Sømandshjemmet Faxe Ladeplads Salg

  1. Sømandshjemmet faxe ladeplads sale.com

Artiklen: Liv i Ladepladsen - og nu også i Sømandshjemmet Liv i Ladepladsen - og nu også i Sømandshjemmet Haslev-Faxe Posten - 15. august 2018 kl. 13:37 Faxe Ladeplads:,, Liv i Ladepladsen" står bag en genåbning af Sømandshjemmet i Faxe Ladeplads. Bygningen er sat til salg af Faxe Kommune, men grunden bag huset skal først ryddes for en forurening, før salget kan realiseres. De næste tre måneder åbner Sømandhjemmet igen med aktiviteter. Aktiviteter, som borgerne selv kan være med til at bestemme. Torsdag den 23. august er der to borgermøder. Først for aldersgruppen 15-25 år kl. 17. 30-18. 30. Herefter for aldersgruppen 25 og opefter klokken 19. 00 - 20. 00. Formålet med møderne er at opsamle ideer / projekter, der kan igangsættes i åbningsperioden. Faxe Kommune har støttet driften, og har samtidig lagt vægt på, at en del af aktiviteterne er rettet mod børn og unge. Allerede nu er der aftalt faste aktiviteter: Unge Yoga ( for 15 - 20 årige). Galleri / Café, Værksted, Musikcafé, Maleri for børn, Ungefest, ReDo tøj ( kursus i personlig forandring af brugt tøj), Croquis.

Sømandshjemmet faxe ladeplads sale.com

  • Cheesecake med karamel
  • Sømandshjemmet faxe ladeplads salt lake city
  • Sømandshjemmet - 29188475 - Faxe Ladeplads - Se Regnskaber, Roller og mere
  • Billige gerikter og fodlister - Bango
  • Sømandshjemmet faxe ladeplads salg lyrics
  • Sømandshjemmet faxe ladeplads salg
  • Roskilde Næstved Tog Køreplan
  • Nyt liv i Sømandshjemmet - Faxe Netavis
  • Sømandshjemmet faxe ladeplads salt lake
  • HVAD JEG SPISER PÅ EN ALMINDELIG TORSDAG - YouTube
  • Lotte wøldiche præstgaard

+ Vælg her den ønskede beliggenhed, tryk på + for at se flere beliggenheder, eller benyt søgefeltet til at søge på beliggenheder, byer (postnumre) eller områder.

somandshjemmet faxe ladeplads salg i danmark somandshjemmet faxe ladeplads salg i dr

Liv i Ladepladsen står bag en genåbning af Sømandshjemmet i Faxe Ladeplads. Bygningen er sat til salg af Faxe Kommune, men grunden bag huset skal først ryddet for en forurening, før salget kan realiseres. De næste tre måneder åbner Sømandhjemmet igen med aktiviteter. Aktiviteter, som borgerne selv kan være med til at bestemme. Torsdag, d. er der to borgermøder. Først for aldersgruppen 15-25 år kl. 17. 30-18. 30. Herefter for aldersgruppen 25 og opefter klokken 19. 00 – 20. 00. Formålet med møderne er at opsamle ideer / projekter, der kan igangsættes i åbningsperioden. Faxe Kommune har støttet driften, og har samtidig lagt vægt på, at en del af aktiviteterne er rettet mod børn og unge. Allerede nu er der aftalt faste aktiviteter: Unge Yoga ( for 15 – 20 årige). Galleri / Café, Værksted, Musikcafé, Maleri for børn, Ungefest, ReDo tøj ( kursus i personlig forandring af brugt tøj), Croquis. Åbning af Sømandshjemmet vil være i starten af september. Udviklingen kan løbende følges på på Facebook og i lokale webaviser / lokalpressen.

August 23, 2021, 10:55 am