Dr Valg Test

Valgforsker Jørgen Elklit anbefaler, at man støtter sig til de valgtests, der netop lader en forholde sig til vigtigheden af nogle bestemte emner. Kilde: Om testen. Sådan svarede Nickan Kongehuset skal tildeles færre penge Overvejende uenig: "Jeg ved ikke, hvor meget de får. Men jeg forestiller mig, at de godt kan klare sig for mindre. Det vil de nok ikke tage skade af. " Det skal være tilladt at bære burka og niqab i det offentlige rum Overvejende uenig: "Min mor kommer til at hade mig for at svare sådan. Men jeg er imod det, fordi det er så fremmedgørende at være helt tildækket, og det er et tegn på undertrykkelse. Men samtidig mener jeg også, at folk skal have friheden til at gøre, hvad de vil. " Det skal være lovligt at købe og sælge hash Overvejende uenig: "Hash er et gateway drug. Og jeg kender flere, der har brugt det som et springbræt til at gå videre med andre stoffer. " Politiet skal have mere vidtgående muligheder for at opsætte overvågning i det offentlige rum Overvejende enig: "Jeg har som sådan ikke noget imod at blive overvåget i det offentlige rum.

Hallux valg

Dr valg test de grossesse

Valgtest: Nickan er til Venstre – og Andreas er til Klaus Riskær

  1. Dr valg test de grossesse
  2. Hvor startede tour de france 2012 delphine
  3. Valgtest: Nickan er til Venstre – og Andreas er til Klaus Riskær

Valg af madras

Nickan, du er en Venstre-mand 30 spørgsmål senere falder dommen, og Nickan får en liste med de kandidater, han er mest enig med. Der er fem i alt. Og de er alle fra partiet Venstre. "Det lyder fint og passer meget godt med, at Venstre taler mere om klimaet. Jeg er bare glad for, at jeg ikke endte hos et af ekstrem-partierne som DF eller Enhedslisten, " lyder det tilfredst fra Nickan. Og overraskende nok er dén kandidat, som han er mest uenig med, Morten Kjær Sørensen fra Radikale Venstre – det parti, som Nickan har stemt på ved det seneste kommunal- og folketingsvalg. "De må have ændret en masse i deres værdier, " mener Nickan. På øverste hylde står studenterhuen, spil fra brætspilsbutikken Games og en papirkrone fra Café Guldhornene, for Nickan har nemlig ikke kun gennemført gymnasiet i Aabenraa, men er også slået til ridder på Guldhornene for at have drukket ti halvliters øl på én aften. Han glæder sig over matchet med Venstre-kandidaten Simon Ødegaard Simonsen: "Simon er min ' man '.

Dr valg test complet

dr valg test 2017

Vi er bare på samme plan, " lyder det fra Nickan, mens han scroller ned ad sammenligningen mellem deres svar. Helt enige er de dog ikke: "Argh, han er lidt fjendsk her ved kriminalitet i udsatte områder. Det er lidt hårdt at straffe dem hårdere. Men det kan jeg måske godt forene mig med. " Hvor stor vægt tillægger du valgtesten? "Jeg har ikke lagt så stor vægt på andre tests, jeg har taget. Men denne her har jeg tiltro til, for jeg føler, den afspejler mine holdninger. Og derfor har den stor indflydelse, " siger Nickan. Hvis der var valg i dag, hvad ville du så stemme? "På Simon. " Valgtesten Nickan og Andreas har taget Altingets kandidattest, der er lavet i samarbejde med DR. I den tager du stilling til 30 udsagn i alt, og du har de fire svarmuligheder: 'helt enig', 'overvejende enig', 'overvejende uenig' eller 'helt uenig'. I testen kan du også springe et udsagn over eller markere et emne for særlig 'vigtigt' for dig. I så fald tæller det dobbelt i udregningen af dit resultat, hvis du og en kandidat er enige om emnet – og tilmed tredobbelt, hvis I begge to har markeret det som 'vigtigt' for jer.

August 24, 2021, 3:08 pm