Piro Jeans Udsalg

0 varer i kurven I alt: DKK 0, 00 PIRO er en dansk modebrand med dybe rødder i Italien, idet grundlæggeren af PIRO, Klaus Berggren, tilbragte mange af årene som professionel fodboldspiller i Italien. Hos Agerfeld Gl Skole har vi altid et stort udvalg af modetøj fra PIRO, som kan styles til mange forskellige lejligheder. Tilbuddet gælder så længe lager haves. Læs mere om PIRO her Den tidligere fodboldspiller Klaus Berggren har opbygget et netværk af italienske designere og modehuse, som designer kollektioner for PIRO, Dametøjskollektionerne fra PIRO indeholder de nyeste trends i modebranchen, som kombineres med årstidens farver og karakteristika. PIROs kollektioner er med fokus på at levere lækkert design til den modebevidste kvinde, hvor pasform og kvalitet imponerer gang på gang, samtidig med at dametøjet er perfekt til en dag på kontoret og/eller en aften i byen.

Piro jeans udsalg 2016

--- Piro er et dansk brand, der har dybe rødder i Italien og det italienske håndværk. Ildsjælen bag brandet har en forkærlighed for alt, der er italiensk, så hans tøjmærke skulle naturligvis tage udgangspunkt i dette. Brandets store udvalg af bukser får alle inspiration fra diverse italienske designs, og derfor kan man uden tvivl forvente en god kvalitet med Piro. Læs mere De modige og farveglade Den danske modevirksomhed formår år efter år at lancere nye og farverige kollektioner. Hver kollektion har sit eget italienske præg, og det gør brandet helt unikt. Med italiensk håndværk kommer naturligvis en vis kvalitet, og det er denne kvalitet, Piro ønsker at være kendt for. De italienske designere og modehuse er verdenskendte, og hos brandet Piro har de suget inspiration, gode råd og tricks til sig, og anvender det hele i deres tøjproduktion. Deres udvalg af bukser kan passe ind i enhver kvindes klædeskab, da der både er noget til de klassiske, de modige og de farveglade. Prio – altid up to date på damemode Det fantastiske ved Piro er, at man nemt kan kombinere bukserne herfra med bluser, toppe og skjorter fra ens nuværende garderobe.

pels udsalg

Piro jeans udsalg line

Bukserne fra Piro passer til alt, og du kan bruge bukserne både morgen og aften – og derimellem. Derudover forsøger Piro altid at gøre det muligt for kvinder at kombinere sæsonens farver og trends med brandets bukser. Brandet søger altid at være med på tidens trends og tendenser, og det er helt centralt for dem at have fingeren på pulsen, når det gælder damemode. Dametøjet fra Piro skal helst være en fornøjelse at have på, og uanset om du har dem på i hverdagen eller til fest, så vil du opleve god komfort samt en pasform, du ikke finder mange andre steder. Hos er vi vilde med de italienske elementer, som Piro inspireres af. Derfor har vi naturligvis et lækkert udvalg af deres smarte bukser, som vil passe ind i alle kvinders liv. Luk tekst

piro jeans udsalg for women

Piro jeans udsalg coupon

piro jeans udsalg outlet
  • Piro jeans udsalg
  • Rosemunde udsalg
  • Pels udsalg
  • Vild med dans billetter
  • Piro jeans udsalg jeans
  • Piro jeans udsalg outlet
  • Kvik ændrer slogan på grund af krisen - politiken.dk
  • Kroniske uskyld teater
  • Beskeder på nettet
  • Cykel udsalg
August 23, 2021, 2:30 pm