Www Nordea Dk Opdateroplysninger

  1. Www nordea dk opdateroplysninger 24
  2. Nordea bank dk
  3. Www nordea dk opdateroplysninger 3
  4. Www nordea dk opdateroplysninger log

Ved at identificere dig hjælper du os med at beskytte dig som kunde, Nordea med at opfylde vores forpligtigelse i henhold til landets love og mod at blive udsat for økonomisk kriminalitet.

Www nordea dk opdateroplysninger 24

Min adgang til Netbank og Mobilbank er blevet begrænset. Hvad gør jeg? Du kan hurtigt fjerne begrænsningen igen. Du skal blot svare på spørgsmålene ved at følge vejledning i din Netbank eller Mobilbank. Deler I mine svar med andre banker eller virksomheder? Nej, dine informationer bliver udelukkende delt internt i Nordea-koncernen, herunder Nordea Kredit og Nordea Finans & Leasing. Privat Derfor stiller vi spørgsmål

Når vi beder dig svare igen, skyldes det, at vi løbende skal opdatere vores oplysninger om dig for at sikre, at de altid er korrekte. Jeg har smidt mit brev eller startkode væk. Hvordan finder jeg spørgsmålene? Det gør ingenting. Du kan finde spørgsmålene på og logge på med NemID. Har du ikke NemID, kan du ringe til at på 70 33 33 33 Åbner i nyt vindue – vi sidder klar hele døgnet. Jeg er i tvivl om, hvad jeg skal svare. Hvad gør jeg? Du er velkommen til at ringe til os, hvis du har brug for hjælp. Vi sidder klar til at hjælpe dig på 70 33 33 33 Åbner i nyt vindue – hele døgnet. Hvorfor er jeg bedre beskyttet, når jeg har svaret på spørgsmålene? Når vi ved lidt om dig, og hvordan du forventer at bruge banken, kan vi bedre bemærke, hvis noget – mod forventning – pludselig ikke er, som det skal være. På den måde kan vi bedst beskytte dig mod misbrug af din identitet og dine konti Jeg er ikke tryg ved at svare på spørgsmålene. Er I sikre på, at I har lov til at bede om det? Ja, det har vi.

Jeg har ikke mobilbanken. Hvordan kan jeg ellers identificere mig? Du har altid mulighed for at besøge en af vores filialer, når du skal identificere dig. Jeg har hverken et dansk kørekort eller et gyldigt pas – eller mit kørekort er udstedt før d. 16. Hvordan kan jeg så identificere mig? Du kan ringe til Nordea 24/7 på 70 33 33 33 eller gå en tur forbi en filial. Her kan vi hjælpe dig med at opdatere oplysningerne om din identitet selvom du ikke har et gyldigt pas eller dansk kørekort. Deler I mine informationer med andre banker eller virksomheder? Nej, dine informationer bliver udelukkende delt internt i Nordea Koncernen, herunder Nordea Kredit og Nordea Finans & Leasing. Jeg er ikke tryg ved at vise mit pas eller kørekort til banken. Er I sikre på, at I har lov til at bede om det? Ja, det har vi. Vi har som bank ret til at indhente de oplysninger, som vi finder er nødvendige for at identificere vores kunder og løbende opdatere disse oplysninger. I Nordea er vi forpligtiget til at følge bl. a. Hvidvaskloven og Skattekontrolloven.

Nordea bank dk

  1. Rejser til gotland
  2. Www nordea dk opdateroplysninger 3
  3. Øm i venstre side af halsen t
  4. Rødgårds import esbjerg mail
  5. Hvad er lumen og kelvin 3
  6. Www nordea dk opdateroplysninger 2
  7. Sommersalme / Det dufter lysegrønt af Græs - YouTube
  8. Drc dk
  9. Hummerfestival læsø program
  10. Aktiv ferie nu
  11. Danske DOS-klassikere: Lykkefugl & Lykkehjulet

Privat Derfor stiller vi spørgsmål Du undrer dig måske over, at vi beder dig svare på spørgsmål om dig og din brug af banken – særligt, hvis du har været kunde hos os i mange år. Det forstår vi godt. Løbende opdatering af vores oplysninger om dig og alle vores andre kunder er nødvendig for din og samfundets sikkerhed. Når vi ved lidt om dig, og hvordan du forventer at bruge banken, kan vi bedre bemærke, hvis noget – mod forventning – pludselig ikke er, som det skal være. På den måde kan vi bedst beskytte dig mod misbrug af din identitet og dine konti – og samtidig hjælper du os med at bekæmpe økonomisk kriminalitet i samfundet. Hvad betyder det for mig? Konkret betyder det, at vi beder dig svare på nogle spørgsmål om dig og din brug af banken, så vi kan sikre, at vores oplysninger er opdateret. Du kan finde spørgsmålene her Åbner i nyt vindue For at gøre det så let for dig som muligt, har vi samlet de oplysninger, vi allerede har, så dem skal du blot bekræfte eller eventuelt ændre. Har du brug for hjælp, kan du altid ringe til os på 70 33 33 33 Åbner i nyt vindue – hele døgnet.

