender forskellen på områderne.

  1. PAULUN Frederiksberg A/S - Ejendomsmægler på Frederiksberg C - Boligsiden
  2. Frederiksberg
  3. Hvad Koster En Normal Launchpad – differentdress.com
  4. Paulun bolig frederiksberg tekst
  5. Ejendomsmægler på Østerbro? Kontakt Paulun bolig i dag
  6. Fyn - Vægkort - Nordisk Korthandel - Nordisk Korthandel
  7. Hvad betyder kultur du
  8. Søg

Paulun bolig frederiksberg i love you

Ved at vælge Paulun som din køberrådgiver, tilvælges fagligt ajourførte rådgivere til at skabe tryghed og overblik samt en sparringspartner i hele købsprocessen. Følg med på vores Facebook og Instagram side (Paulun Amager). Følg os på Facebook Følg os på Instagram Torben Hald Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar MDE Niels Hald Stifter, Ejendomsmægler & Valuar MDE Ønsker du at bo på i Tårnby/Dragør? Klik her og se butikkens boliger. Se butikkens sager

Salg af bolig Foruden vores tre velplacerede butikker på Amager (Kongelundsvej, Islands Brygge og Sundbyvester Plads) har vi yderligere tre boligbutikker samt en projektsalgs- og erhvervsafdeling under samme ejer. Paulun har, som den eneste ejendomsmægler på hele Amager, Boliga Premium, som tilbyder en masse ekstra salgskanaler. Paulun Online er et stærkt værktøj til markedsføring af din bolig på nettet. Derudover har vi en masse ekstra markedsføringsmuligheder til din bolig. Det giver dig ekstra fordele, når du sætter din bolig til salg hos os, da vi altid har flere medarbejdere, der arbejder for dit salg. Hos Paulun Tårnby/Dragør måler vi vores succes på andelen af tilfredse kunder. Det betyder, at vi hver dag har ekstra fokus på vores kunders ønsker og behov. Vi prioriterer at rådgive vores kunder gennem hele salgsprocessen samt orientere dig om hele salgets forløb. Køb af bolig At købe ny bolig er, foruden at være en stor økonomisk beslutning, ofte forbundet med en vis usikkerhed hos forbrugeren.

Paulun bolig frederiksberg tekst

Om Paulun Historien om Paulun startede d. 15. august 2019, da Paulun gik i luften som Københavns nyeste uafhængige mægler med seks butikker over hele København. Men rent faktisk startede historien helt tilbage i 1973 med ejendomsmægler Niels Hald. Niels Hald startede sin første mæglerbutik i 1973 på Kastrupvej på Amager. Her handlede Niels med ejendomme hjemme fra privatboligen, imens hustruen Bente hjalp med at passe kontoret. Niels Hald tjente til dagen og vejen som entreprenør og brugte hver time af sin fritid på at handle med boliger og læse til ejendomsmægler på aftenskolen. I midten af 70´erne valgte Niels Hald at satse helhjertet på at formidle boliger og hjælpe danskerne med at finde et godt hjem. I 1970 var der ikke mæglerbutikker, som vi kender dem i dag. Her foregik handlerne og dialogen med udgangspunkt i mæglerens privatbolig. Det var nærværende, personligt og med dialogen som det helt centrale udgangspunkt. Det er de samme grundværdier og tanker, der er fundamentet hos Paulun nu.

Velkommen til Paulun Frederiksberg Hos os får du én personlig mægler med et stort mæglerteam i ryggen, der alle er dedikeret til salget af din bolig. Vi har ialt 6 butikker i København der samarbejder på tværs. På den måde har vi muligheden for at tilbyde køberne, at se boliger, som de måske ikke i 1. omgang, selv havde tænkt at se på. Det kalder vi optimering. Så hvis du vil forøge dine chancer for et godt salg, så ring til os.. Sælger- anbefaling * 8, 2 Solgte boliger * 55 Boliger til salg 10 Ejendoms- mæglere 2 Samlet antal medarbejdere pr. 31. 12. 2018 6 Medlem af brancheorg. DE * Oplysningerne vedrører perioden 15-07-2019 til 15-07-2020 I forbindelse med en afsluttet bolighandel udsender Boligsiden et spørgeskema til sælger og køber for at afdække deres tilfredshed med mægleren. Sælgeranbefaling 8, 2 ud af 17 Baseret på 17 besvarelser Andel af kunder som mægleren har sendt spørgeskemaer ud til 95% Sælgere (antal besvarelser 17) Købere (antal besvarelser 6) Alt ok, så denne besked bør ikke vises på skærmen!!!

paulun bolig frederiksberg i go
August 24, 2021, 10:09 am