Køb Rottegift I Danmark

  1. Rottegift | Køb rottegift med store besparelser | ENERGi7
  2. Køb ipad i usa
  3. Køb oculus rift danmark
  4. Køb hus i los angeles
  5. Køb rottegift i danmark

- I 2012 lavede man en national resistensstrategi, fordi man kunne se, at rotterne begyndte at udvikle resistens mod giften. Man gjorde det til en kommunal opgave, fordi man ville have styr på, hvem der lægger gift ud, og hvor henne det sker. Det har rigtig mange borgere været utilfredse med, for kommunerne reagerer ikke altid så hurtigt, og derfor har borgerne handlet gift andre steder. Hvis man lukker Christiania, finder folk jo også sin hash andre steder, siger han. Reglerne Man skal altid kontakte kommunen, hvis man er plaget af må ikke selv lægge gift ud på sin grund, med mindre man er landmand og har en særlig autorisation. Rottegift forurener naturen og kan gøre skade på blandt andet rovfugle, ræve og andre dyr, der æder rotter. De gældende rotte-regler blev vedtaget i 2012, da man fandt ud af, at en del rotter havde udviklet resistens over for gift. Man ønskede derfor større kontrol med rotte-bekæmpelsen. En borger anmeldt Jørgen Dahl oplyser, at Anticimex' skadedyrsbekæmpere "i stigende grad" er stødt på ulovlig brug af gift-præparater ude hos danskerne.

Rottegift | Køb rottegift med store besparelser | ENERGi7

Køb ipad i usa

Annonce Sydjylland Man må ikke lægge rottegift ud ved sin ejendom. Alligevel har danskere taget turen over grænsen for at købe giften og importere det tilbage ulovligt. Arkivfoto Danskere har i flere år kunnet købe stærkere gift-midler mod rotter syd for grænsen, end man kan få i Danmark. Men det sætter ny lovgivning en stopper for. Skadedyrsbekæmpelse: Siden 2012 har det været ulovligt for danskere at lægge gift ud selv. Alligevel har mange taget turen ned over grænsen for at skaffe stærk og effektiv rottegift, som man ikke længere kan købe i Danmark. Det bekræfter flere grænsebutikker, der ikke ønsker deres navn i avisen, kommuner og skadedyrsbekæmpere. Men torsdag i sidste uge trådte ny tysk lovgivning i kraft, så grænsebutikkerne ikke længere må sælge stærke gift-præparater til kunder uden særlige autorisationer. Det sætter en stopper for salget til rotte-plagede danskere, der ind til nu har haft mulighed for at importere giften ulovligt. Der er en god grund til, at man ikke selv må ikke lægge gift ud ved sin ejendom, oplyser serviceleder i skadedyrsfirmaet Anticimex, Jørgen Dahl.

Køb oculus rift danmark

Det har ellers indtil nu været hovedreglen for at sikre, at giften ikke kom for langt ud i naturen og blev farlig for andre dyr end de rotter, giften er tiltænkt. - At ændre 10-metersreglen er skadelig for dyr som mår, brud og lækat. Rotterne kan nu blive forgiftet og dø længere ude i naturen, hvor dyrene nemmere kan komme til dem. Så bliver de selv forgiftet og risikerer at dø, siger Bo Håkansson. En rapport af Danmarks Miljøundersøgelser viste i 2010, at op mod 60 procent af de danske rovpattedyr og op mod 80 procent af fugle, som musvåger og tårnfalke, havde to eller flere slags rotte- og musegifte i kroppen. Forgiftede dyr er lette ofre Dyrene ændrer adfærd og bliver langsommere, når de får rottegift i systemet, hvilket gør dem til lette byttedyr. På den måde kan det også gå ud over deres unger. Ifølge Sonja Canger, der er kontorchef i Miljøstyrelsen, vil det fortsat kun være i særlige tilfælde, at bekæmperne – og fremover også autoriserede landmænd - kan lægge gift ud mere end 10 meter fra bygninger.

Køb hus i los angeles

Men er foderet tilgængeligt for fasaner og rådyr, er det også tilgængeligt for rotter, fastslår Bo Håkansson. Nysgerrig efter mere? Find flere artikler om samme eller relaterede emner Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på hjemmesiden og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke ok accepterer du vores brug af cookies.

Køb rottegift i danmark

køb oculus rift danmark
  1. Riddersholm om nye, "nye" og nogle lange stænger - YouTube
  2. Print af hæfter
  3. Køb rottegift i denmark
  4. Køb oculus rift danmark
  5. Højtalere til tv
  6. Alanya vejret
  7. Byen i landskabet landskabet i bien public
køb hus i sverige
  1. Kørekort 17 år 2020
  2. Skal en trailer til syn ved ejerskifte youtube
  3. Aalborg håndbold live
  4. Bogø sandwich aalborg
  5. Hvor lang er blindtarmen full
August 24, 2021, 3:10 am