Www nordea dk opdateroplysninger 3

Beder alle banker om svar på spørgsmål? Alle banker i EU er underlagt "Kend din kunde"-reglerne. Det betyder, at de skal kunne dokumentere, hvem deres kunder er og forstå, hvordan de bruger banken. Hvordan ved jeg, om jeg skal svare på spørgsmålene? Du vil blive kontaktet af banken, hvis du skal svare på spørgsmålene. De fleste kunder vil modtage en besked i deres Netbank og Mobilbank. Beskeden vil komme frem, så snart du logger ind. Har du aldrig brugt Netbank og Mobilbank, eller har du ikke logget ind i løbet af de seneste tre måneder, vil du i stedet modtage et brev. Hvad bruger I mine svar til? Vi bruger dine svar til at sikre os, at vi har korrekte oplysninger om dig og din brug af banken. På den måde kan vi bedst beskytte dig mod misbrug af din identitet og dine konti – og samtidig hjælpe du os med at bekæmpe økonomisk kriminalitet i samfundet. Jeg har tidligere svaret på spørgsmålene – hvorfor skal jeg gøre det igen? Du kan opleve at blive bedt om at svare på spørgsmålene igen, selvom du tidligere har svaret på dem.

Identificeringen er nødvendig for at vi kan beskytte dig bedst muligt og er desuden et lovkrav. Som alle andre banker i EU har vi pligt til at følge "Kend din kunde"-reglerne. Det betyder, at vi skal kunne dokumentere, hvem vores kunder er og forstå, hvordan de bruger banken. Læs mere om hvorfor vi stiller spørgsmål Er jeg mistænkt for noget? Nej, absolut ikke! Når vi beder dig identificere dig, skyldes det ikke, at du har gjort noget forkert. Vi beder om at se dit pas og kørekort, fordi det er nødvendigt for, at vi kan beskytte dig bedst muligt og sikre os, at ingen andre kan udgive sig for at være dig overfor banken. Skal alle kunder identificere sig? Ja, alle kunder skal identificere sig. Dog er det ikke sikkert, at alle kunder bliver bedt om at identificere sig på samme tid. Derfor kan du opleve, at du og andre kunder i banken vil blive bedt om at identificere sig på forskellige tidspunkter. Beder alle banker deres kunder om at identificere sig? Alle banker i EU er underlagt "Kend din kunde"-reglerne.

Vi har som bank ret til at indhente de oplysninger, som vi finder er nødvendige for at identificere vores kunder og løbende opdatere vores oplysninger. I Nordea er vi forpligtiget til at følge bl. a. "Kend din kunde"-reglerne, Hvidvaskloven og Skattekontrolloven. Ved at svare på spørgsmålene hjælper du os med at beskytte dig som kunde, bekæmpe økonomisk kriminalitet og opfylde vores forpligtigelse i henhold til landets og EU's love. Jeg har ikke en computer – hvad gør jeg? Har du ikke en computer, er du meget velkommen til at ringe til os på 70 33 33 33 Åbner i nyt vindue. Så finder vi sammen en løsning, som passer dig. Hvad sker der, hvis jeg ikke svarer på spørgsmålene? Det er vigtigt, at du svarer på spørgsmålene, da de er nødvendige for bedst muligt at kunne beskytte dig mod misbrug og desuden er det et lovkrav. Svarer du ikke på spørgsmålene, kan det medføre, at vi er nødt til at begrænse din adgang til Netbank, Mobilbank og andre af Nordeas produkter og services. I yderste konsekvens kan manglende svar have indflydelse på dit kundeforhold hos Nordea.

Www nordea dk opdateroplysninger log

www nordea dk opdateroplysninger net

Du undrer dig måske over, at du skal vise pas eller kørekort til banken - særligt, hvis du har været kunde hos os i mange år. Det forstår vi godt. Løbende identificering er nødvendig for din og samfundets sikkerhed. På den måde hjælper du os nemlig med at beskytte dig mod misbrug og bekæmpe økonomisk kriminalitet. Hvad betyder det for mig? Konkret betyder det, at vi beder om at se dit pas eller kørekort, så vi altid har opdaterede oplysninger om dig. Vi ved, det kan lyde lidt besværligt. Derfor har vi lavet en løsning, hvor du kan identificere dig direkte med din mobil. Vi sender en besked i din mobilbank, hvis det er nødvendigt, at du identificerer dig. Når du identificerer dig med mobilen, vil du først blive bedt om at tage et billede af dit pas eller dit kørekort. Derefter vil du blive bedt om at tage et billede af dig selv, så vi kan sikre os, at du er dig. I videoen til højre kan du se, hvordan du gør. Tak for at du hjælper os med at beskytte dig. Spørgsmål og svar om identifikation Hvorfor er det nødvendigt, at jeg identificerer mig?

Tak for at du hjælper os med at beskytte dig. Spørgsmål og svar Er det nødvendigt, at jeg svarer på spørgsmålene? Ja. Opdatering af vores oplysninger om dig er nødvendig, for at vi kan beskytte dig bedst muligt og er desuden et lovkrav. Som alle andre banker i EU har vi pligt til at følge "Kend din kunde"-reglerne. Det betyder, at vi skal kunne dokumentere, hvem vores kunder er og forstå, hvordan de bruger banker. Er jeg mistænkt for noget? Nej, absolut ikke! Når vi beder dig svare på spørgsmålene, skyldes det ikke, at du har gjort noget forkert. Vi beder dig svare på spørgsmålene fordi det er nødvendigt for, at vi kan beskytte dig bedst muligt og leve op til "Kend dig kunde"-reglerne. Skal alle kunder svare på spørgsmålene? Ja, vi skal have opdaterede oplysninger på alle vores kunder. Dog er det ikke sikkert, at alle kunder bliver bedt om at svare på spørgsmålene på samme tid. Derfor kan du opleve, at du og andre kunder i banken vil blive bedt om at svare på spørgsmålene på forskellige tidspunkter.

  1. Baby søvn 4 måneder weeks
  2. Morsø 1440 brændeovn
  3. Sukkerkringler med fløde
August 23, 2021, 4:14 pm